Şimdi Ara

Toshiba A100-011 almak üzereyim yorumlarınızı merak ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özellikler

Aile : Satellite
    İşlemci Cinsi : Intel® Core 2 Duo processor
    İşlemci Hızı ( MHZ) : İntel Core 2 Duo T5600-1.83 Ghz
    Ön Bellek : 2 MB
    Bellek (MB) : 2048-MB DDR2 (512+512)
    Maksimum Bellek ( MB) : 4096-MB DDR2 (533-MHZ)
    Bellek Slot Sayısı : 2
    Sabit Disk ( GB) : 160G 5400RPM
    Ekran Boyu ( Inch) : 15.4"
    Ekran Tipi : TFT WXGA (PARLAK)
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 dpi x 800 dpi
    Disket Sürücü : Opsiyonel
    Optik Sürücü : Dvd-Multidrive
    Ekran Kartı : Nvıdıa Geforce FX GO 7600,256 MB DDR2
    Ses Kartı : realtek HD audio
    Faks Modem : 56K
    Network Kartı : 10/100 Mb Onboard
    I/O Port : Dc-in,ext.mon,rj11,rj45,tv-out(s-video),ı-link,5-in 1 card okuyucu,3xusb 2.0
    Klavye : Q Türkçe
    Mouse : Touch Pad
    Pil Tipi - Ömrü : Li-ion - 2.0 saate kadar
    Ağırlık (kg) : 2.7 kg
    Wireless : Wireless LAN (802.11b/g)
    Bluetooth : Var
    İşletim Sistemi : Vista Home Premium Edition(TR/ENG)
    Web Adresi :www.toshibatr.com
    Garanti ( Yıl, Açıklama) : 2 Yıl Uluslararası

bu laptopu 6 ay kullanılmış 1000 ytl ye buldum sıfır fiyatı ne kadardır 1000 ytl 2 .el i için iyimidir sizce konfigürasyonu istediğim gibi

ama bi arkadaşım şirketlerine toshiba a30 serisi 5 adet laptop almış 2. yılın sonunda enteresan bi şekilde hepsinin ekran kartaları yanmış ve garanti dışı deyip servistende değiştirmemişler toshiba markası için hep iyi şeyler duyuyordum ama arkadaşımın yaşadığı sorun da içime kurt düşürdü ve terddütte bıraktı

Toshiba markası ve bu serisi sağlamlık ve sorun arıza çıkartmama yönünden nasıldır acaba kullananların ve bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum sizin önerilerinize göre alacam

• Valla bende A100-912 var özellikleri iyi fakat son zamanlarda çok sorun çıkartmaya başladı. Oyun oynarken hoparlörden garip garip sesler, müzik dinlerken de aynısı oluyor. FM 2005 oynarken bile oyun yavaşlıyor. Isınma problemi fazla olmamasına rağmen oluyor bunlar.
  • belirttiginiz fiyat bu urun icin oldukca iyi,makine de herhangi bir sorun yoksa mantikli bir secim olarak gorunuyor
    ama yetkili servis ve marka konusuna gelince forumda toshiba notebook kullanan arkadaslara danismaniz sizin acinizdan daha yararli olacaktir.

quote:

Orjinalden alıntı: askan22

Toshiba A100-011

Özellikler

Aile : Satellite
    İşlemci Cinsi : Intel® Core 2 Duo processor
    İşlemci Hızı ( MHZ) : İntel Core 2 Duo T5600-1.83 Ghz
    Ön Bellek : 2 MB
    Bellek (MB) : 2048-MB DDR2 (512+512)
    Maksimum Bellek ( MB) : 4096-MB DDR2 (533-MHZ)
    Bellek Slot Sayısı : 2
    Sabit Disk ( GB) : 160G 5400RPM
    Ekran Boyu ( Inch) : 15.4"
    Ekran Tipi : TFT WXGA (PARLAK)
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 dpi x 800 dpi
    Disket Sürücü : Opsiyonel
    Optik Sürücü : Dvd-Multidrive
    Ekran Kartı : Nvıdıa Geforce FX GO 7600,256 MB DDR2
    Ses Kartı : realtek HD audio
    Faks Modem : 56K
    Network Kartı : 10/100 Mb Onboard
    I/O Port : Dc-in,ext.mon,rj11,rj45,tv-out(s-video),ı-link,5-in 1 card okuyucu,3xusb 2.0
    Klavye : Q Türkçe
    Mouse : Touch Pad
    Pil Tipi - Ömrü : Li-ion - 2.0 saate kadar
    Ağırlık (kg) : 2.7 kg
    Wireless : Wireless LAN (802.11b/g)
    Bluetooth : Var
    İşletim Sistemi : Vista Home Premium Edition(TR/ENG)
    Web Adresi :www.toshibatr.com
    Garanti ( Yıl, Açıklama) : 2 Yıl Uluslararası

bu laptopu 6 ay kullanılmış 1000 ytl ye buldum sıfır fiyatı ne kadardır 1000 ytl 2 .el i için iyimidir sizce konfigürasyonu istediğim gibi

ama bi arkadaşım şirketlerine toshiba a30 serisi 5 adet laptop almış 2. yılın sonunda enteresan bi şekilde hepsinin ekran kartaları yanmış ve garanti dışı deyip servistende değiştirmemişler toshiba markası için hep iyi şeyler duyuyordum ama arkadaşımın yaşadığı sorun da içime kurt düşürdü ve terddütte bıraktı

Toshiba markası ve bu serisi sağlamlık ve sorun arıza çıkartmama yönünden nasıldır acaba kullananların ve bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum sizin önerilerinize göre alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 16 Ocak 2008; 22:04:14 >

• cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar konfigürasyonu bu fiyata iyide toshiba markası hakkında tereddütler oluştu bende eniştem şirketlerine 5 adet A30 serisi toshiba laptop almışlar 2. yılın sonunda enteresan bi şekilde hepsinin ekran kartları yanmış ve garantisi devam etmesine rağmen garanti kapsamında saymayıp ekran kartlarını değiştirmemişler heralde vazgeçecem konfigürasyonu ne kadar iyi olsada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askan22 -- 17 Ocak 2008; 19:09:05 >
  • bir iki talihsiz olay sizi yanıltmasın.Toshiba markası sağlamlık kalite ve performans olarak bir numara markadır.
    Elektronik alet tabii ki arıza yapabilir.Ama bu Toshiba nın çok arıza yapan bir cihaz olduğunu göstermez.
  • Doğru diyosun spesifik bi olaydan tüm markayı kötülemek doğru değil ama toshiba markasına karşı tereddütlerim oluştu ben 10 gündür laptop markalarını araştırıyorum laptop alacağım için

araştırmamda en az şikayet edilen hatta hiç negatif yorumlarla karşılaşmadığım laptop markalarının sony -Dell-Ibm olduğunu gördüm bende sony veya dell alacam heralde toshiba dan vazgeçecem büyük ihtimal
  • askan 22 araştırmaların nasıl gidiyor arkadaşım?ben de senin gibi toshiba almak üzereydim ama kafamda soru işaretleri var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.