Şimdi Ara

Toshiba 32GB UHS-1 Class-10 Profesyonel MICRO SD Hafıza kartı 49.90 hızlıal (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
5
Favori
8.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum, fakat hiçbir yerde göremediğim için soruyorum. İki gün önce 32 GB Toshiba micro sd kartım durup dururken bozuldu. İçindeki birçok bilgide gitti malesef. Garanti şartlarında 5 sene yazıyor, ben alalı bir seneyi ancak geçti. Bu kartın garantisi nereden geçerli. Sanırım Türkiyede yapabilecek bir şey yok. Bunun için Avrupaya mail mi atacağız. Sistem nasıl işliyor, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awos

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum, fakat hiçbir yerde göremediğim için soruyorum. İki gün önce 32 GB Toshiba micro sd kartım durup dururken bozuldu. İçindeki birçok bilgide gitti malesef. Garanti şartlarında 5 sene yazıyor, ben alalı bir seneyi ancak geçti. Bu kartın garantisi nereden geçerli. Sanırım Türkiyede yapabilecek bir şey yok. Bunun için Avrupaya mail mi atacağız. Sistem nasıl işliyor, bilen var mı?

Slm.nerden almiştiniz fatura veya fişini saklamadinizmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada.com dan aldım, fakat ne fatura ne fiş kaldı. Bir sene oldu.
  • awos kullanıcısına yanıt
    hizlialdan bende almistim 4ay sonra bozulmust

iade ettim ucrwti geri verdiler

deneyin boUldu diyerwk geri yollayin

uyeliginizde ne zaman aldginiz duruyordur ordan form doldurun ariza formu

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

hizlialdan bende almistim 4ay sonra bozulmust

iade ettim ucrwti geri verdiler

deneyin boUldu diyerwk geri yollayin

uyeliginizde ne zaman aldginiz duruyordur ordan form doldurun ariza formu

Cevap için sağolasın.
    Geçmişe dönük alışverişlerime baktım, yanlışlık yapmışım. Hızlıal.com dan 1 sene 2 ay önce almışım. Onlara mail atacağım, bakalım cevap ne olacak.
  • awos kullanıcısına yanıt
    hocqm mail atma

bozuldu diye formunu doldurup yolla

buyuk ihtimalle ya yenisini yada ucretini yatirirlar

• quote:

Orijinalden alıntı: awos

Hepsiburada.com dan aldım, fakat ne fatura ne fiş kaldı. Bir sene oldu.

Hertür elekronik malzemenin fişini 2 yil saklarim.sizde saklasaniz iyi olur.Bir arkadaşimin hp laptopu garantiye bir hafta kala bozuldu ve laptop haşatti.servise verdik benim hiç umudum yoktu.bir ay sonra aradilar tamir olmadigini ve yerine laptop verebileceklerini söylediler.Biz kabul etmeyip para iadesi istedik.Kabul ettiler ve iki sene öncesinin fatura bedeli 1840tl geri ödediler.Bizde hemen bimeks e gidip daha iyi bir laptopu 1299tl aldik.Biraz uzattim ama anlayacaginiz fatura yada fişi 2 yil muhakkak saklayin.

• Bu arada fiyat 39.90 olmus

• Arkadaşlar z2 telefonum için düşünüyorum okuma yazma hızı hakkında pek bilgim yok alınabilirmi bu fiyata 39 tl olmuş tavsiye ediyorsanız alıcam

• http://www.hizlial.com/sandisk-32-gb-ultra-micro-sdhc-class-10-hafiza-karti-sdsdquan-032g-g4a/10467452
    Bu da var. İkisi arasında kaldım. Arada 2 TL ve 3 yıl garanti farkı var. Ne dersiniz?
  • Evet arkadaşlar bu konuda bilgili bir arkadaşın tavsiyelerini bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: gence0088

Evet arkadaşlar bu konuda bilgili bir arkadaşın tavsiyelerini bekliyoruz

Bundan 3 yıl önce Toshiba almıştım 1 Yıl sonra bozuldu, Hepsiburada'dan aldığımdan onlarla iletişime geçtim, 2 hafta sonra aynı üründen açılmamış bir paket gönderdiler! O kartı Android Telefonumda halen kullanıyorum Sonrasında 8 Gb ve 16 GB Sandisklerimde oldu ve onlarda hiç bir problem yaşamadım! Şimdi de DSLR için SDHC Class 10 UHS-I bir kart bakıyordum ve kararımı Sandiskten yana kullandım N11 11 TL Sallamatikle 33 TL'ye gelmiş oldu

http://www.n11.com/sandisk-32gb-class-10-micro-sd-200x-hafiza-karti-P18093101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevhiSahsi -- 31 Ocak 2015; 22:57:39 >

• Valla kullandım şu sürede bozuldu, bunu kullandım hemen bozuldu diyen arkadaşlara söylüyorum, yanlış anlamasınlar savunduğum yok zira hiç toshiba kullanmadım. Ancak teknoloji biraz şans işi. Bu güne kadar, gerek telefonda, gerek fotoğraf makinesinde 1-2-4-8-16 gb lık her türlü micro sd kullandım sandisk, kingston, vertabim. Hatta yerde bulduğum 8gb lık markasız bir kartı bile kullandım biri bile bozulmadı arkadaş. Demem o ki, bu biraz şans işi. Öyle ürün bozuldu diye markayı silmeyin. Bi markayla görüşün, ürünün arkasında nasıl duruyorlar ona bakın. Ha, kartın bozuldu, gönderdin garantiye, adamlar seni uğraştırdı sonra da bozulduysa bozuldu kardeşim kullanıcı hatası diye sana patlattılar o zaman de ki bu markadan almam. Adam kolaylıkla onarım, değişim, iade yapıyorsa iyi markadır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.