Şimdi Ara

TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim bahtsızlığım yine çıktı ortaya. Teknosa outletten panasonic 60zt60 aldım. Panel kırık geldi. Paketleyen herif tvyi patpata sarıp. Önüne de sadece 1 cm. kalınlığında köpük koymuş. Ama köpük tvnin çeyreği kadar. Tv kutunun içinde öne arkaya oynuyor. Altta da kutunun tabanına temas ediyor. Kırılmaması mucize olurdu. Ürün sony kutusunda olduğundan servis dedi ki rapor tutmayız buna. Teknosa isterse bize mail atsın olayı anlatırız dedi. Teknosa'dan cevap bekliyorum bakalım. Mahkemeyle de olsa paramı alırım ama moralim çok bozuldu. Zaten bütün tüketici hakları paketleme hatasını farkeder. Fotoğrafladım. Servis de fotoğraf çekti. Başka tv de almadım. Eşim de istemedi. Onun da canı sıkıldı. Tvde buzzing sesi çoksa gönderecektim 14 gün içinde başka bir şey alacaktım. Artık oled beklerim ucuzlasın da alayım diye. Bizim çocuk da doğmuş olur. Masraflara göre bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

58 lik olanı muazzam uyguna geliyordu cidden yanındaki hediye tv + 600 tl çek ile (1054 lira değil). Ama cepten de 4000 lira çıkıyordu.

2 saattir kararsız kaldım ve almadım.

En büyük nedeni smart tv özelliğinin kendine has yani pek kullanışlı olmaması ve yavaş olması. Digiturk play uygulamasını sanki kuramayacakmışım gibi duruyor. Cihaz android telefonlardan miracast (mirroring) desteklemiyor, 3d si aktif, kumandası akıllı değil, hdmi 2.0 yok fakat güncelleme ile olacağını açıklamış Tosh. Fakat görüntüsünü çok beğenmişler yurtdışı siteler.

falan filan derken.. içime sinmedi almaya değer görmedim. beklemeye devam.

Televizyon 65. olanı pasif 3d hdmi 2.0 var. güncelleme çoktan geldi. Miracast/ezcast var. Görüntüsü de muazzam seni anlayamadım. Ayrıca tv yi görmüş olman imkansız öyle bir anlatmışsın ki digiturku kuramayacağım derken. Tv yi görmüş gibi anlatmışsın.
    Keza ürünün teşhiri yok teşhir edilmesine izin verilmiyor çünki. İzleme şansın yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Beyler benim bahtsızlığım yine çıktı ortaya. Teknosa outletten panasonic 60zt60 aldım. Panel kırık geldi. Paketleyen herif tvyi patpata sarıp. Önüne de sadece 1 cm. kalınlığında köpük koymuş. Ama köpük tvnin çeyreği kadar. Tv kutunun içinde öne arkaya oynuyor. Altta da kutunun tabanına temas ediyor. Kırılmaması mucize olurdu. Ürün sony kutusunda olduğundan servis dedi ki rapor tutmayız buna. Teknosa isterse bize mail atsın olayı anlatırız dedi. Teknosa'dan cevap bekliyorum bakalım. Mahkemeyle de olsa paramı alırım ama moralim çok bozuldu. Zaten bütün tüketici hakları paketleme hatasını farkeder. Fotoğrafladım. Servis de fotoğraf çekti. Başka tv de almadım. Eşim de istemedi. Onun da canı sıkıldı. Tvde buzzing sesi çoksa gönderecektim 14 gün içinde başka bir şey alacaktım. Artık oled beklerim ucuzlasın da alayım diye. Bizim çocuk da doğmuş olur. Masraflara göre bakarız.

Kardeşim bende Panasonic 60zt60 ve 60vt60 iki modeli de var. Kararın doğru olmuş plazma görüntüsünü hiç bir şey veremez.

1. Plazma sıkıntılıdır.
    2. panylerde burn çoktur.
    3. Teşhirden plazma alınmaz.
    4. Alınırsa özel servis/fabrika menüsünde çalışma zamanına yani km sine bakmak lazım.

