Şimdi Ara

Toshiba 37C3000 İncelemesi(Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, daha öncede söz verdiğim gibi yorumlarımı yazıyorum. Bunu yapmamdaki en büyük sebep Lcd alma aşamasında çektiğim sıkıntılardır. Bu forumun amacının yeni bir Tv almayı düşünenlere yol göstermesi gerektiğine inanıyorum. Sizlere bir nebze olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Dediğim gibi çok uzun araştırmalar neticesinde bu Tv'yi aldım. Kullanım amacım Pc monitörü olarak kullanmak, film ve ileride konsol amaçlı kullanım idi. Lcd benim için en doğru tercih olacaktı. Yüzlerce model arasından bu modeli seçtim.
    Bir kere ürünün fiyatı muadillerine göre çok uygun. Buna karşılık kalitesi kesinlikle üst düzeyde. Ben Bimeks kampanyasından 2030 Ytl.ye aldım. 2 gün sonra resimdeki gibi teslim ettiler.

Aleti direk çatı antenine bağladım. Lcd'de SD yayın izlenmez diyenlerin yorumlarını merak ediyorum.
    Üstelik ne uydu, ne kablo. Olabilecek en berbat seçim. Şimdi uydu bakıyorum.
    Tabiki tüm kanallar böyle değil, karlı kumlu olanlarda var. Maksat iyi bir sinyal aldığında Tv'nin işlemcisinin gücünü göstermek. Örnek resimler aşağıda...

Pc monitörü olarak 1024*768 çözünürlüğü direk olarak 1:1 pixel mapping yaptı. Görüntü gerçekten çok iyi...
    Bu resim karanlık çıktı ama çok net ve parlak aslında.

Bunlarda bilgisayardaki resimler....

Bir adet vcd resmi...

Bunlarda yine mükemmel sonuç veren divx resimleri...

Can alıcı nokta olan HdRip görüntüleri ise doğal olarak muhteşem...

• Devamı gelecek, Lcd test programının resimlerini ve yine cihazın çeşitli resimlerini yayınlayacağım...

Servisin söylediğine göre 4 ölü pixele kadar cihaz değişim olmuyor. 5 tane varsa değişim talep edebilirsiniz.
    Bende bu olayı çok merak ettiğimden servis kurarken bende laptobu hazırladım ve hemen orada bağladık.
    Ölü piksel test programıyla kontrol edildi ve 0 hata çıktı(İnşallah öyle kalır)
    Gelen elemanla yaptığımız sohbette bu modelin çok yeni olduğunu ve alanlardan geri dönüşüm olmadığını söyledi. Alanlar çok memnunmuş. Samsunglardan iyimidir diye sorduğumda onlarda iyi ancak tamire gelme oranı yüksek dedi. Bu arada alette statik elektiriklenme olmuyor, dolayısıyla toz toplamıyor veya çok az topluyor(Samsung bunun reklamını yaparken, Toshibanın bahsetmemesi ise sizin takdiriniz)
    Ben vitrin konsoluna koydum cihazı, masa üstü standı sola ve sağa 30-40 derece dönüyor. Altında kauçuklar var, bu sayede çizilme veya kayma problemi yaşanmıyor. Vede cihazın arkasında duvara bağlamak için bir kuşak çıkıyor. Bununla birlikte deprem v.s. sorunda devrilmeye karşı önlem almış oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakalon -- 27 Haziran 2007; 14:25:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jakalon

Devamı gelecek, Lcd test programının resimlerini ve yine cihazın çeşitli resimlerini yayınlayacağım...

Servisin söylediğine göre 4 ölü pixele kadar cihaz değişim olmuyor. 5 tane varsa değişim talep edebilirsiniz.
    Bende bu olayı çok merak ettiğimden servis kurarken bende laptobu hazırladım ve hemen orada bağladık.
    Gelen elemanla yaptığımız sohbette bu modelin çok yeni olduğunu ve alanlardan geri dönüşüm olmadığını söyledi. Alanlar çok memnunmuş. Samsunglardan iyimidir diye sorduğumda onlarda iyi ancak tamire gelme oranı yüksek dedi. Bu arada alette statik elektiriklenme olmuyor, dolayısıyla toz toplamıyor veya çok az topluyor(Samsung bunun reklamını yaparken, Toshibanın bahsetmemesi ise sizin takdiriniz)
    Ben vitrin konsoluna koydum cihazı, masa üstü standı sola ve sağa 30-40 derece dönüyor. Altında kauçuklar var, bu sayede çizilme veya kayma problemi yaşanmıyor. Vede cihazın arkasında duvara bağlamak için bir kuşak çıkıyor. Bununla birlikte deprem v.s. sorunda devrilmeye karşı önlem almış oluyorsunuz.
    ilk olarak ben hayırlayayım hayırlı olsun kardes ben samsung sen toshiba aldık, beraber takılıyoduk bi ara ama olsun secimin cok güzel bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

ilk olarak ben hayırlayayım hayırlı olsun kardes ben samsung sen toshiba aldık, beraber takılıyoduk bi ara ama olsun secimin cok güzel bence..

