Şimdi Ara

TOSHIBA 32GB hayabusa beyaz USB 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Flash%20Bellek/toshiba-tr-hb-32gb-32gb-hayabusa-beyaz-usb-bellek/productdetails.aspx?I_ID=59152

Bu usb belleği kullanan varsa okuma ve yazma hızları hakkında yardımcı olabilecek varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes038 -- 23 Şubat 2014; 14:12:26 >

• koca forumda kullanan yokmu ya bu belleği.sanırım kendim alıp yapacam hız testini :)
  • al derim ben 1tb hdd aldım yazık yani içine 30gb bütün attımı 2.5 saat sürer adamı deli eder yazık yani hdd al keyfine bak
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    hdd var zaten ama ilerde alırım şimdiki hdd yi satınca.bi 32gb usb bellek lazım.yazma hızı şöyle saniyede 8-9mb olsa benim için yeter.öyle fazla bi hız beklemiyorum.kullanan bi kişi testi yapsa çok iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes038 -- 23 Şubat 2014; 23:19:51 >
  • googledan kısa bi arama ile 8 ve 16 GBlık modellerinin 4,5 MB yazma hızı olduğu görülüyor. çok yavaş almayın derim.
  • google da herkez bişe yazıyo yalan yanlış.hızı şöyle 7-8mb olsa yeter bana.kullanan biri test yapsa daha iyi olur.bende kingston bellek var nette hızı 15-20mb diyo ama hiç öyle değil 5 mb ile zor yazıyo bide usb 3.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes038 -- 24 Şubat 2014; 11:02:04 >
  • ben ürün kutusunda yazan değerleri değil, test sonuçlarına bakarak söyledim. alıp almamak size kalmış tabi.
  • Usb belleği aldım yazma hızı 4.9-6.1 arasında değişiyo ama daha çok 5mb civarı yazıyo kafama takılan 32gb ama 31.000.000 yazıyo özelliklerinde resime bakarsanız demek istediğimi daha çok anlarsınız.

TOSHIBA 32GB hayabusa beyaz USB 2.0
  • üreticilerin satış politikası. dediğiniz gibi minimum 32 Milyar Byte olması gerekti. olması gereken kapasiteden yaklaşık 1 GB eksik.

Hayırlı olsun.
  • yani gerçek değerini vermez biliyorum 1mb 1000kb olarak ele alındığı için ama oranın 32.000 olması lazım.kingstondan sonra toshiba da bitti benim için usb belleklerden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.