Şimdi Ara

TOSHİBA 65L9363DG - SHARP 60UQ10E - SHARP 2015 70UH30 - LG 55UF950V (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
8.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Su arkadaşının aldığı toshiba hakkında yenı yeni bilgiler alıp yazarmısın,,, şu formda aktif olan biri alıp yazsa çok daha güzel olacak aslında,,
    Valla çok çok pişmanım, ama artık yapacak biley yok,,bundada vardır bir hayır,,
    Yanlız fiyat bu kadar düşmüşken insanlar neden halla LG peşinde koşar üstelik en önemli özeliği olmama sına rağmen,
    Tsohiba bu konuda neden mağazalara teşhir ürün göndermez hayret yahu, firma dediğin gibi benim ürünümün teşhire ihtiyacı yok havasında,
    Hem haklı hemde haksız,çünkü türkiyede insanlar görerek,dokunarak elleyerek almayı sever,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 28 Temmuz 2015; 0:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Su arkadaşının aldığı toshiba hakkında yenı yeni bilgiler alıp yazarmısın,,, şu formda aktif olan biri alıp yazsa çok daha güzel olacak aslında,,
    Yanlız fiyat bu kadar düşmüşken insanlar neden halla LG peşinde koşar üstelik en önemli özeliği olmama sına rağmen,
    Tsohiba bu konuda neden mağazalara teşhir ürün göndermez hayret yahu, firma dediğin gibi benim ürünümün teşhire ihtiyacı yok havasında,
    Hem haklı hemde haksız,çünkü türkiyede insanlar görerek,dokunarak elleyerek almayı sever,,

Şunu söyleyeyim güncellemeden sonra. Muazzam iyi bir hal aldı. Hızlı hareketlerde sıkıntı vardı çözüldü. siyah seviyesi çok iyi. çok ama çok memnun 3d performansı zaten muazzam.

• quote:

Orijinalden alıntı: setra19

quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Şunu söyleyeyim güncellemeden sonra. Muazzam iyi bir hal aldı. Hızlı hareketlerde sıkıntı vardı çözüldü. siyah seviyesi çok iyi. çok ama çok memnun 3d performansı zaten muazzam.

Hayır ,, kötüdür o. Kötüüüü,,

• erdote kullanıcısına yanıt
    Erdote sen dayanamaz haftaya alırsın bu tvyi.
  • Beyler tosh 1048tlçek veriyor 2 katı alışverişte kullanılabiliyormuş. Gerçi millet satıyor bu çekleri.

http://www.teknosa.com/urunler/110015462/toshiba-65l9363-uhd-4k-3d-smart-led-lcd-tv

Bi de hediyelisi çıkmış:))

http://www.teknosa.com/urunler/119962071/toshiba-65l9363-uhd-4k-3d-smart-led-lcd-tv-1-1001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 28 Temmuz 2015; 13:33:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Beyler tosh 1048tlçek veriyor 2 katı alışverişte kullanılabiliyormuş. Gerçi millet satıyor bu çekleri.

http://www.teknosa.com/urunler/110015462/toshiba-65l9363-uhd-4k-3d-smart-led-lcd-tv

Bi de hediyelisi çıkmış:))

http://www.teknosa.com/urunler/119962071/toshiba-65l9363-uhd-4k-3d-smart-led-lcd-tv-1-1001

Çok iyi tv bulaşık bile yıkıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Erdote sen dayanamaz haftaya alırsın bu tvyi.

Yaww daha ne bekliyorsun,bedava vermelerinimi,,bu fırsat her zaman çıkmaz karşına,,
    Ben aldım malesef,,ama kafam karıştı ya, neyse..ben çok şanssız bır adamım onu ögrendim,,
    Ben de bir tv aldım. Bakalım iyi çıkmazsa geri göndereceğim. Kampanya hemen bitmez umarım.

• -spawn- kullanıcısına yanıt
    Bir tv aldım derken,,markasız mı,,yoksa cesaret edemiyormusun söylemeye
  • quote:

Ben de bir tv aldım. Bakalım iyi çıkmazsa geri göndereceğim. Kampanya hemen bitmez umarım.

modelimi bir tv
    setra19 kullanıcısına yanıt
    Dostlar süpersiniz. Outlet ürün aldım da. İyi çıkarsa iade etmeyeceğim. Ürün elime gelince yazarım. Eşim de bakıyor buraya sürpriz olsun istiyorum:))

Not. 31. temmuza kadar kampanya devam ediyor. Eğer ürün kötü çıkarsa iade edeceğim hemen. Sonra Tosh alacağım:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -spawn- -- 29 Temmuz 2015; 11:01:14 >
  • Dün dikkatimi çekti toshibanın enerji tüketimi plazmalarla yarışıyor.