Alıntıları Göster
    Çok şanslısınız, kampanyaya denk geldiniz, daha önce 32C3000PG almasaydım bu fırsatı kaçırmazdım bende. Hayırlı olsun, problemsiz kullanman dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magna

Çok şanslısınız, kampanyaya denk geldiniz, daha önce 32C3000PG almasaydım bu fırsatı kaçırmazdım bende. Hayırlı olsun, problemsiz kullanman dileğiyle.

Alıntıları Göster
    jakalon hayırlı olsun iyi günlerde kullan takipteyim
  • güle güle kullan bende kısa bir süre önce 32'' toshiba aldim. Servis geldiğinde kurdurup her türlü bağlantısını denedim, özellikle pc üzerinde HD video oynatımında gayet başarılı idi. Çok kaliteli bir uydu receiver ım olmadığı icin klasik uydu yayınlarında tüm lcd lerdeki süper olmayan görüntüyle karşılaştım (CRT ye oranla).
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa2711

jakalon hayırlı olsun iyi günlerde kullan takipteyim

Alıntıları Göster
    Kardeş daha önce hayırlı olsun demiştim .

Bu seferde güle güle kullan diyeyim.

Resimler için çok teşekkürler.....

aklımdaki ikiliden birisi
    malum 37 R81
    37C3000

arasında yım hala R81 çok pahalı geliyor bana
    C3000 de oldukça güzel.
    inş. sonbahara bende aranızda olacağım.
    Yorumların ve emeklein için çok çok teşekkürler...........

• quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu

Kardeş daha önce hayırlı olsun demiştim .

Bu seferde güle güle kullan diyeyim.

Resimler için çok teşekkürler.....

aklımdaki ikiliden birisi
    malum 37 R81
    37C3000

arasında yım hala R81 çok pahalı geliyor bana
    C3000 de oldukça güzel.
    inş. sonbahara bende aranızda olacağım.
    Yorumların ve emeklein için çok çok teşekkürler...........

Alıntıları Göster
    Herkese teşekkür ederim, almayanlar inşallah daha iyileri sizlere olsun.
    Dün gece acaleyle yazdım yazıyı, devamınıda yazacağım. Şimdi birdaha baktımda resimler genel olarak biraz karanlık çıkmış. Gece ve flaşsız çektim, ondan oldu. Parlaklık konusunda şüpheniz olmasın, özellikle beyaz renk varken yakından bakamıyorum alete, gözümü alıyor. O derece yani
    Bu arada sormak istediğiniz bir şey varsa buradayım, beklerim...

• quote:

Herkese teşekkür ederim, almayanlar inşallah daha iyileri sizlere olsun.
    Dün gece acaleyle yazdım yazıyı, devamınıda yazacağım. Şimdi birdaha baktımda resimler genel olarak biraz karanlık çıkmış. Gece ve flaşsız çektim, ondan oldu. Parlaklık konusunda şüpheniz olmasın, özellikle beyaz renk varken yakından bakamıyorum alete, gözümü alıyor. O derece yani
    Bu arada sormak istediğiniz bir şey varsa buradayım, beklerim...

Alıntıları Göster
    Öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ederim.Elinde PS3 veya Xbox360 varsa takıp PES6 denersen çok sevinirim.Olmazsa PC'de PES6 kurup deneyebilirsen çok güzel olur.İzlenimlerini bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ederim.Elinde PS3 veya Xbox360 varsa takıp PES6 denersen çok sevinirim.Olmazsa PC'de PES6 kurup deneyebilirsen çok güzel olur.İzlenimlerini bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    jakalon dostum ellerine sağlık güzel bir inceleme olmuş. tv mükemmel bir performans veriyor. kablo tv ile seyredeceklere şiddetle öneririm. bu arada ayarlarınıda yazarsan sevinirim. birde senin ayarlarla deniyim bari tv yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnakresss

jakalon dostum ellerine sağlık güzel bir inceleme olmuş. tv mükemmel bir performans veriyor. kablo tv ile seyredeceklere şiddetle öneririm. bu arada ayarlarınıda yazarsan sevinirim. birde senin ayarlarla deniyim bari tv yi.

