Şimdi Ara

TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: newbei

Merhaba,

Toshiba 65L9363 model TV'yi c.tesi günü servis gelerek kurulumunu yaptı. TV'nin 65 inç olması nedeniyle salonda yer değişikliği yapmak durumunda kaldık. Değişiklik ile TV'yi 5 metrelik mesafeden seyrediyoruz.

TV ile ilgili ilk değerlendirmem; elinde PANASONİC TV'si olan varsa ve ne kadar şanslı olduğunuzu anlamak istiyorsanız, buyrun gelin misafirim olun, sizi TOSHIBA ile tanıştırayım :)

1) Energy tüketimi A++'dan C sınıfına downgrade olduk :(
    2) Panasonic'e alışınca Toshiba'nın kumandasını kırabilirsiniz. Tuşa bastığınız zaman kumanda sinyalinin TV'ye ulaştığını anlayabileceğiniz bir sinyalizasyon olmadığı için tekrar tekrar tuşa basıyorsunuz, aradan uzun bir süre (4-5 sn) geçince ilk verdiğiniz komutu ancak yerine getiriyor, bence tam bir rezalet. Bu TV'nin neden teşhirde olmadığı anlaşılıyor, çok kötü. Sırf bu nedenle ben almazdım.
    3) SMART özeliği var diye belirtilmiş, aynı smart özellik balıklarda da var :). Bu TV'yi alacakların Smart beklentisi olmamalı. Smart olmasaydı, menüler arasındaki geçisi daha iyi olabilirdi ve çok daha iyi olurdu.

1) Gelelim olumlu taraf(lar)ına; 3D performansını test etme şansım olmadı, dolayısıyla herkesin hemfikir olduğu için öyle olduğunu varsayıyorum.
    2) Görüntü kalitesi gerçekten iyi, özellikle yüksek çözünürlüklü (720,1080p) mkv filmlerde hayran bıraktı diyebilirim. Bu fiyata bu görüntü kalitesi terchi edilebilir diye düşünüyorum. Ben biraz takıntılı olduğum için bu STUPID TV'yi sadece monitör olarak kullanmak için " ÇİFT TUNER + SMART + 3D BLURAY PLAYER + 4K PLAYER" özelliklerini içinde barındıran tek bir cihaz aramaya başladım bile. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirm.

Bu hafta Cuma gününe kadar bir karar vereceğiz. Bu görüntü kalitesi ve fiyatı olan SONY'yi tercih ederdim.

Herkese karar verme aşamasında kolay gelsin,

Kardeşim güncellemesini yap sorunun çözülecektir.

• Can bey merhaba toshiba 59l9363 almak istiyorum önerirmisiniz?Lg 60uf850v ile arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Toshiba 58l9363 3300 tl bu cihazi gören yada kullanan oldu mu. Alayım mı?
    Kimse yardımcı olmuyor hiç bir magazada yok. Satıcılar ısrarla
    Samsung 55ju7000
    Lg 55uf8507 al diyorlar.
    Kafam feci karışık.
    Pişman olur muyum Toshiba alarak?
    2013 teknoloji o eski diyorlar teknosadakiler yada mediamarktakiler. Oysa inter sitelerinde satılıyor

• Merhaba
    Samsung 55ju7000
    Lg 55uf8507 al diyorlar.
    Kafam feci karışık.
    2013 teknoloji o eski diyorlar teknosadakiler yada mediamarktakiler. Oysa inter sitelerinde satılıyor

• Toshiba 65L9363 mediamarktta 5999'a düşmüş ayrıca 500 TL indirim kuponuyla 5500'e geliyor, pasif 3D si, işlemcisi ve görüntü kalitesi beğenilen bu TV Can beyin tüm olumsuz yorumlarına rağmen bu fiyata alınırmı. Bu TV yi şu ana kadar alanlar memnunmu??? Sony X8505 in fiyatının düşmesimi beklenmeli?
  • İndirim kuponu dediğiniz nedir nasıl 5500 tlye veliyor ?
  • İndirim kuponu dediğiniz nedir nasıl 5500 tlye veliyor ?indirim kuponunu nasıl alıyoruz
  • Tol35 T kullanıcısına yanıt
    herhangi bir tvye tıkladığınızda 500 tl indirim kuponu çıkıyor, sadece toshibaya özel değil
  • KaanAltan K kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

Yakın zamanda Sony 50 w807c aldım. Parasını hakkeden bir ürün . İncele tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanAltan

Merhaba
    Samsung 55ju7000
    Lg 55uf8507 al diyorlar.
    Kafam feci karışık.

