Torrent ten ''superman returns'' filmini indirdim..fakat filmi eldeki bütün oynatıcılarla (BS Player,media player,winamp vs.)denedim fakat dosya türü farklı olduğundan açmadı..doya türü BIN. Dosyası olarak geçiyor..Bi bildiği olan warsa ve yardımcı olursa çok sevinirim..teşekkürler şimdiden
yok mu koca donanımhaber de sunu cvplııcak birisi..
EVET VAR. NEDEN GİDİPTE SİNEMADA İZLEMEYİ DENEMİYORSUN.YAKINDA GÖSTERİME GİRECEK.BU KADARDA OLMAZ YA.
bin dosyası image dosyası, bir cd ye yazdırman lazım
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE
EVET VAR. NEDEN GİDİPTE SİNEMADA İZLEMEYİ DENEMİYORSUN.YAKINDA GÖSTERİME GİRECEK.BU KADARDA OLMAZ YA.
hakkaten yaw. hadi bizde farklı değiliz ama donanım/haber sitesinde yasak böyle şeyler.
Adam gibi söyleyin canımı yiyin..öle efelenmeye gerek yok batı lord west side..Borun batı yakasından ötüodur belki ama burda doğru düzgün konuş..Sadece basit bi soruydu..bu şekilde görüpde cevaplayanlara teşekkür ederim.
Merhaba bende Torrent'den yapıyorum çok karşılaşıyo bende buraya sormuştum ama cevaplar böyle saçma sapan gelmemişti. Ben ULTRAİSO programını kullanıyorum sanada öneririm oradan dosyayı çıkarabiliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: lonelycat
Adam gibi söyleyin canımı yiyin..öle efelenmeye gerek yok batı lord west side..Borun batı yakasından ötüodur belki ama burda doğru düzgün konuş..Sadece basit bi soruydu..bu şekilde görüpde cevaplayanlara teşekkür ederim.
SANA Bİ LAF EDERİM İKİ YAKA BİR ARAYA GELMEZ.BELEŞÇİ.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme