Şimdi Ara

Toshiba 37C3000 İncelemesi(Resimli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ketenhelva

Vallahi nasıl kimsede ölü piksel çıkmıyor anlamıyorum. Bende 42C3000 var iki tane değişti ikisinde de ölü piksel vardı 5 üstü. Gerçekten ben mi çok şanssızım anlamıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: ersin.kaya

HERKESE SELAM ARKADASLAR. BEN FORUMA YENI UYE OLDUM
    BENDE 26 INC, TOSHIBA MARKA BIR LCD TV ALDIM.
    GAYET MEMNUNUM , YALNIZ SOYLE BIR SORUNUM VAR.
    PC YI TV YE BAGLADIGIMDA SANKI NORMAL MONITORUN UZANTISIYMIS GIBI GORUNTU ALIYORUM. MASAUSTU VE BASLAT MENUSU TV DE GORUNMUYOR. SADECE MASAUSTUNDEKI ARKA PLAN RESMI GOZUKUYOR.AMA AÇTIGIM BIR FILMI SURUKLEYEREK TV EKRANINA GETIRIP IZLEYEBİLİYORUM.
    SIZIN GOSTERDIGINIZ RESIMLERDE MASAUSTU VE BASLAT MENUSU TV DEGUZEL BIR SEKILDE GORUNUYOR.
    BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM.

(TV NIN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366*768 )

media player gibi bir görüntü aracını çalıştırısan görüntü alırsın.
    yada 1. ekran olarak LCD tv yi gösterirsen tüm görüntü tv ye geçer

• arkadaslar ben de de bu tv var. ama uzerinde kapama düğmesi, yok. sadece standby da kalıyor. birz sacma geldi bana. birde c3000 serisi icin teknosanın broşüründe 1080p destekli diyor. nedemek olduğunu bilen varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: miyagi007

arkadaslar ben de de bu tv var. ama uzerinde kapama düğmesi, yok. sadece standby da kalıyor. birz sacma geldi bana. birde c3000 serisi icin teknosanın broşüründe 1080p destekli diyor. nedemek olduğunu bilen varmı??

kapama düğmesi yok mu
  • yok maalesef
  • Evet kapamaya basınca standby a geçiyor o yüzden tamamen kapatmak için fişten çekmek lazım. Acaba kapama tuşuna 5-6 saniye basılı tutsak kapatır mı denemek lazım.
  • hayırlı ugurlu olsun, güle güle kullanın.. biraz geç oldu ama...

çatı antenine göre yinede iyi görüntü veriyor. Yinede uydu anten temin ederseniz çok daha iyi görüntü verecegine eminim...
  • herkese merhaba,bende 3 gün önce 32c3000pg sahibi oldum.tecrübeli arkadaşlara şu sorularım olacak.
    - pixel hatası gözle görülebilir mi yoksa gerekli program nedir ?
    - 32c3000pg ile 32c3000p arasında bir fark varmı?
    -en güzel seyir ayarlarını paylaşabilirmisiniz.....
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemis -- 9 Ağustos 2007; 16:14:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chemis
    herkese merhaba,bende 3 gün önce 32c3000pg sahibi oldum.tecrübeli arkadaşlara şu sorularım olacak.
    - pixel hatası gözle görülebilir mi yoksa gerekli program nedir ?
    - 32c3000pg ile 32c3000p arasında bir fark varmı?
    -en güzel seyir ayarlarını paylaşabilirmisiniz.....
    teşekkürler

öncelikle tvniz hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    1-pixel hatası için bir dvd veya vcd bulup takın, simsiyah bir görüntüde pause yapın ve ekrana 20-30 cm kadar yakından bakarak inceleyin. siyah ekranda, bozuk pikseller kendini bambaşka renklerde belli eder. 5 tane veya daha fazla piksel sayarsanız, doğrudan servisi çağırıp değişim talep edin. bu tüketiciyi koruma kanununa göre yasal hakkınızdır.
    2-c3000pg ile c3000p arasında dynamic contrast farkı var denmiş, pg 4000, p 5000. ama bendeki tvnin kutusu 3000pg, tvnin arkasındaki etikette 3000p ve onun altına yapıştırılmış çıkartmada 3000pg, tvnin içindeki panelin üzerinde de 3000pg yazıyor. yani hangi tv hangi modeldir Allah biliyor.
    3-ayarlar konusunda yardımcı olabilecek kadar tecrübeli değilim ama bağlantılar hakkında yardım edebilirim.
    mesela tvde iki adet scart var, scart konnektörler kompozit (3lü sarı-beyaz-kırmızı kablo) bağlantıyı destekliyor zaten. ancak bu scartlardan biri aynı zamanda s-videoyu, diğeri ise rgbyi (componentin analog olanı) destekliyor. ayrıca tvde component bağlantı yeri de var.
    yani çevre cihazlarınızda hdmi veya komponent varsa onları bağlayın. rgb varsa, rgb+audio to scart tipi kabloyla ikinci scarta bağlayın. s-video varsa bir ucunda s-video ve kırmızı-beyaz rca, diğer ucunda scart olan bir kablo ile scart1e bağlayın. tabii hangi bağlantıyı seçerseniz, kaynak cihazınızdan bağlantı türünü seçmeyi unutmayın.

deneyimlerinizi de bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.