Toshiba 58L9363 modelindeki panel ile 65L9363 deki panel birbirinden farklı sanırım. 65 inç olan IPS olması lazım. 58 ise VA panel diye biliyorum. Yani modeller arası görüntü kalitesinde fark olabilir. İzleme açısı itibariyle de fark vardır. Sadece görüntü kalitesi bazlı değerlendirmek gerekirse benim tercihim 58 inç den yana olurdu. Total değerlendirme yapınca VA panel bana daha çok hitap ediyor. Yine 65 inç olan modeli alıp da forumda görüntü kalitesi anlamında olumlu görüş bildiren bir arkadaş vardı. Zevkler ve renkler tartışılmaz. 65 inç alan arkadaş smart tv ve diğer konularda tvnin zayıf olduğunu yazmıştı.

Bir de aynı tvlerin L değil de M harfli olan versiyonları var. M lehine panel hariç, ufak tefek farklılıklar var sanırım. Bunu araştırınız. L ile M de fiyat aynı ise 58M9363 modelini tercih edebilirsiniz. 58L9363 modelini arkadaşında görüp de oldukça beğenen bir tanıdığım var. Kendisi de almayı düşünüyor bu modeli. Bu arkadaş bu işlerde titizdir ve öyle her tvyi de beğenmez.

• YA BU BAKTIĞINIZ TOSH TV DE HDMI V2.0 YOK HEVC KODEK YOK. ANLADIĞIM KADARIYLA BÜYÜĞÜ AKTİF, KÜÇÜĞÜ PASİF, BU UĞRAŞLARINIZA DEĞECEK BİR TV GİBİ GELMİYOR BANA. BENCE BİR DAHA DÜŞÜNÜN. LG 8507 DEN 2500 LİRAYA NE BEKLENEBİLİR Kİ TRUMOTİON BİR YAZILIM 1500 HZ DEDİKLERİ ŞEYDE YAZILIM. HA BUNU KENDİN AÇMIŞSIN YA DA TV BUNU KENDİ AYARLAMIŞ BENCE AYNI ŞEY. PANELİ FİYATI KADAR AKICILIK VERİYO MESELE BU. BEN UF 950 FİYATI İÇİN PUSUDAYIM. UMUYORUMKİ ALT MODELLERİNE GÖRE EPEY BİR AKICILIK FARKI OLACAKTIR. BUNU NE GÖZÜMLE TEST EDEBİLDİM, NEDE BURDA ANLATANI GÖRDÜM. AYLARDIR BURDAN OKUYORUM ALBANİ VE BİR İKİ KİŞİNİN YORUMLARI BANA AKILCI GELDİ -BU AKICILIĞIN HZ LE ALAKASI YOK PANEL MODÜL VS İYİ OLMALI VS GİBİ ÇIKARIMLARIM OLDU.. DEDİKLERİNDEN. YANİ TOSH İLLA PANELİ İYİKİ FİYATLARI YÜKSEK. 3D İLE İŞİ OLMAYANLAR İÇİN İDEAL OLABİLİR AMA BENİM GİBİ PASİF 3D HASTASI BİRİ İÇİN MAALESEF. YİNE HDMİ 2.0 OLSA DÜŞÜNÜRÜM KODEK ÖENMLİ DEĞİL PC BAĞLICAM ÇÜNKÜ. Bİ YERDE GÖRDÜM HDMİ 2.0 . DİSPLAY PORT 1,2 İLE AYNI. BİRDE YUKARDA BU TV 10 BİT FELAN DEMİŞSİNİZ. BEN LG DE DE GÖRDÜM HDMI ÇIKIŞLARINDAN BİRİ 10 BİT. BENİM GÖZÜMLE GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL GÖRÜNTÜ SONY DE ARKADAŞ O KADAR PARA VEREBİLSEM HİÇ DÜŞÜNMEDEN PASİF 3 D Lİ BİR SONY 4K ALIRIM. HAFTA SONU YİNE LG LERE BAKTIM ABİCİM AKICILIK VASAT HARBİDEN. AMA İŞTE BELKİ ÜST MODELLERİ DİYORUM. ONLARI KELEPİR DÜŞÜRMEZSEM ALMICAM.. SAYGILAR....

• CANBABA34 C kullanıcısına yanıt
    Sayin canbaba HDMI 2 ve HEVC guncellemeleri coktan geldi, ben 65 pasif IPS olani aldim cok memnunum ancak smart ozelligi zayif ve yavas. Renkleri ve 3d performansi muhtesem. fiyat performans olarak bana gore secilebilir bir TV.
  • alfaromeo4c A kullanıcısına yanıt
    http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/3713-25578/toshiba-65l9363_lg-55uf950v/

bu karşılaştırmada hdmı 1,4 diyor tosh için. donanımsal bişey nasıl güncellencek, renkler üç aşşağı beş yukarı beni pek alakadar etmiyoda. pasif 3d film performansı akıcı ve netse gerçekten LG ye göre aklımı çelmiyo değil. yanlız 65 bana çok büyük gelir 58 olanıda aktif ne alakaysa...
  • setra19 kullanıcısına yanıt
    teknosa fırsatlarından yararlanıp 65l9363 ü 3097 TL'ye aldım. herhangi bir uyarınız var mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosark -- 1 Temmuz 2016; 10:23:51 >
  • cosark kullanıcısına yanıt
    3097 ye nasıl geldi hocam
  • merhaba arkadaslar tvden teknosadan alıp ankara ıcınde memnun olmayıp satmak ısteyen olursa fiyatta anlasırsak talıp olabılırım herkese ıyı forumlar dılerım pm tınız lutfen....
  • merhabalar bende yeni bir 65l9363 toshıba aldım yeni teslim ettiler. fiyat olarak 4800 geldi teknosa fırsatlarından aldım aslında. size sorum tv dikkat etmem gereken bir konu var mı cunku tv teslim ettiler eve. ancak sehir dısındayım ve donup servıse kurdurduğum zaman yaklaşık bir 4 gunluk ıade hakkım kalacak. mesela 4k su video ile dene, olu pikseli sunula bak servise sunu sor versiyon guncellet, çalışma saatini su kodla kontrol et, kenarlarında suna bak pc bağla sunu dene vb. onerileriniz var mı acaba cevap yazarsanız cok mutesekkır kalırım. simdiden tesekkurler herkese....

onemli olarak sorum bu tv bir iki guncelleme almış bunları servıs geldıgınde otomatik kuruyormu yoksa ben mi istiyorum,
    güncellemelerden biri hdmi2.0 bunu biliyorum ve buldum ama diğer guncellemeler (varsa) ile ilgili bilgim yok netten nereden takip ediyorsunuz acaba saygılarımla....
  • arkadaslar merhaba tv kurulumu ile ilgili bir sorun yaşıyorum...

soruna gelince tv kurdurmak için toshiba genel merkezi aradım iki no verdiler ankarada.... biri çankaya perestij biri eryaman ankatek ancak ikiside biz 3 ay önce toshiba ile anlaşmamız bittiğinden kurulum yapmadıklarını yapsalar bile paralı olacağını ve herhangi bir durumda (kırık, bozuk vb.) tutanak ve işlem yapılmayacağını yapılsa bile de bunun toshibanın kabul etmeyebileceğini soyledi hatta bir tanesi eğer bir sıkıntı yoksa kendiniz kurabilirsiniz dedi ve garantiyi etilemeyeceğini belirtti.

teknosa ile yaptığım görüşmede ise kesinlikle servisin kurması gerektiğiniz belirttiler ve toshıba genel merkezle görüşün diyip yardımcı olmadılar.

toshiba genel merkeze servis no için nası ulaştım bilmiyorum ama birdahaki hiçbir aramada hiçbir servisine ulaşamadım.bende bugun maduriyeti bildiren faks attım....

Siz kurulumda nası bir yol izlediniz ve kime kurdurdunuz acaba ücret verdiniz mi beni ivedi bilgilendirirsenzi sevinirim. tv nin cayma hakkı olan 14 gun cuma doluyor daha açıp goruntuyu goremedim bile. :)

saygılarımla şimdiden bilgilendirme için çok tesekkurler.... pm de atabilirsiniz.....

• toshıba tv macerasında son durum:

tv aktif olarak kullananlar? servise hiç işiniz düştü mü acaba çünkü kurulum sürecinde yaşadıklarımdan anladığım kadarıyla servislik bir durum olursa garanti de olmasına rağmen ücretsiz hizmet alamayacağız kurulumu bile ucretli yaptırmak zorunda kaldım. bugun kurulumu yapacaklar bende netten indirdiğim test materyalleri ile deneyip cuma akşamına kadar karar vereceğim ama konustugum servis beni kotumserliğe sevk etti dolayısıyla tv sahiplerine tavsiyem teknosa gibi yerlerden alanlar sozleşmenin bir çıktısını alıp kenara koysunlar yarın öbür gün teknosa dan başka muhattap bulamayacağız sanırım.
  • merhabalar tekrar son durum olarak 0211 biten guncellemeyı yaptım. hdmı 2.0 4k60 geldi mi bilmiyorum ancak trt 4k ve hotbird deki 4k kesinlikle açılmıyor...

başka bir ayar var mı bilmiyorum dahili uydu alıcısı ile tv izleyen var mı acaba (4k60)

guncellemeyı yapıp hdmı deneyen oldumu ve guncelleme sonunda 4k 60 hdmı 2.0 baglayabildiniz mi....

iyi forumlar....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.