Şimdi Ara

Torrent ve Ratio Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bu üye olduğumuz sitelerde ratio falan yazıyor nedir bunun tam olarak açıklaması? Benimwww.bitsoup.org da ratiom 0.090 mış.Nedir bu? (Upload a 3k veriyorum)

• upload/download oranı oluyor o ratio.
  • Torrent aleminde yaptığın toplam uplod'ı , toplam download'a bölünce çıkan sayıya RATIO denir.
    Örnek : Toplam download'ın 700 mb. Toplam upload'ın 100 mb. olsun. Bu durumda senin raito'n :
    100/700 = 0,14 olur.
    Ratio'n ne kadar yüksek ise o kadar iyidir.
  • Binbaşım benden 6sn. hızlı davranarak daha hızlı yazmış.
  • hangi torrent programini kullaniyosun
  • Bitcomet kullanıyorum.Bugün ilk defa kullandım
  • Bitcomet kullanıyorum.Bugün ilk defa kullandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bitcomette sag alt koseye bakarsan dht network diye bisey yazar.bu olay senin trackerin disindaki adamlara upload vermeni saglar.sende bunlardan dosyayi cekersin ama cok bi onemi yok cunku senin trackerindaki adamlar onlarin yerini doldurur.gelelim onemli meseleye bu senin trackerin disindaki adamlara verdigin upload senin rationa hicbisey eklemez.yani istersen 100 mb upload yap ration ayni kalir.sen bu ozelligi optionstan kapat.boylece verdigin 3kb uploadda bosa gitmemis olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fingolfin

bitcomette sag alt koseye bakarsan dht network diye bisey yazar.bu olay senin trackerin disindaki adamlara upload vermeni saglar.sende bunlardan dosyayi cekersin ama cok bi onemi yok cunku senin trackerindaki adamlar onlarin yerini doldurur.gelelim onemli meseleye bu senin trackerin disindaki adamlara verdigin upload senin rationa hicbisey eklemez.yani istersen 100 mb upload yap ration ayni kalir.sen bu ozelligi optionstan kapat.boylece verdigin 3kb uploadda bosa gitmemis olur.

abi bu dediğin şeyi ne sağ altta ne de options da bulamadım.Tam olarak seçenek ne?
  • seceneklerde surda.
    ctrl+p ile secenekleri ac.gelismisten baglanti sekmesine gir.en ustte enable dht network var.onun yanindaki tik isaretini kaldir.
  • quote:

seceneklerde surda.
    ctrl+p ile secenekleri ac.gelismisten baglanti sekmesine gir.en ustte enable dht network var.onun yanindaki tik isaretini kaldir.

abi sen bitcomet i açıklıyorsun değil mi? bende öyle bir seçenek yok
  • quote:

bitcomette sag alt koseye bakarsan dht network diye bisey yazar.bu olay senin trackerin disindaki adamlara upload vermeni saglar.sende bunlardan dosyayi cekersin ama cok bi onemi yok cunku senin trackerindaki adamlar onlarin yerini doldurur.gelelim onemli meseleye bu senin trackerin disindaki adamlara verdigin upload senin rationa hicbisey eklemez.yani istersen 100 mb upload yap ration ayni kalir.sen bu ozelligi optionstan kapat.boylece verdigin 3kb uploadda bosa gitmemis olur.

bende tik işareti var ve ratio bilgileri güncelleniyor (upload ile fln))?
  • Bitcomet 0.57 kullanıyorum ben de yok bu seçenek.Ya da ben de körlük var.
  • azureus kullan.
  • aslinda fake uploadli azureus en iyisi.daha bu sitede yayinlamadilar mi?isterseniz bende var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

azureus kullan.

Bende azureus kullanıyorum. Ratio matio hiç bi şeyle uğraşmadan çatır çutur filmleri indiriyorum. Benmi şanslıyım yoksa Azureus da gerçekten fazla ayar yapmaya gerek yok mu?
  • Sen çok şanslısın.
  • quote:

aslinda fake uploadli azureus en iyisi.daha bu sitede yayinlamadilar mi?isterseniz bende var.

bi zahmet yayınlasan
  • peki ayarlamaya calisicam
  • yayınlanmıştı ama link kilitlendi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.