Canını sıkma müşteri hizmetlerini ara olanları anlat iadesi gerçekleşecektir. Bu büyük bir sorun olmayacaktır.

Bizde yurt dışından toshibanın en son modeli olan 65L9450 yada 65L9400 modelini getirtecektik. Gümrük trt vs herşeyi ödeyip. Bir öğrendik ki 3D yokmuş.

• Valla arkadaşlar kim bu Toshiba TV lere ilgi duyup başka tercih yaptı ise,sonu hüsran oldu, bende olduğu gibi,, Toshiba 65 inc TV yı alın bakın keyfinize diyorum, kimse inanmıyor..pasif 3d ye hayran kalacaksınız, LG nin paneli,, tToshiba güvenirliği ile birleşmiş, daha ne duruyorsunuz. Smart özelikiiçin kafaya takmayın,alın bir himedia q3 TV de her şeyi yapın. Zaten filim işini yapacaksanız mutlaka Q3 alın, 4k destekleyen bir cihaz. Ah ah nasıl arkadaşın gazına geldim mağazadan aldım TV yı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 1 Ağustos 2015; 14:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spawn iade konusunda yardımcı olurlar, kafanı takma
    Toshiba 65 bir daha düşün derim,hazır kampanya var iken. Teknosa yı arayıp satış bölümünden biri ile görüş, hediye çeki istemiyorum, fiyat indirimi yapın de, sanırım 5-6 yüz lira daha inerler..
    Geçmiş olsun ..

• setra19 kullanıcısına yanıt
    zaten tv yi gördüm yazmıyor orda
    bahettiğin özellikler 65'' olan model onun paneli farklı benim yazım 58'' ile ilgili
    65'' olana bütçem yetse 65 alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Spawn iade konusunda yardımcı olurlar, kafanı takma
    Toshiba 65 bir daha düşün derim,hazır kampanya var iken. Teknosa yı arayıp satış bölümünden biri ile görüş, hediye çeki istemiyorum, fiyat indirimi yapın de, sanırım 5-6 yüz lira daha inerler..
    Geçmiş olsun ..

Hele şunu bir iade edeyim de abi. Artık bir daha inerler bence. Sene sonuna kadar başka bir sürü kampanya çıkar. Zaten benim için kanal geçişi smartı falan önemli değil. Himedia veya vten gibi bir cihaz alacağım. Hayırlısı bakalım.

Setra19 senin zt60 da buzzing var mı? Adamlar tvyi çalıştırınca çok gürültülü bir ses geldi. Sanki elektrik kaçağı varmış gibi. Zaten açılmadı. 7 kez ışığı yandı söndü. Servisteki adam paneli inceledi baktı kocaman çatlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 1 Ağustos 2015; 15:31:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Spawn iade konusunda yardımcı olurlar, kafanı takma
    Geçmiş olsun ..

Hele şunu bir iade edeyim de abi. Artık bir daha inerler bence. Sene sonuna kadar başka bir sürü kampanya çıkar. Zaten benim için kanal geçişi smartı falan önemli değil. Himedia veya vten gibi bir cihaz alacağım. Hayırlısı bakalım.

Setra19 senin zt60 da buzzing var mı? Adamlar tvyi çalıştırınca çok gürültülü bir ses geldi. Sanki elektrik kaçağı varmış gibi. Zaten açılmadı. 7 kez ışığı yandı söndü. Servisteki adam paneli inceledi baktı kocaman çatlamış.

hayır ses felan yok çok ilginç geldi powere basınca sadece röle sesi geliyor. röle açıp kapanıyor...

