Şimdi Ara

Torrent ile inene MPG tamamı inmeden bakabilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrent linkinden indirdiğim mpg, avi, mwv gibi dosyaları tamamı inmeden bir iki karesini izleme imkanı varmı?
    bazı indirdiğim filimler kalıtesiz oluyor. bunları ayıra bilmek için bu şekilde bir yöntem arıyorum.
    kalitesiz olan filimleri download etmek için birsürü zaman harcıyorum. filim indikten sonrada bir bakıyorumki kalitesiz bir filim. okadar beklemeden sonra (2 - 3 gün) silmek adamın zoruna gidiyor

• torrenti sistemi gereği dosyanın çok alakasız yerleri indiriyor zaman içerisinde. ben görünteleyemedim bugüne kadar. ama bunu yapabileceğin bi program olabilir belki. torrent dosyaları çekerken film hakkında bilgi veren yerler olmasına dikkat etmeni öğütleyebilirim. ben bugüne kadar kötü bi sonuçla karşılaşmadım.
    iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.COOK -- 21 Şubat 2005, 15:02:33 >
  • Tabii ki Avi Preview işini görür.
  • ama kullandığın torrent programına da bağlı mesela ben bit spirit kullanıoom şu an için bende avi dosyaları bit spirit unfinished file oalrak görünüoo.yani tamamen bitmeden izleyemiorum.ama xantorentte bu olmudu.arkadaşın dediği program çok kullanışlıdır.ama dosyanın başının gelmiş olması gerekioo yoksa hata verir.
  • vcl player yada videolan player,havada,karada her türlü dosyayı açar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

ama kullandığın torrent programına da bağlı mesela ben bit spirit kullanıoom şu an için bende avi dosyaları bit spirit unfinished file oalrak görünüoo.yani tamamen bitmeden izleyemiorum.ama xantorentte bu olmudu.arkadaşın dediği program çok kullanışlıdır.ama dosyanın başının gelmiş olması gerekioo yoksa hata verir.

O zaman sana divfix öneririm,izletmiyorsa bu programı kullan ,indirmesi yarım kallanlarıda izlenebilir hale getiriyor.
  • baba biliorum div fix ama tavsie edilen program bu sorunu çıkartıor.dosyanın başı olmayınca hata verioo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Örnek olarak Bitcomet ile indirdiğim ve tamamlanmayan avi dosyası için film.avi.bc! uzantılı olarak görünüyor. Bunu bozmamak için kopyalayarak başka bir yere paste yapıyorsun ve bc! uzantısını silerek uzantısını avi olarak yapıyorsun. Daha sonra da Avipreview ile seyrederek kararını veriyorsun. Benim uygulamam bu şekilde.
  • Tamamı indirilmemiş videolarda eger videonun türü,kodekleri vs. ile ilgili bilgileri içeren başlık kısmı (yani dosyanin ilk bir kaç KBtı ) indirilmişse dosyayi izleme şansın çok yüksek. Bunun içini bazı paylaşım programlarında 'önizleme için dosyanın başlangıç kısmını önce indir' gibi bir seçenek oluyor. Torent indirme programlarında böyle bir seçenekle karşılaşmadım, belki böyle bir yeteneğe sahip program vardır.

Kendi tecrübelerimden söyleyebilirim ki başlık bilgisi yoksa genelde önizleme başarısız oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

vcl player yada videolan player,havada,karada her türlü dosyayı açar.

Aynen öyle. Ben aresden ve emuleden film indirirken videolan ile bakıyorum , beğenirsem indiriyorum.Daha açamadığı dosya olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.