Şimdi Ara

toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
24
Favori
24.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turgayzeybek

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-46h5373-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsam46h5373&categoryId=163192&intcamp=GununTeklifi&site=old
    bu nasıl hangisi sizce

Bu da iyi gorunuyo ama sanirim bunda dahili wifi yok, toshibada var mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-46h5373-led-tv/productDetails.aspx?productId=evsam46h5373&categoryId=163192&intcamp=GununTeklifi&site=old
    bu nasıl hangisi sizce

Dostum ben bu ürünü aldım bu kampanyayi görünce iptal ettim bugün
    özelliklerde fark yok toshibayi alicam ekran boyutu extra oldu yüzde 7 ındirimle 1200 e glms ti +100 tl puan ile ama toshiba ağır basıyor

• Gittigidiyor %7 indirim yaparsa diye bekliyorum 12 demi yapıyor olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1964

Amazon.de sitesinde Toshiba50L4363DG modelinin kullanıcı yorumları ve videosu var.Bu model L4333DG ile aynı.Sadece 4363DG de fazladan dvb-s ve dvb-s2 var diyor.
    Fiyatı 699 euro gözüküyor.Bizdeki fiyata kaçmaz gibi görünüyor.Birkaç gün önce samsung 40H6290 nı 1149 tl ye almıştım.Bu olsa herhalde bunu alırdım.Çünkü 3D ve dahili
    uydu alıcı olmasa da olurdu bizim için.Ancak görüntü kalitesi tam olarak nasıl onu çözemedim tam olarak.

Edit:Tv arka kısmı biraz kalın gibi.

Hocam o fiyata 6290'ı nereden aldınız?
  • Gittigidiyor da teknofish isimli satıcı günün fırsatı olarak 1349 tl den satıyordu.Gittigidiyor 1000 tl alt limitli 100 tl anında indirim vermişti tv kategorisi için.Ayrıca axess kredi kartına 1000 tl ve üstüne
    100 tl chip para veriyordu anında.Böylelikle 1149 a gelmiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

quote:

bu nasıl hangisi sizce

özelliklerde fark yok toshibayi alicam ekran boyutu extra oldu yüzde 7 ındirimle 1200 e glms ti +100 tl puan ile ama toshiba ağır basıyor

Hb den %7 indirimi nasıl buldun hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

quote:

bu nasıl hangisi sizce

Hb den %7 indirimi nasıl buldun hocam?

Salı günü vardı ara ara yapiyolar

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Normalde sharp iyidir diye bilirim ancak sadece o modeldeki panellerindemi sıkıntı var yoksa çoğundamı sharp'ın?
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Babanıza sorma imkanınız Varmı hocam. Baba ekran canlı mı yoksa sönük bi görüntü mü var diye bi sorsanız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %7 yi beklemedim 2 gün önce 46 samsung almistim iptal edip bu ürünü aldım
    konuyu acan kardeşimize teşekkür ettim
    bu arada garanti 2 sene değil 5 seneye uzuyormuş

http://www.toshibatr.com/5yilgaranti/#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanTEAC -- 23 Nisan 2015; 14:14:53 >
  • Mevcutta beyaz eşya ve klima kampanyası olduğu için sanırım gg 25 ine kadar çek vermeyecek gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aldım 5 yıl garanti süper özellikleri de fena değil .inşallah memnun kalırız
  • Arkadaslar bu tvde smart ve wifi var mi ? Birde 50 hz denmis gercekten 50 hz mi acaba ?

• Rakam cok iyi, ihtiyacı olan alsın derim

• tüm kartlara neden 9 taksit yapmaz bu GG
  • Bu tvyi alan arkadaslar cevap verebilir mi lutfen ? Bu tvde smart ve wifi var mi acaba ? Bir de 50 hz denmis kac hz bu tv ?

• hocam İnternet Tarayıcı Kablosuz Lan: Evet yazıyor zaten cloud tv dediği seyde smart olduğunu gösteriyor.telefunken var bende alman diye almıştım on numara çıktı inşallah buda öyledir .hertz konusundada 50 diyen var 100 de kesin bir şey yok orası şansımıza
  • TV'yi daha önceden alanlar Dahili Uydu Alıcı konusunda kesin bir cevap verebilir mi?
  • 9 Tepki suresi uzun degilmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.