Şimdi Ara

toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
24
Favori
24.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir ay önce fiyat 1499tl idi konu da açılmıştı forumda. ben %10 indirim + 100tl worldpuan ile aldım 1250tl ye maloldu. bu fiyata gayet iyi. dahili uydu alıcısı yok, ethernet girişi ve dahili wifi var kablosuz olarak nete bağlandım, 4hdmi ve 2 usb girişi var. paneli 50hz ama yazılımla 100hz olarak geçiyor. bulutlanma ışık sızması vb. soruna rastlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ek olarak ücretsiz 5 yıl garanti için sanırım son bir hafta kaldı, ben de bu kampanyadan faydalandım. ürünün faturası yeterli oluyor. ayrıca kasanın plastiğinde abartıldığı kadar bir koku yok, sadece ilk çalıştığında bir koku oluşmuştu sonradan kayboldu gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanS

ek olarak ücretsiz 5 yıl garanti için sanırım son bir hafta kaldı, ben de bu kampanyadan faydalandım. ürünün faturası yeterli oluyor. ayrıca kasanın plastiğinde abartıldığı kadar bir koku yok, sadece ilk çalıştığında bir koku oluşmuştu sonradan kayboldu gitti.

Arkadaşlar size zahmet tv lerin fotografını çekip koyabilirmisiniz.

HD kanalda yada sd kanalda 1 -2 resim koyarsanız sevinirim.
  • %7 indirim yaparlar mı arkadaşlar sizce beklesek mi?
  • CanS C kullanıcısına yanıt
    Valla hocam müsait olursan 1-2 foto paylaşırsan seviniriz. Görünüşe göre senden başka kimsede yok :)
  • quote:

ek olarak ücretsiz 5 yıl garanti için sanırım son bir hafta kaldı, ben de bu kampanyadan faydalandım. ürünün faturası yeterli oluyor. ayrıca kasanın plastiğinde abartıldığı kadar bir koku yok, sadece ilk çalıştığında bir koku oluşmuştu sonradan kayboldu gitti.

Hocam bir resim video ekleme şansınız var mı?
  • bu cihaz için demedim hocam genel tutum kargolama filan. %70 mi ne yüzdesi

• Peki telefondan ekrana yansıtma özelliği varmı ydi arkadaşlar ona DLNA mi deniyordu ?

• destekleyen telefonlardan tv ye kablosuz görüntü aktarımı mümkün. şu an evde değilim ama gittiğimde foto eklerim. tabi gece yarısını bulabilir :) şunu söyliyeyim bu fiyata 50" boş panel bulmak bile imkansız gibi.

• şu tv ara ara indirime giriyor ama her seferinde konusu sönük kalıyor. kullanan arkadaşlar yorum yapsa iyi olur boyut ve özelliklerine göre fiyatı gayet iyi.
  • Kablosuz goruntu de internet sartmı

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

Kablosuz goruntu de internet sartmı

İnternete gerek yok.
  • Bu sitede flemenkçe bir video ile yorumu var.En azından görüntü kalitesi hakkında fikir verebilir.
    http://www.tvstore.nl/product/333495/toshiba-50l4333g.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1964 -- 25 Nisan 2015; 0:13:03 >
  • benim de bir sorum var beyler

tv nin çıkışları arasında kulaklık çıkışı var gözüküyor fakat optik ses çıkışı ile ilgili bir bilgi yok. sorum şu hdd den film izlerken dts sesli filmleri bu tv çözecek mi? logitech'in ses sistemi var optikli buna bağlantı olursa çok iyi olur satın alan arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum. alanlara hayırlı olsun
  • toshiba panasonic sony, bu üç firmanın televizyonlarında görüntü kalibrasyonu çok iyi, diğer firmalar gibi aynı paneli düşük model diye parlaklığını falan kısma gibi çakallık yapmıyorlar, bu markaları gözünüz kapalı alın geçin.
  • tv henüz kurulmuş değil, fotolar ayak montajı olmadan çekilmişti. arkadaki tv ise
    samsung 40b530
     toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanS -- 25 Nisan 2015; 1:57:02 >

• quote:

tv henüz kurulmuş değil, fotolar ayak montajı olmadan çekilmişti. arkadaki tv ise
    samsung 40b530
     toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl

Dostum Miracast varmı, Flash desteği ne durumda internetten dizi izletiyormu.Şimdiden teşekkürler

• CanS C kullanıcısına yanıt
    gayet güzel duruyor güle güle kullan kardeşim bu arada kargoyu nasıl sağlam yapmışlar mı
  • Hayırlı olsun hocam bir bakar mısın optik ses çıkışı var mı

• Herkes bilgi paylasmıs ama alanlardan net bir sey ogrenemedim, bu tv'de uydu alıcı/tuner var mı yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.