Bildirim
Zamunda Seed Sorunu
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pass key de bir sorun olmasın? Daha önce torrentleri indirdin sonra pass key mi değiştirdin? İzleyiciler kısmında zamunda çıkıyor mu?
Ayrıca maşşallah ne bu upload ? -
Hayır, herhangi bir müdahalede bulunmadım. Olduğu gibi duruyor hepsi! İzleyicilerin bazısında çıkıyor bazısında çıkmıyor passkey. Teşekkür ederim ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bessonnitsa -- 19 Mayıs 2014; 21:25:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bessonnitsa
Hayır, herhangi bir müdahalede bulunmadım. Olduğu gibi duruyor hepsi! İzleyicilerin bazısında çıkıyor bazısında çıkmıyor passkey. Teşekkür ederim ...
Bende gayet iyi çalışıyor. Seed yapacağın torrentleri zamunda'dan tekrar indir. Belki başka torrent sitelerinden indirmişsin ve zamunda ile karışmıştır.
Ayrıca bu kadar seed niçin gerekli, benim bilmediğim özel bir durum mu var? Benim upload ve download tam tersi
Upload hızı çok düşük TR'de. -
Rating: 0.046 Uploaded: 1.94 GB Downloaded: 41.70 GB (updated once a day)
neye yarıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: El Gringo
Rating: 0.046 Uploaded: 1.94 GB Downloaded: 41.70 GB (updated once a day)
neye yarıyor
İndirdiğin şeyleri diğer insanlarla da paylaşıyorsun. Paylaştıkça çoğalıyor vs. Bazı siteler belli rating oranları istiyor, o orana ulaşamazsan seni banlıyor. Zamunda da yok sanırım. Ancak bu yapmayacakları anlamına gelmez. -
Hayır, öyle bir karışıklık söz konusu değil! Seed'in önemini biliyosun! Şimdi bu zamunda benim ettiğim o kadar seed'i neden görmüyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bessonnitsa
Hayır, öyle bir karışıklık söz konusu değil! Seed'in önemini biliyosun! Şimdi bu zamunda benim ettiğim o kadar seed'i neden görmüyor?
VPN falan mı kullanıyorsun? Birde leech sayısıda önemli, gönderiliyor yazar ama çok düşük hızlarda olabilir. Siz %100 gönderiyorsunuz fakat hiç bir şekilde rating'e etki etmiyor. Bilemedim valla. -
DNS kullanıyorum
4.2.2.1
4.2.2.2
Bakın en son indirdiğim torrent: Geçen zaman 1 gün 1 saat. İndirilen 600 mb. Gönderilen 2.35 gb.
Bunun gibi kaç torrent seed ediyorum bir bilseniz! Mesela bi torrent daha var 4 aylık 60 gb'ı geçti o da güme gidiyor heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bessonnitsa -- 19 Mayıs 2014; 22:02:05 > -
zamundada ratio nun bir önemi yok. -
Eğer öyle ise tüm séédleri kesiyorum. Onaylıyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bessonnitsa -- 20 Mayıs 2014; 1:13:49 > -
Tabiki, zorunluluk yok. Zaten zamundayı popüler yapan tek şeyi seed etme zorunluluğunun olmaması. -
Ratio şartı arayan siteler için Ratio Master programıyla fake upload yapabilirsiniz.Abartmadıkça ban yeme ihtimaliniz de yok. -
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. Konu çözülmüştür! -
arkadaslar ben az once uye oldum yaklasık 1gb lık fılan bırsey ındırdım ıste ındırırken uploadda ettı fakat zamundada hepsı sıfır gozukuor ne downloadda nede uploada hıcbırsey ıslememıs ?? -
Aninda gozukmez oyle. 1 Hafta icindr yansir.Bu zaman daha kisa yada uzun olabilir ama mutlaka yansir. Ayrica ustte de yazildigi uzere zamundada seed zorunlilugu yoktur .300gb gecmisimdir hic seedlmedim no problem kasmayin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hızlı cevabın ıcın tesekkur ederım bu ıslerde yenıyımde :D -
ben ne olur ne olmaz seedliyorum. 640GB küsür upload 110GB civarı downloadım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alpalp84
Tabiki, zorunluluk yok. Zaten zamundayı popüler yapan tek şeyi seed etme zorunluluğunun olmaması.
Nasıl zorunluluk yok, olur mu öyle şey.. benim arkadaşım sırf bu yüzden uzaklaştırıldı siteden.. ratio bilmem kaçın altına düşünce, ve o seviyede de uzun süre kalırsa banlıyorlar ve banlandıkta.. bizzat yaşadık.. belki bize denk geldi birtek bilmiyoruz ama cevap buydu..
ha şimdi durum nedir ne değildir bilmiyorum.. benim kendi hesabım şu anda 0.2 küsürlerde gidip geliyor, yaklaşır 3 yıldır böyle.. bişey de olmadı henüz..
konuyu açan arkadaşın durumu ise karışık bişey.. bi ayar sorunu falan var sanırım.. -
Yalnız konu 2 senelikmiş, yeni gördüm :)
Benzer içerikler
- susuzluktan göz sararması
- kadıköyden dudullu otogara nasıl gidilir
- apikobal kullananların yorumları
- kargo şubede kaç gün bekler
- sevilmek nasıl bir duygu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X