Şimdi Ara

Torrent ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu işten bişey anlamadım çok metedilen torrent programlarından hangisi denediysem durum farklı değil.donwload yerlerde sürünüyor.program ayarlarına baktım acaba ayarlarda düzeltme yapmam gerekirmi.sağlık 3810 ne iştir anlamadım.
     Torrent ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coloneltugbay -- 5 Kasım 2005, 18:25:38 >

• 1-sabit ip al
    2-bitcomet 0.60 kur
    3-12242 tcp ve udp portlarını aç
    4-bitcomet seçeneklerden dinleme portu 12242,max.gönderme hızı 3kb/s yap
    5-sağlam torrent sitelerine üye ol,trrntbytes,dmnoid,flelst gibi...
    6-seed sayısı çok,leecher sayısı az dosyaları tercih et...
    port açma ve sabit ip içinwww.meretx.com yardımcı olacaktır,bu konularda forumda da arartırsan bilgiye ulaşırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 6 Kasım 2005, 10:56:58 >
  • benim modem usb port açamıyorum.onixon dsl100u markası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coloneltugbay -- 6 Kasım 2005, 13:26:34 >
  • usb'lerde port açmana gerek yok sanırım,ama ethernetten bağlananlara göre usb modemler biraz yavaş...3.maddeyi atlayarak söylediklerimi yap,dinleme portuna da rastgele port seç diyebilirsin..
  • Teşekkürler yardımların için
  • 256 kullanıyorsan malesef paylaşımını 1 k dan yukarı tutmaman gerekiyor ki hızlı çekesin.sendede 5 k da görünüyor bu yüzden yavaş çekiyorsun. bunun için netlimiter programını kullanman lazım gönderme sınırını 1 k ya ayarlayarak en hızlı biçimde download yapabilirsin. downloaun bittiği zaman uploadunu sınırsız yap ki indirdiğin sitedeki ration 1in altına düşmesin. eğer ration 1 in altına düşerse üyeliğin iptal edilir. eğer o kadar uğraştığın halde ration 1 in altındaysa mecburen hileye baş vuracaksın ve fake upload yapacaksın. ben üye olduğum bir siteden uyarı alınca mecburen fake upload yaptım ve ratio 9 larda bunuda sabitlemek için 2 - 3 gün download yapıyorsam 2 - 3 günde upload yapıyorum. yolunu yordamını iyice öğrenirsen çok iyidir torrent . fake upload için azerus kullanman lazım. ama netlimiteri kullanman şart yoksa çok beklersin çünkü gönderme sınırını bitcomet den düşürsen bile download da o oaranda düşüyor.

• cfosspeed kullanıyorum.bu ara modemi değiştireceğim.ASUS 6030BI 4 Port ADSL Modem de port yönlendirme bilgilerini bulabilirmiyim?portforward.com da baktım bu modelin bilgileri yoktu.bulabilirsem alacağım bu modemi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zamunda Seed Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Utorrent, dosya indiremiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Torrent Seed Edemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.