Şimdi Ara

Toshiba 32WL66 da karşılaştığım garip bir olay??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli üstadlar , sevgili arkadaşlar bir kaç gün önce Toshiba 32wl66 LCD TV aldım. Doğal olarak her özelliğini karıştırıp keşfetmeye çalışırken garip bir olayla karşılaştım( sorun demiyorum çünkü öyle olup olmadığı konusunda emin değilim).
    Görüntü ayarları altındaki "Arka Işık " değerini 90 nın altına düşürdüğümde (TV nin sesi iyice kısık iken) çok da şiddetli olmamakla beraber zamanla rahatsızlık veren sinek vızıltısna benzeyen ses olduğunu gördüm. Bu ses değeri 90 nın altına düşürdüğümde başlıyor tam 90 ve yukarısına çıktığında kayboluyor.Servis de geldi fakat onlarda şimdiye kadar hiç buna dikkat etmediklerini ve Toshiba ' ya soracaklarını söylediler.
    Ben mi çok evhamlıyım bilemiyorum fakat bu konuda herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? Bir de 32 wl 66 kullanıcıları bu olayı deneyip sonuçlarını yazabilirlermi? Herkese teşekkürler..

• O sesi biliyorum ama neden olduğunuz tam bilemeyeceğim, floresan lambaları az güçle çalıştırdığınızda buna benzer bir ses geliyor, sanırım sizdeki de aynı şey.

Genel olarak ölüyü fazla yıkamayın derim, tv nin servis menüsüne girmiş içinde boğulmuş çok tanıdığım var
  • Bendede aynı ürün var arka ışık oranındanmıdır bilmem dün bendede ses kendi kendine kısıldı ve bozuk gelmeye başladı kapatıp açınca düzeldiama genel anlamada ürün süper
  • Ben rastlamadım ama akşama bi dikkat ediyim , bende üründen gayet memnunum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: org

Ben rastlamadım ama akşama bi dikkat ediyim , bende üründen gayet memnunum .

ben de üründen memnunum, o konuda bir sıkıntı yok da insan ister istemez kıllanıyor...
  • bendeki 37 wl66 da 90 altında aynı sesi yapıyor ancak görüntüler kablo TV ile cam gibi kusursuz
  • Hepinize merhaba,
    Bu problem "toshiba Buzzing Problem" adıyla yurtdışı forumlarda çok sık tartışılıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam üretim hatası olarak değerlendiriliyordu.
    www.avforums.com sitesinden aratabilirsiniz.
    İsin ilginci bir kullanıcı olarak benim bile haberim varken servisin bilmememesi ilginç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir Klima Sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 42'' var arkadaşlar bu akşam iyice dikkatle dinledim böyle bir ses yok.
  • 37WL66Z modelinde de %90'ın altında bu ses geliyor. Işık ayar devresindeki trafonun sesi sanırım. Toshiba markası için üzücü bir durum. Satın alacaklar diğer markalar da da bu konuyu araştırmalılar. Floresan tipi ışık kaynakların ayarları daha zor oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.