Şimdi Ara

Torrent indirme için yasal işlem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varmıdır arkadaslar böyle bi durum kapına kagıt gelip mahkeme celbi yada fatura ibrazı ile şu kadar borcun var diyebilirler mi?
    çoğu torrent sitesi torrenti indireni gizleyecek şekilde düzenlemişler sitelerini. saygılar. imla için özür.

• Alakası yok. torrent illegal bir şey değil zaten. Önemli olan paylaşılan ne?

Kotayı yardırdıysan anca öyle gelir dava filan.
  • arkadaş kendin sorup kendin cavaplamışsın amacın ne anlamadım
  • o kadar indiren var hangisiyle baş edecekler
    özellikle oyunlarımı skindrow'dan çekiyorum
  • Bu dedigin sey ulkemizde degil ancak avrupa ulkelerinde oluyor.
  • bazı milleti tuzağa düşürmek için özellikle müzik dosylarında firmalar kendileri bu işi yapıyorlar araştırırsan forumda konusuda var mahkemeye vermmeek için kişilerden 500 tl ye yakın bir para istemişler adamlara indirdikleri dosya ve saati gösteren bir kağıtla bir avukatlık firması istiyor bu kağıdı vermezseniz parayı mahkemeye vercez filan diyor bi iş çıkarmazlar mantık olarak fakat başınızın ağrımamasını istiyorsanız dikkatli olmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

bazı milleti tuzağa düşürmek için özellikle müzik dosylarında firmalar kendileri bu işi yapıyorlar araştırırsan forumda konusuda var mahkemeye vermmeek için kişilerden 500 tl ye yakın bir para istemişler adamlara indirdikleri dosya ve saati gösteren bir kağıtla bir avukatlık firması istiyor bu kağıdı vermezseniz parayı mahkemeye vercez filan diyor bi iş çıkarmazlar mantık olarak fakat başınızın ağrımamasını istiyorsanız dikkatli olmakta fayda var.

evet dostum bu konuyu gördükten sonra kıllandım zaten. hatta rock müzik yapan bi gruptu galiba.
    o zaman yardırmaya devam diyoruz
    bu arada ps3 oyunu indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4ROL -- 19 Mart 2012; 11:32:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isteseler yaparlar da henüz böyle bi çalışma yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.