Şimdi Ara

torrent indirme hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet abonesiyim 8 mb lik max indirme hızı mevcut. torrentla bir dosya indirdiğimde download speed kısmında 1.8 MB/s yazıyor. yani buda 14 mb'e karşılık geliyor. peki bu nasıl oluyor acaba torrentda bir seed'den indirme hızımı 8 mb max oluyor demek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolasicebu

ttnet abonesiyim 8 mb lik max indirme hızı mevcut. torrentla bir dosya indirdiğimde download speed kısmında 1.8 MB/s yazıyor. yani buda 14 mb'e karşılık geliyor. peki bu nasıl oluyor acaba torrentda bir seed'den indirme hızımı 8 mb max oluyor demek ?

torent bilmiyorum gocam bendede 1,2 buldu bende 8 kullanıyorum. hikmet ne bilmiyorum
  • indirdiğiniz torentin seed/leech oranına bağlıdır.eğer oran düşükse düşük hızda indirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolasicebu

ttnet abonesiyim 8 mb lik max indirme hızı mevcut. torrentla bir dosya indirdiğimde download speed kısmında 1.8 MB/s yazıyor. yani buda 14 mb'e karşılık geliyor. peki bu nasıl oluyor acaba torrentda bir seed'den indirme hızımı 8 mb max oluyor demek ?

Antivirüs programlarınızı kapatarak Hıznızı speedtestten veya pardus indirerek test ediniz.

Oralarda da yaklaşık değerler buluyorsanız telekom hızınızı yükseltmiştir.

Bazı kullanıcılara yapıyor böyle.

Yok speedtest ve pardusta da 8 mbit civarı alıyorsanız, torrent programınız hatalı gösteriyordur.

Program üzerinde anlık bir görünüm olmuş ise de yine programdan anlık verilerin sıkışması mı diyeyim ne diyeyim bir an yüksek göstermiştir. sonra eski haline döner.

• sadece belli bir anlık değil ya da torrnetda bir hata yok sanırım çünkü saniyedeki indirme hızı ve dosyanın büyüklüğünü oranlıyınca ve indirme bitip süreye baktığımda hepsi doğru gözüküyor. bakalım hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İndirme Hızı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.