• -spawn- kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun.
    Çok büyük bir risk almışsın bu TV eminim en az 10 eve gidip geri dönmüştür. Zaten çalışsa da en az 5 yerinde logo yanığı görecektin. Zaten bir Yıldır Panasonic Türkiye de dükkanı kapamıştı servis desteği de alamayacaktın.
    Bence paranı iade Alıp yenisi için iyice araştır derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Valla hocam adam gibi bir kutuda gelse kurdurup yanıklarına ve buzzing sesine bakıp karar verecektim. Yoksa gönderip başka tv alacaktım. Adamlar karton kutuya koyup göndermiş. Resmen biri kırılsın da bir daha gelmesin demiş. Tv de kırık çıkınca sıkıntı orada başladı. Bekliyorum teknosanın cevabını. Bir gelişme yok. Sanırım haftaya kadar bekleyip mahkemeye veririm.
  • quote:

Valla hocam adam gibi bir kutuda gelse kurdurup yanıklarına ve buzzing sesine bakıp karar verecektim. Yoksa gönderip başka tv alacaktım. Adamlar karton kutuya koyup göndermiş. Resmen biri kırılsın da bir daha gelmesin demiş. Tv de kırık çıkınca sıkıntı orada başladı. Bekliyorum teknosanın cevabını. Bir gelişme yok. Sanırım haftaya kadar bekleyip mahkemeye veririm.

Durum çok açık belli ki biri ya kırık gönderdi yada sigorta olduğu için kargoya yıkmaya çalışacaklar.
  • setra19 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen. Yoksa insan evladı böyle televizyon korgolamaz yaw. Tvyi koruyan şeyler şunlar.
     TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V

Serta19 dostum bu arada ztyi satarsan talibim:)) Tvnin şekli şemali bile beni benden aldı:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 2 Ağustos 2015; 1:45:57 >

• Merhaba,

Geçen sene uzun bir araştırma evresinden sonra forumdaki yorumların da büyük orandaki etkisi ile Panasonic markasına karar vermiş ve bütçemize uygun olan 55DT60 model LED TV'yi satın almıştım. Satın aldığım zaman Panasonic'in TR'den çıkacağını da biliyordum. Ama forumdaki Panasonic TV ile ilgili olumlu yorumlar ağır bastığı için bu riski de göze aldım. Alırken eşeği sağlam kazığa bağlamak adına 2 yıl standart garantiye ilave olarak 2 yıl da ek garanti yaptırdım. Tüm bu çabalarıma rağmen televizyonum maalesef 13. ayında bozuldu. Servisin ilgisizliği ile 10 hafta sonra servsin raporunu aldım ve şuanda salonda geldiği kutusunda kargoya verilmeyi bekliyor :(

Geldiği ilk günden beri (her nekadar bir plasma olmasa da) ürünün her şeyinden memnundum. Kullandıkça TV'ye ailecek daha da bağlandık. Öyleki ~10 haftadır piyasadaki TV'leri araştırıyoruz ama içimize sinen, Panasonic'in yerini alabilecek bir TV bulamadık. Tam bu süreçte bu başlığı takip etmeye başladım. Toshiba ile ilgili yorumları okudukça acaba Panasonic yerini doldurabilir mi diye umutlandık. Fakat Smart konusundaki olumsuz yorumlar nedeniyle Panasonic TV konusundaki şansızlığıma bir kere daha üzüldüm. Evde büyük bir üzüntü hali mevcut maalesef.

Piyasada 4 adet markanın dışında TV kalmamış görünüyor. Samsung ve LG'yi başından beri almama konusunda kararlıyım. Bu iki markanın hiçbir modelini düşünmüyorum. Geriye SONY ve TOSHIBA kaldı. TOSHIBA'da TV piyasasından çekilecek deniyor. Ama markayı çok uzun zamandır biliyorum. Japon bir marka her zaman ilk tercihim olmuştur. Bendeki eski Samsung tüplü TV'nin içini açtığımda tüpün TOSHIBA olduğunu görmüş ve SAMSUNG konusunda ne kadar yanıldığımı anlamıştım. Firmaların birbirlerinden bu şekilde malzeme alarak üretim yaptığını biliyorum ama sonuçta teknoloji üreten firmanın ürününü almayı tercih ediyorum.

Biz ailece TV'yi film seyretme amaçlı kullanıyoruz. Yani TV olayı bizde çok fazla rağbet görmüyor. Sadece çocuk faktörü nedeniyle çizgi film kanalları seyrediliyor.Bir de Xbox'da oyun oynama durumumuz var.

Şu sıra radarımdaki TV'leri sırasıyla aşağıya listeliyorum.

SONY 55X900 (55 inç olan kalmamış ve gelmiyor, 65 inç olanını da teşhirde 15K YL'ye veriyorlar, çok pahalı)

SONY 55X850 (bu TV'yi haftasonu mediamarktta gördüm. 6.499 TL'den 5.499 TL'ye inmiş, haftasonu indirimi ile de fiyat ~4.900 TL'lere kadar inmiş. Artısı 4K. Ama bu Android TV'ler ile ilgili hiçbir bilgim yok. Kullanımı, kanal geçişleri hakkında yorum yapabilecek varsa sevinirim. Kullanıcı görüşüne ihtiyacım var.)

TOSHIBA 65L9363 (Bu TV ile ilgili hiçbir yerde teşhir ürünü yok. 3D'sinin müthiş olduğu fakat 2 yıl öncesinin TV'si olduğu için SMART özelliğinin biraz ilkel olduğu belirtiliyor. Sitedeki yorumlara göre bu TV diğerlerine göre bir adım önde. İnternet üzerinden alıp, test edip beğenmez isek 14 gün içinde iade etmeyi düşünmeye başladım.)

SONY 65HX950 (Bir sony yetkili bayisinde ~2 senelik teşhirdeki ürün için 10.000 TL istiyorlar, görüntüye diyecek birşey yok, ama 2 yıldır teşhirdeki bir ürün için 10.000 TL çok para gibi geldi.)

SONUNCU İHTİMAL; 4K destekli Avrupa'dan bir Panasonic (Panasonic aklımızı o kadar aldı) TV'yi TR'ye getirmenin mümkün olup olmadığını araştırmaya başladım. Tecrübesi / fikri olan varsa beklerim.

Şu TV işi hakketen adamı kanser eder, ne vardı biz de normal bir kullancı olsaydık da kafayı bu kadar sıyırmasaydık.

Değerli yorumlarınız bekliyorum, teşekkürler.

• newbei N kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, insanın severek kullandığı cihazdan yoksun kalması üzücü.
    En azından paranızı geri alabiliyorsunuz bu arıza 4 yıl sonra olsa daha da vahim bir durum olurdu.
    Tv araştırma işlemi biz hassas kullanıcılar için çok zorlu bir dönem oluyor.
    Hemen hemen her tv de sıkıntılar var,, bu sıkıntılar arasında en az durumda olan lg marka bazı tv ler,
    3d,smart,4k özelikleri ile öne çıkıyor, bunlara ek olarak da fiyat politikası çok cazip ve piyasayı yönlendiriyor.

Bu aralar tv araştırmalarım sonucu sharp 60 inç 652 modeli alarak çekildim kenara, bunu da kızıma verip eski samsung c750 lcd tv ile devam edeceğim,
    Bugün yeniden tv almaya kalksam kesinlikle ilk tercihim toshiba 65L9363 olurdu. Fiyat çok uygun, japon ve pasif 3d olması beni cezbediyor.
    3d film arada sırada izliyor isen pasif tercih etmelisin, çok daha aydınlık ve net , aktifler titreşimli ve karanlık, üstelik çok pahalı gözlük fiyatları.
    Bu tv çıplak göz ile görmedim, teşhir yok hiç bir yerde, piyasa şartlarına göre kötü olacağını sanmıyorum, diyelim ki istediğini bulamadın, 14 gün iade hakkın var.