ORT TUKETIM
    58L9393 - 210 W (C)
    55JU7000 - 102 W (A+)
    55W805B - 61W (A++)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 30 Temmuz 2015; 9:55:37 >
  • Toshibanın 58L9363'ü teknosa hediyeli kampanyalı şekliyle alınır mı sizce? Bir yıl önce 12.000e yakın fiyatlı tv neden 4000 civarında hem de daha yanında kampanyalarla satılıyor? Bir de 6.5 ms tepki süresi çok mu fazla ?
    TV'yi kullanan arkadaşlar Wi-Fi(Teknosa yok yazıyor da) ve upscaling açısından değerlendirirse çok sevinirim.
    Bir de siyah kalitesi nasıl ? Panelin native hızı nedir bilen var mıdır?
    Yardımcı olabilecek varsa çok memnun kalırım.

Not TV'nin ana işlevi Nas sistemi üzerinden film izlemek olacak.
    Günde çok fazla açık kalmayacağını düşünüyorum ondan elektrik sarfiyatını göz ardı ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbesmer

Toshibanın 58L9363'ü teknosa hediyeli kampanyalı şekliyle alınır mı sizce? Bir yıl önce 12.000e yakın fiyatlı tv neden 4000 civarında hem de daha yanında kampanyalarla satılıyor? Bir de 6.5 ms tepki süresi çok mu fazla ?
    TV'yi kullanan arkadaşlar Wi-Fi(Teknosa yok yazıyor da) ve upscaling açısından değerlendirirse çok sevinirim.
    Bir de siyah kalitesi nasıl ? Panelin native hızı nedir bilen var mıdır?
    Yardımcı olabilecek varsa çok memnun kalırım.

Not TV'nin ana işlevi Nas sistemi üzerinden film izlemek olacak.
    Günde çok fazla açık kalmayacağını düşünüyorum ondan elektrik sarfiyatını göz ardı ediyorum :)

ürünü 1050tl çek artı yanında 22inc tv hediyesi ile alabilirsin tepkime 6.5 değil 5.5 siyah seviyesi iyi. nas ile dlna üzerinden izlersin. siyah seviyesi muazzam. Alan arkadaşım memnun.
    Bunlar son şans çünki toshiba Avrupa Amerika ve asya için tv ye 2014 modelle nokta koydu. Artık üretim yok.

• Ben 58 inçlik model için demiştim onda 6.5 ms gözüküyor da. Ama panellerinin farklı olduğunu sanmıyorum. 3D konusunu dışında 65 ile 58in teknik bir farklılığı var mı? USB 3.0 çıkışı var mı? Toshibanın servisi çok mu sorunlu?
  • quote:

Ben 58 inçlik model için demiştim onda 6.5 ms gözüküyor da. Ama panellerinin farklı olduğunu sanmıyorum. 3D konusunu dışında 65 ile 58in teknik bir farklılığı var mı? USB 3.0 çıkışı var mı? Toshibanın servisi çok mu sorunlu?

58 inc active 3d auo panel. 65 inc lg 34 pasif ekran.
  • quote:

Ben 58 inçlik model için demiştim onda 6.5 ms gözüküyor da. Ama panellerinin farklı olduğunu sanmıyorum. 3D konusunu dışında 65 ile 58in teknik bir farklılığı var mı? USB 3.0 çıkışı var mı? Toshibanın servisi çok mu sorunlu?

65 inç olanı al....kaçırma bence,19.900 geçen seneki fiyatı,o yüzden alan pek yoktu formda, şimdi çok uygun fiyata düştü, yeni TV aldım sharp,yoksa kesinlikle üstüne ziplanacak cihaz
    Neden 65 dersen,,,hem büyük ekran,hemde en önemli artısı, pasif 3d...

• mbesmer M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 65 al,,hem büyük ekran hem pasif 3d
    Fiyat çok çok uygun geçen sene 19900 TL satılıyordu.
    Toshiba dükkânı TV konusunda kapatıyor, sanırım bu yüzden uygun fiyatlar.

• quote:

Almanı tavsiye ederim.
  • 58 lik olanı muazzam uyguna geliyordu cidden yanındaki hediye tv + 600 tl çek ile (1054 lira değil). Ama cepten de 4000 lira çıkıyordu.

2 saattir kararsız kaldım ve almadım.

En büyük nedeni smart tv özelliğinin kendine has yani pek kullanışlı olmaması ve yavaş olması. Digiturk play uygulamasını sanki kuramayacakmışım gibi duruyor. Cihaz android telefonlardan miracast (mirroring) desteklemiyor, 3d si aktif, kumandası akıllı değil, hdmi 2.0 yok fakat güncelleme ile olacağını açıklamış Tosh. Fakat görüntüsünü çok beğenmişler yurtdışı siteler.

falan filan derken.. içime sinmedi almaya değer görmedim. beklemeye devam.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.