Şimdi Ara

Torrent HDD ye Nasil İndirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ebay dan android 4.2.2 bir media player satin aldim.
    Media player a cesitli kapasitelerde hdd ve flash diskler bagladim (1 tb, 320 gb, 16 gb) hepsini gordu icindeki dosyalara ulastim, icindeki filmleri de oynatti.
    Utorrent ve bittorrent uygulamalarini kurdum.
    Filmleri de basari ile indiriyor. Ancak media player in 4,6 gb bos hafizasi var oraya indiriyor.
    İndirme yolunu hdd olarak secmeye calisiyorum ancak torrent uygulamasi gormuyor. Sadece media player i goruyor. Utorrent ve bittorrentin kurcalamadigim menusu kalmadi.
    Torrent indirme yolu olarak hdd yi nasil ayarlayabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ttorrent uygulamasini indir. Bu uygulama hdd indirim yapiyor. Istedigin diski secebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Ttorrent uygulamasini indir. Bu uygulama hdd indirim yapiyor. Istedigin diski secebiliyorsun.

Cevap icin tesekkurler. Ancak cozum olmadi. Ttorent ile hdd yi ve icerigini görebiliyorum ancak hddyi kayit yeri olarak secmeye calistigimda "bu klasor salt okunur oldugu icin secilemez" uyarisi veriyor.

• tetra2 T kullanıcısına yanıt
    sanırım android box modeli ile ilgili bir sorun bende kr 42 modeli var alşam size mesaj yazarken 3 adet toplamda 20 gb lık download yaptım ...
  • quote:

sanırım android box modeli ile ilgili bir sorun bende kr 42 modeli var alşam size mesaj yazarken 3 adet toplamda 20 gb lık download yaptım ...

İnsallah oyle degildir.
    Cunku oyle ise mudahale sansim yok gibi.
    Hdd ye format atip dosya sistemini fat32 ye cevireyim bir de oyle deneyeyim diyorum.
    Ya da aklima gelen ikinci ve son cozum android marketteki tum torrent uygulamalarini vakit buldukca kurup denemek.
    Bir cozume ulasirsam buraya yazacagim benzer sorun yasayanlar icin.

• tetra2 T kullanıcısına yanıt
    fat 32 de en faz 4gb lık dosya indirebilirsin... ntfs ye ihtiyacın var.. hangimodeli kullanıyrosun yazarsan yardımcı olmaya çalışayım
  • quote:

fat 32 de en faz 4gb lık dosya indirebilirsin... ntfs ye ihtiyacın var.. hangimodeli kullanıyrosun yazarsan yardımcı olmaya çalışayım

Tekrar tesekkurler.
    Evet haklisiniz fat32 is gormez. Media playerde zaten 4gb kapasite var.

Kullandigim media player asagidaki urun.
    http://m.ebay.com/itm?itemId=131288650392

http://m.ebay.com/itm/131288650392?cmd=VIDESC

Aslinda inanin fiyatina gore cok guzel ozellikleri var. Dts sesi cozuyor 3d ozelligi var birde su konu hallolsaydi super olacakti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetra2 -- 9 Eylül 2014; 0:01:39 >

• Keske forumu inceleyip rickchip islemcili bir model alsaydiniz.. islemci kombinasyonu cok eski ve rom destegi yok... eger boyle bir sey kullanmak istiyorsaniz 100 dolar civari bir urun qlmalisiniz boyle her isinizi rqhatlikla yapabilirsiniz...maalesef bu modelle ilgili bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tetra2

quote:

Ttorrent uygulamasini indir. Bu uygulama hdd indirim yapiyor. Istedigin diski secebiliyorsun.

Cevap icin tesekkurler. Ancak cozum olmadi. Ttorent ile hdd yi ve icerigini görebiliyorum ancak hddyi kayit yeri olarak secmeye calistigimda "bu klasor salt okunur oldugu icin secilemez" uyarisi veriyor.

Mediaplayerinizin varsayılan hafızasını cihaz yerine hdd olarak gösterin, sorun çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

quote:

quote:

Mediaplayerinizin varsayılan hafızasını cihaz yerine hdd olarak gösterin, sorun çözülecektir.

Aksam bunu yapmaya calisacagim.
    Sonucu yazarim.
    Tesekkurler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

quote:

quote:

Aksam bunu yapmaya calisacagim.
    Sonucu yazarim.
    Tesekkurler.

Nasil yapildigini ayarlarda bulamadim.
    Varsayilan hafizayi hdd olarak gostermeyi android de nasil yaptiginizi paylasirmisiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.