İkinci tercihim oled olurdu, renkler çok gerçeğe yakın, siyahlar tam siyah beyazlarda çok iyi, ama malum led tv deki bazı kusurlar onlarda da var.
    Tv almam gerekiyor ise ve bazı kusurları görmezden gelecek isem oled düşünürdüm.
    İlk terciğin toshiba olsun smart özellik önemli ise lg oled tv lere bakarsın, smart sadece tv ile olmaz biliyorsun, güzel bir media oynatıcı ile bu özelikleri edinebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: newbei

Merhaba,

Geçen sene uzun bir araştırma evresinden sonra forumdaki yorumların da büyük orandaki etkisi ile Panasonic markasına karar vermiş ve bütçemize uygun olan 55DT60 model LED TV'yi satın almıştım. Satın aldığım zaman Panasonic'in TR'den çıkacağını da biliyordum. Ama forumdaki Panasonic TV ile ilgili olumlu yorumlar ağır bastığı için bu riski de göze aldım. Alırken eşeği sağlam kazığa bağlamak adına 2 yıl standart garantiye ilave olarak 2 yıl da ek garanti yaptırdım. Tüm bu çabalarıma rağmen televizyonum maalesef 13. ayında bozuldu. Servisin ilgisizliği ile 10 hafta sonra servsin raporunu aldım ve şuanda salonda geldiği kutusunda kargoya verilmeyi bekliyor :(

Geldiği ilk günden beri (her nekadar bir plasma olmasa da) ürünün her şeyinden memnundum. Kullandıkça TV'ye ailecek daha da bağlandık. Öyleki ~10 haftadır piyasadaki TV'leri araştırıyoruz ama içimize sinen, Panasonic'in yerini alabilecek bir TV bulamadık. Tam bu süreçte bu başlığı takip etmeye başladım. Toshiba ile ilgili yorumları okudukça acaba Panasonic yerini doldurabilir mi diye umutlandık. Fakat Smart konusundaki olumsuz yorumlar nedeniyle Panasonic TV konusundaki şansızlığıma bir kere daha üzüldüm. Evde büyük bir üzüntü hali mevcut maalesef.

Piyasada 4 adet markanın dışında TV kalmamış görünüyor. Samsung ve LG'yi başından beri almama konusunda kararlıyım. Bu iki markanın hiçbir modelini düşünmüyorum. Geriye SONY ve TOSHIBA kaldı. TOSHIBA'da TV piyasasından çekilecek deniyor. Ama markayı çok uzun zamandır biliyorum. Japon bir marka her zaman ilk tercihim olmuştur. Bendeki eski Samsung tüplü TV'nin içini açtığımda tüpün TOSHIBA olduğunu görmüş ve SAMSUNG konusunda ne kadar yanıldığımı anlamıştım. Firmaların birbirlerinden bu şekilde malzeme alarak üretim yaptığını biliyorum ama sonuçta teknoloji üreten firmanın ürününü almayı tercih ediyorum.

Biz ailece TV'yi film seyretme amaçlı kullanıyoruz. Yani TV olayı bizde çok fazla rağbet görmüyor. Sadece çocuk faktörü nedeniyle çizgi film kanalları seyrediliyor.Bir de Xbox'da oyun oynama durumumuz var.

Şu sıra radarımdaki TV'leri sırasıyla aşağıya listeliyorum.

SONY 55X900 (55 inç olan kalmamış ve gelmiyor, 65 inç olanını da teşhirde 15K YL'ye veriyorlar, çok pahalı)

SONY 55X850 (bu TV'yi haftasonu mediamarktta gördüm. 6.499 TL'den 5.499 TL'ye inmiş, haftasonu indirimi ile de fiyat ~4.900 TL'lere kadar inmiş. Artısı 4K. Ama bu Android TV'ler ile ilgili hiçbir bilgim yok. Kullanımı, kanal geçişleri hakkında yorum yapabilecek varsa sevinirim. Kullanıcı görüşüne ihtiyacım var.)

TOSHIBA 65L9363 (Bu TV ile ilgili hiçbir yerde teşhir ürünü yok. 3D'sinin müthiş olduğu fakat 2 yıl öncesinin TV'si olduğu için SMART özelliğinin biraz ilkel olduğu belirtiliyor. Sitedeki yorumlara göre bu TV diğerlerine göre bir adım önde. İnternet üzerinden alıp, test edip beğenmez isek 14 gün içinde iade etmeyi düşünmeye başladım.)