Alıntıları Göster
    Jakalon hayırlı olsun kardeş sonunda alabildin Dediğin gibi resimler biraz karanlık çıkmış daha iyilerini bekliyoruz

• quote:

Devamı gelecek, Lcd test programının resimlerini ve yine cihazın çeşitli resimlerini yayınlayacağım...

dostum bizde bugün alıyoruz bu tv yi ama eğer senin için zor olmazsa bize kutu boyutları lazım,
    sığacak mı arabaya diye.

quote:

Orjinalden alıntı: jakalon

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

Jakalon hayırlı olsun kardeş sonunda alabildin Dediğin gibi resimler biraz karanlık çıkmış daha iyilerini bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Jakalon tekrar hayırlı olsun.

quote:

Pc Monitörü olarak 1024*768 çözünürlüğü direk olarak 1:1 pixel mapping yaptı. Görüntü gerçekten çok iyi...

1024x768 çözünürlükte 1:1 pixel mapping yaparken yanlarda boşluk kalmadı mı. Ben deneyemedim çünkü aldıktan birkaç gün sonra yurt dışına çıktım.
    1:1 pixel mappingi için 1360x768 çözünürlük daha uygun olmaz mı. Bu şekilde yanlarda 3'er sıra boşluk kalıyo ama.. Ben kaldığım yerde 26" samsungla öyle yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hugosan_tr

quote:

Pc Monitörü olarak 1024*768 çözünürlüğü direk olarak 1:1 pixel mapping yaptı. Görüntü gerçekten çok iyi...

1024x768 çözünürlükte 1:1 pixel mapping yaparken yanlarda boşluk kalmadı mı. Ben deneyemedim çünkü aldıktan birkaç gün sonra yurt dışına çıktım.
    1:1 pixel mappingi için 1360x768 çözünürlük daha uygun olmaz mı. Bu şekilde yanlarda 3'er sıra boşluk kalıyo ama.. Ben kaldığım yerde 26" samsungla öyle yapıyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hugosan_tr

quote:

Eğer yanlış görmediysem hiç boşluk kalmadı. Başta bende 1366*768 yapmayı denedim ama görüntü güzel olmadı, oturmadı v.s(ekran kartına bağlı bu iş) Sonra servis direk 1024 den yap dedi, o şekilde yapınca cuk diye oturdu.(Cihaz wide olmasına rağmen bunu nasıl yaptı anlayamadım) Vede Lcd'de ''PC XGA'' yazısı çıktı.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hugosan_tr

quote:

Eğer yanlış görmediysem hiç boşluk kalmadı. Başta bende 1366*768 yapmayı denedim ama görüntü güzel olmadı, oturmadı v.s(ekran kartına bağlı bu iş) Sonra servis direk 1024 den yap dedi, o şekilde yapınca cuk diye oturdu.(Cihaz wide olmasına rağmen bunu nasıl yaptı anlayamadım) Vede Lcd'de ''PC XGA'' yazısı çıktı.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşım bende bu modelin 32 inch olanını düşünüyorum ... kumandasının resmini ekliyebilirsen sevinirim teşekkürler.. güzel inceleme olmuşşş .. iyi günlerde kullan...

• quote:

Orijinalden alıntı: greyhound

merhaba arkadaşım bende bu modelin 32 inch olanını düşünüyorum ... kumandasının resmini ekliyebilirsen sevinirim teşekkürler.. güzel inceleme olmuşşş .. iyi günlerde kullan...

Alıntıları Göster
    İyi günlerde kullan, keyifli seyirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursad_75

İyi günlerde kullan, keyifli seyirler...

Alıntıları Göster
    ewet birde benden resim şas vallaha kullanılmayan eski kasa istettim merkezden bağladım 37C3000 İ
    1024x768 1:1 pixel yanlız televizyondan da genişletilmiştir bilginize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaxunamun -- 27 Haziran 2007; 18:48:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anaxunamun

ewet birde benden resim şas vallaha kullanılmayan eski kasa istettim merkezden bağladım 37C3000 İ
    1024x768 1:1 pixel yanlız televizyondan da genişletilmiştir bilginize....

Alıntıları Göster
    devam

• quote:

devam

Alıntıları Göster
    ......

• quote:

......

Alıntıları Göster
    farklı bir açı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaxunamun -- 27 Haziran 2007; 18:56:42 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.