Şimdi Ara

Toshiba 1 TB 3.5' HDD mavi ve kırmızı yanıp sönüyor, çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kullandığım 1TB px1396e-3t01 model toshiba HDD bugun kullanmak için taktım ve prize taktıktan sonra hiç ses çıkmadı.
    Sadece mavi ışık yanıp sönüyordu yakına gelip elimi ışığa tutunca hem mavi hem kırmızı ışığın aynı anda yanıp söndüğünü fark ettim.
    HDDde çalışma belirtisi yok sadece ışıklar yanıp sönüyor.
    içindeki 800 GB ile mefta mı oldu dersiniz? javascript:void(AddText(''))
    Pazartesi servise götürmeyi düşünüyorum. yapabileceğim bir şey var mı benim?

• Diskden dönme sesi gelmediğine göre sizin yapabilceğiniz bir şey yok.

Geçmiş olsun.
  • Ya bendede yeni aldığım 1 tb toshiba external vardı ve geçenlerde laptopa usb takılı iken laptopumu kapattım ve sonra ertesi sabah kullanmak için denediğimed normalde beyaz ışık yanar iken mavi yanmaya başladı ve pc görmüyordu HDD yi ve internette uzun süre çözüm aramama rağmen bulamadım tamda pes etmişken şu yöntemle yeniden çalışır oldu.

Çözüm:
    Kardeşimin Blackberry si vardı ve onun usb girişi benim hdd nin usb kablosunun yarı kısmıyla aynıydı.Yani bendeki usb kablosunda sanki 2 usb başını birleştirmişler gibi bir şey.İsterseniz internetten bakabilirsiniz resmine 3.0 yazarak.Herneyse 1 usb girişi ile aynıydı bende blackberryin kablosunu o girişe soktum sonra pc min önceden takmadığım bir usb slotuna taktım ve beyaz ışık yandı sonra donanım kısmından güvenli çıkış yaptım şimdi kendi kablosu ile sorunsuz çalışmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.