SONY 65HX950 (Bir sony yetkili bayisinde ~2 senelik teşhirdeki ürün için 10.000 TL istiyorlar, görüntüye diyecek birşey yok, ama 2 yıldır teşhirdeki bir ürün için 10.000 TL çok para gibi geldi.)

SONUNCU İHTİMAL; 4K destekli Avrupa'dan bir Panasonic (Panasonic aklımızı o kadar aldı) TV'yi TR'ye getirmenin mümkün olup olmadığını araştırmaya başladım. Tecrübesi / fikri olan varsa beklerim.

Şu TV işi hakketen adamı kanser eder, ne vardı biz de normal bir kullancı olsaydık da kafayı bu kadar sıyırmasaydık.

Değerli yorumlarınız bekliyorum, teşekkürler.

Yurt dışından satıcı göndermeyi kabul ederse tabiki getiri bilirsin gümrük ve trt bandrol ödersin.

Sony de x9 serisi çok iyi fakat o paralar verilmez.

Bahsettiğiniz Toshiba 65L9363 2013 model fakat model idi Fakat 2015 model oldu fw güncellemesi geldi. 4k 25/30/60 desteği bile geldi.

Fiyatıda uygun almaya değer gözlükler pasif. Performansı çok iyi.

• Merhaba,

TOSHIBA 65L9363 modelinin siparişini TEKNOSA'dan verdik. Bu arada sözleşmeyi okudum, cayma hakkı 14 gün değil 7 gün olarak tanımlanmış. 7 gün içinde bir karar vereceğiz artık. İnceleme sonuçlarını buradan paylaşmaya çalışacağım.

Herkese saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: newbei

Merhaba,

TOSHIBA 65L9363 modelinin siparişini TEKNOSA'dan verdik. Bu arada sözleşmeyi okudum, cayma hakkı 14 gün değil 7 gün olarak tanımlanmış. 7 gün içinde bir karar vereceğiz artık. İnceleme sonuçlarını buradan paylaşmaya çalışacağım.

Herkese saygılar,

Hayirli olsun 14 gun die bir sey yok zaten. Sanayi ve ticarey bakanliginin kosulsuz iade hakki 7 is gunudur.

2015 e guncelleme icin benimle irtibat halinde olun. Yardimci olacagim.

• Can bey merhabalar,
    Biliyorum çok vaktiniz olmadığını ama şimdi ben de ortalama bir tüketici olarak sizin gibi konusunda uzman birini yakalamışken yardım talep etmek istedim. Forumda paylaştıklarınızın hemen hepsini okudum. Anladıklarım oldu anlamadıklarım oldu :) 55 inç bir televizyon almak istiyorum LG 47LD651 tv ekranı sağlam diye (küçük çocuklarım var) almıştım ama 5. senesinde ikinci ana kart arızasını yapınca yenilemeye karar verdim. LG yetkili servisindeki arkadaşlarında tavsiyesiyle. Şimdi öncelikli tercihim biraz daha büyük bir ekran bütçemizi fazlada sarsmadan. Elektrik tüketimi az bir tv. çünkü çok uzun süre açık kalıyo tv. günde ortalama 14-16 saat arası. 3d ya da smart takıntım yok. Ve mümkünse uzun garanti süresi olan dayanıklı bir şey :))
    Biliyorum specifik bir ürün işaret etmekten kaçınıyorusunuz ama inanın kazıklanmaktan ve kandırılmaktan bıkmış ve sizin gibi arkadaşların fikrilerine ihtiyaç duyan benim gibi bir çok insan var. Ben çamaşır ve bulaşık makinemi bu forumdaki arkadaşların yardımıyla aldım. Naçizane tavsiyem eğer forumda bütçe ve performans sırasına göre güncel ürünler paylaşırsanız forumu okuyan bir çok kişiye yardımcı olursunuz. Saygılar, iyi günler...

