Kumandasının resmini ekliyebilecek arkadaş varmı?? çok sevinirim...
Arkadaşlar 1366x768 çözünürlüğe sahip bir televizyonun 1024x768 çözünürlüğü, kenarlarda boşluk bırakmadan 1:1 pixel mapping yapmasına kafam bir türlü yatmıyor. Aşağıdaki formda 1:1 pixel mapping'i de kapsayan bir test var. Bu testi yapıp sonucu bildirebilir misiniz?
Kumandanın resmini 42C3000 incelemesinin 3. sayfasında görebilirsin.. Aynı kumanda..
quote:
Orjinalden alıntı: greyhound
teşekkürler gözden kaçırmışım... bende inş. 32 alacağım... ürün gerçekten kaliteli görünüyor...
quote:
Orjinalden alıntı: hugosan_tr
Kumandanın resmini 42C3000 incelemesinin 3. sayfasında görebilirsin.. Aynı kumanda..
quote:
Orjinalden alıntı: greyhound
Jakalon dostum aldın sonunda tvyi hayırlı ugurlu olsun güle güle sorunsuz kullanman dilegiyle..
Ben samsungu almadan önce bu tvyi düşünüyodum 37" ye bakıyodum bende yalnız ufak gelir diye sıkıntı cekerim diye düşündüm iyi yapmışın valla özellikle pc baglarken lcdnin ön plana çıktıgını farkedeceksin. Benim plazma da 1024x768 oyun oynuyorum benimkinde öyleyse lcd performansının daha iyi olacagından eminim..
Hakikaten çok hoş görüntüler hayırlı olsun güle güle kullan
quote:
Orjinalden alıntı: Thai-Fun
dostum bizde bugün alıyoruz bu tv yi ama eğer senin için zor olmazsa bize kutu boyutları lazım, sığacak mı arabaya diye.
quote:
Orjinalden alıntı: jakalon
Devamı gelecek, Lcd test programının resimlerini ve yine cihazın çeşitli resimlerini yayınlayacağım...
Boyutları inanki bilmiyorum ama arabanın arka koltuğunda rahatlıkla getirebilirsin dostum
Hayırlı olsun dostum , bende 32" olanını almayı düşünüyordum ve bir sorum olacaktı. HDrip dediğin (sanıyorum babil) direk 720p olan mkv. lerdenmi yoksa avi. uzantılı boyutu mkv.ye oranla daha küçük olandan mı ?
hayırlı olsun. sanırım ilk çekilen resimlerde kontrast ayarı düşüktü. veya çekimden kaynaklandı. ama sonradan koyduğunuz resimler daha tatmin edici.
quote:
Orjinalden alıntı: roland3tr
Hayırlı olsun dostum , bende 32" olanını almayı düşünüyordum ve bir sorum olacaktı. HDrip dediğin (sanıyorum babil) direk 720p olan mkv. lerdenmi yoksa avi. uzantılı boyutu mkv.ye oranla daha küçük olandan mı ?
720p çözünürlük hocam. mkv uzantılı...
Tamam sağol Ben ne yaptıysam takılmadan çalıştıramadım mkv. yi . Sistem p4 2.8 , 1024 ram , fx 5500 . Bütün codecleri silip yeniden yükledim k-lite pack en son sürüm ama yine olmadı
Arkadaşlar ben bu 1:1 pixel mapping olayına takmış durumdayım. Lütfen yanlış anlamayın ama uguretes arkadaşımız da 1024x768 çözünürlükte hem 1:1 pixel mappingden hem de genişlemiş ekrandan bahsediyor.
Ben 26" samsung lcd TV'de yaptığım çözünürlük karşılaştırmasını size resimlerle göstereyim. 1024x768 çözünürlikte 1:1 piksel mapping yapamzsınız. 1024 tane dikey çizgiyi 1366 çizgiye denk gelecek şekilde paylaştırırsınız. Bu da orjinal pc görüntüsünden ziyade size yataty olarak genişletilmiş yani upscale edilmiş bir görüntü verir. uguretes arkadaşımız koyduğu resimlerde bu açık bir şekilde görünüyor. Araba ve ikolar yatay olarak uzamış.
1360x768 çözünürlük ile 1:1 pixel mapping alabilirsiniz. Çünkü sizin tvnizin çözünürlüğü 1366x768 ve pixelleriniz kare şeklinde diktörtgen değil. Buna en yakın bilgisayarın verebileceği çözünürlük ise 1360x768 ya da 1368x768. çünkü bu rakamlar 8'in katları olamk zorundalar. Ben 1368x768 çözünürlükte başarılı olamadım, görüntü ekranın ortasına gelmedi. 1360x768 çözünürlükte ise sağda ve solda 3er pixel sütunu boşluk bırakacak şekilde tam oturdu.
arkadaşar kurulum için gelen servis duvara montajda yapıyormu acaba?yoksa biz mi ekstradan yaptırıcaz
bu tvnin xbox360 performansını çok merak ediyoırum almayı düşündüğüm tvlerden birisidir bukadar büyük bir forum sitesinde bu tvyi kullanan bir xboxlı kimse yokmu illa ben mi alıp ss koyayım ss koyarsanız olayım bitecek alacam yani
bende xbox var LCD yok ama bilvarc kardeş gibi götürüp deneyeceğim. Samsung R81 serisi çok iyi ama fiyat bana göre biraz fazla........... Deneyebilirsem koyarım resimleri.
@venice939 dostum toshibaclub başlığında benim cep teli ile çektiğim x360 resimleri var. performansı muhteşem. sanki daha önceden x360 oynamıyormuşum hissine kapıldım. 720p ve 1080i olarak çalıştırdım pek bir fark göremedim.
HERKESE SELAM ARKADASLAR. BEN FORUMA YENI UYE OLDUM BENDE 26 INC, TOSHIBA MARKA BIR LCD TV ALDIM. GAYET MEMNUNUM , YALNIZ SOYLE BIR SORUNUM VAR. PC YI TV YE BAGLADIGIMDA SANKI NORMAL MONITORUN UZANTISIYMIS GIBI GORUNTU ALIYORUM. MASAUSTU VE BASLAT MENUSU TV DE GORUNMUYOR. SADECE MASAUSTUNDEKI ARKA PLAN RESMI GOZUKUYOR.AMA AÇTIGIM BIR FILMI SURUKLEYEREK TV EKRANINA GETIRIP IZLEYEBİLİYORUM. SIZIN GOSTERDIGINIZ RESIMLERDE MASAUSTU VE BASLAT MENUSU TV DEGUZEL BIR SEKILDE GORUNUYOR. BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM.
(TV NIN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366*768 )
Masaüstünde sağ tıklayıp özelliklere girin orada eğer ekran kartınız nvidia ise görüntü ayarlarında monitörümü genişlet (extend my monitor) gibi bir kutucuk olacak ondaki işareti kaldırman gerekiyor.
Vallahi nasıl kimsede ölü piksel çıkmıyor anlamıyorum. Bende 42C3000 var iki tane değişti ikisinde de ölü piksel vardı 5 üstü. Gerçekten ben mi çok şanssızım anlamıyorum..