Şimdi Ara

toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
24
Favori
24.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar tvyi aldım fakat kurulum nasıl olcak kendimiz mi kurucaz kargodan gelince :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep1905

hocam İnternet Tarayıcı Kablosuz Lan: Evet yazıyor zaten cloud tv dediği seyde smart olduğunu gösteriyor.telefunken var bende alman diye almıştım on numara çıktı inşallah buda öyledir .hertz konusundada 50 diyen var 100 de kesin bir şey yok orası şansımıza

Hocam cok tesekkur ederim Cevabiniz icin, %7 bekliyorum insallah gelir bende almayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende &7 bekliyorum en kötü a101 dekilerden iyidir fakat kargo da birşey olur diye korkuyorum düzgün kargo yaparlar mı
  • Sadece ulusal kanalları seyredecek biri için bu tv nasıldır arkadaşlar?
  • Toshiba Türkiye ile görüştüm garantisini beş yıla çıkartabileceğimi dahilini uydu alıcısının olmadığını wifisinin olduğunu panel hızının da 100 hertz olduğunu , kurulumu onların yaptığını askı aparatının ücretli olduğunu söyledi.
  • Dahili uydu alıcılı 50" bu fiyata başka marka varmıki ne yapsak acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Nisan 2015; 12:26:54 >
  • quote:

Toshiba Türkiye ile görüştüm garantisini beş yıla çıkartabileceğimi dahilini uydu alıcısının olmadığını wifisinin olduğunu panel hızının da 100 hertz olduğunu , kurulumu onların yaptığını askı aparatının ücretli olduğunu söyledi.

Enteresan resimler de ve çoğu dökümanda var gibi gözüküyor uydu alıcısı. Gerçi media markt net birşey diyemiyor ama.

Gg den indirim gelene kadar erken alanlara ürün ulaşır uydu alıcısı netleşir gibime geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibanez_one İ kullanıcısına yanıt
    5 yıl garanti mesajını eklerseniz iyi olur.

"05.02.2015 - 30.04.2015 tarihleri arasında satın alınacak tüm ürünlerimizdeki standart garantimizi 5 yıla çıkarıyoruz! Sen de şimdi başvurunu tamamla 5 yıl garantinin keyfini çıkarmaya başla!"

TOSHIBA 5 YIL GARANTI
  • quote:

hocam İnternet Tarayıcı Kablosuz Lan: Evet yazıyor zaten cloud tv dediği seyde smart olduğunu gösteriyor.telefunken var bende alman diye almıştım on numara çıktı inşallah buda öyledir .hertz konusundada 50 diyen var 100 de kesin bir şey yok orası şansımıza

hocam telefunken in almanyayla alakası kalmadı. tamamen türkiyede üretiliyor profilo tarafından
  • Bende 37 inc tv den 50 inc e terfi etsem mi diyorum fakat ekran cercevesi çok mu kalın arkadaşlar ?

Birde gittigidiyorda %7 indirim olur mu sizce ? Beklesek mi ?
  • http://www.toshibatr.com/LCD-LED-TV/L4%20Serisi/50L4333%20SMART%20LED%20TV/726

Ekran Boyutu 50" (127 cm)
    Ekran Çözünürlüğü 1.920 x 1.080 Full HD
    Kontrast Mega Kontrast
    Parlaklık 300 cd/m2
    Görüntü Formatı 16:9
    Bağlantı Özellikleri SCART , 4x HDMI 1.4, Ethernet, Komponent Video, Kompozit Video, PC(RGB), 2x USB (JPEG/MP3/HD Video-MKV), Kulaklık girişi
    Tuner Tipi Analog / Dijital (DVB-T / DVB-C / DVB-C HD)
    Özellikler Direct LED Teknolojisi, 100 Hz AMR, CLOUD TV, SMART TV, Entegre Wireless, Intel Wireless Display (WiDi), USB üzerinden Video kaydı, Miracast, DLNA, Toshiba Apps Connect, Skype, İnternet Tarayıcı, Otomatik kalibrasyon, Resolution+ Görüntü Yükseltme Teknolojisi, MHL fonksiyonu (Akıllı telefonlar üzerinden ekran paylaşımı ve Akıllı telefonların HDMI portu üzerinden şarj edilebilmesi özelliği), Gerçek dijital resim, Dijital Gürültü azaltıcı (DNR), 3D Renk Yönetimi, 3D Dijital tarama filtresi, MPEG Gürültü azaltma, Aktif Arka Işık Kontrolü, Ortam ışığı sensörü, Oyun modu/PC modu/Film modu/Holywood modu/Hotel modu/, Mat siyah çerçeve (L4333)
    Ses 2 x 7 W Stereo hoparlörler
    Boyutlar/Ağırlık Genişlik/Yükseklik/Derinlik : 1136 X 669 X 25 mm (üst kısım))/84 mm (alt kısım), 16.2 kg (50L4333)
    Aksesuarlar Uzaktan kumanda

• quote:

Orijinalden alıntı: lwernull

Dahili uydu alıcılı 50" bu fiyata başka marka varmıki ne yapsak acaba?

Ya arkadaşlar dahili uydu olsa ne olur olmasa ne olur bu boyutta bu özelliklerde bence bedava ben 46 samsung aldım %7 ındirimle bkampanyayi görünce iptal edip bunu aldın düşünmeden bence çok ii
    5 yıl garanti
    50 inç 127 ekran
    wifi de varsa eğer 10 numara
    burda tuner var görünüyor

http://icecat.us/en/p/toshiba/50l4333g/led-tvs-50L4333G-17376582.html

• http://www.epey.com/televizyon/toshiba-50l4333g.html

• Buda 32 si

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/toshiba-32l4333g-32-inc-82-cm-100hz-full-smart-154477256?mpch=ads&ggap_s=ucuzu&ggap_m=ocs&ggap_n=ucuzu&scxid=14489-164755-2357-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanTEAC -- 24 Nisan 2015; 14:37:07 >

• serkanTEAC S kullanıcısına yanıt
    Aldım
    Hayırlı uğurlu olsun bakalım uydu varmı yokmu görücez dediğiniz gibi uydu olmasada çok iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Nisan 2015; 14:42:47 >
  • quote:

Aldım
    Hayırlı uğurlu olsun bakalım uydu varmı yokmu görücez dediğiniz gibi uydu olmasada çok iyi fiyat.

Hayırlısı olsun çok ii gerçekten
    uydu alıcı si yok diye gördüm yukardaki linklerde oyleydi

5 yıla nasıl uzaticaz onu sormak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

quote:

Aldım

Hayırlısı olsun çok ii gerçekten
    uydu alıcı si yok diye gördüm yukardaki linklerde oyleydi

5 yıla nasıl uzaticaz onu sormak lazım

Buradaki formu doldurarak ama tabi ürünün seri numarası lazım.
    http://www.toshibatr.com/5yilgaranti/

• mediamarkt'ın yorumlarını bir okuyun derim satın almadan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

mediamarkt'ın yorumlarını bir okuyun derim satın almadan önce.

Okudum ben sadece kasasındaki plastiği koklamış biri kokusundan şikayetçi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.