• Merhaba,

Toshiba 65L9363 model TV'yi c.tesi günü servis gelerek kurulumunu yaptı. TV'nin 65 inç olması nedeniyle salonda yer değişikliği yapmak durumunda kaldık. Değişiklik ile TV'yi 5 metrelik mesafeden seyrediyoruz.

TV ile ilgili ilk değerlendirmem; elinde PANASONİC TV'si olan varsa ve ne kadar şanslı olduğunuzu anlamak istiyorsanız, buyrun gelin misafirim olun, sizi TOSHIBA ile tanıştırayım :)

1) Energy tüketimi A++'dan C sınıfına downgrade olduk :(
    2) Panasonic'e alışınca Toshiba'nın kumandasını kırabilirsiniz. Tuşa bastığınız zaman kumanda sinyalinin TV'ye ulaştığını anlayabileceğiniz bir sinyalizasyon olmadığı için tekrar tekrar tuşa basıyorsunuz, aradan uzun bir süre (4-5 sn) geçince ilk verdiğiniz komutu ancak yerine getiriyor, bence tam bir rezalet. Bu TV'nin neden teşhirde olmadığı anlaşılıyor, çok kötü. Sırf bu nedenle ben almazdım.
    3) SMART özeliği var diye belirtilmiş, aynı smart özellik balıklarda da var :). Bu TV'yi alacakların Smart beklentisi olmamalı. Smart olmasaydı, menüler arasındaki geçisi daha iyi olabilirdi ve çok daha iyi olurdu.

1) Gelelim olumlu taraf(lar)ına; 3D performansını test etme şansım olmadı, dolayısıyla herkesin hemfikir olduğu için öyle olduğunu varsayıyorum.
    2) Görüntü kalitesi gerçekten iyi, özellikle yüksek çözünürlüklü (720,1080p) mkv filmlerde hayran bıraktı diyebilirim. Bu fiyata bu görüntü kalitesi terchi edilebilir diye düşünüyorum. Ben biraz takıntılı olduğum için bu STUPID TV'yi sadece monitör olarak kullanmak için " ÇİFT TUNER + SMART + 3D BLURAY PLAYER + 4K PLAYER" özelliklerini içinde barındıran tek bir cihaz aramaya başladım bile. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirm.

Bu hafta Cuma gününe kadar bir karar vereceğiz. Bu görüntü kalitesi ve fiyatı olan SONY'yi tercih ederdim.

Herkese karar verme aşamasında kolay gelsin,

• Beyler Tosh hk. benim çeşitli başlıklar da bir dünya yazılarım vardır,okudunuzmu bunları acep?

Tosh işi bitti,sakın Tosh mosh almayın! Dist.Firma TNB de çok uğraştırır,Servis ayrı bir alem v.s Tosh artık bitti,herifler Dükkanı kapattılar yaw,daha ne Tosh u bakıyorsunuz onu da anlamadım

Lx serisi alt seri ve yaramaz kesinlikle,Mx ler daha iyi ama o da aman aman değildir!

Tosh Çin/Malazya fabrikaları boş duracaklarına bu süreç de,bazı serileri üretip Asya/Avrupaya verdiler! stoklar sanırım biraz fazla Asya da bunları da bitirecekler yakın da,Avrupa işi zaten
    çoktan bitmişti!

Tosh iyi hoştu ama o günler çok geri de kaldı yaw,imzama bakarsanız çok uzun senelerdir ben Tosh kullanıyorum ama bunlar nokta atışı panellerdir
    örneğin SV685 ise bugüne kadar üretildim FALD tipi paneller içinde en iyi ve stabil "Local dimming" dünyadaki en iyi paneldir öyle ittiri-moktan LD Board filan değil gerçek LD Engine ile bunu
    yapıyor ve diğer bir kaç efsane daha vardı bunlar TFT-LCD paneller içinde en iyi hatta referance panellerdi!

Sonuç;Tosh ları unutun

Saygılar

CAN++

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.