Şimdi Ara

Toshiba A100-237 bataryasi hakkinda soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam.. Bu benim ilk konum..neyse uzun zamanlik takipten sonra kayit oldum ve aklima takilan bi detayi size sormaya karar verdim..

A100-237'yi bulgaristan'dan asa yukari tr'deki fiyatindan 400$ daha ucuza alma gibi bir imkani var..ancak isin ilginci su trdeki sitelerde yaklasik 3:40 gibi bir sureden bahsediliyo ancak bulgar sitelerinde ve magzalarinda sordugum kadariyla 1:40 gibi komik bir sureden bahsediliyo..
    Sorim su ;

Sonucta iki ulkeyede ayni yerden (toshibanin nerede uretildigini bilmiyorum ama herneresi ise) aradaki fark neden olabilir..?

cevaplarsaniz cok sevinirim..

• Made in China

Kullanmış oldukları pilden kaynaklanabilir. Örnek biri 4 cell diğeri 6 - 8 cell pil kullanıyor olabilir

quote:

Orjinalden alıntı: sehim

Arkadaslar selam.. Bu benim ilk konum..neyse uzun zamanlik takipten sonra kayit oldum ve aklima takilan bi detayi size sormaya karar verdim..

A100-237'yi bulgaristan'dan asa yukari tr'deki fiyatindan 400$ daha ucuza alma gibi bir imkani var..ancak isin ilginci su trdeki sitelerde yaklasik 3:40 gibi bir sureden bahsediliyo ancak bulgar sitelerinde ve magzalarinda sordugum kadariyla 1:40 gibi komik bir sureden bahsediliyo..
    Sorim su ;

Sonucta iki ulkeyede ayni yerden (toshibanin nerede uretildigini bilmiyorum ama herneresi ise) aradaki fark neden olabilir..?

cevaplarsaniz cok sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Made in China

Kullanmış oldukları pilden kaynaklanabilir. Örnek biri 4 cell diğeri 6 - 8 cell pil kullanıyor olabilir

OK 'de sonucta butun toshiba laptoplar standart olarak china'dan gelmiyomu?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

Made in China

OK 'de sonucta butun toshiba laptoplar standart olarak china'dan gelmiyomu?

Firmalar Toshiba'dan modellerin konfigrasyonlarını istedikleri gibi değiştirtip o şekilde ithalat yapabilirler.
  • hmm....Eger boyle imkanlari var ise aradaki fark bundan kaynaklaniyo olabilir..ama yinede bu isin gercek nedenini bilen varsa yazabilirmi?

ak_onair tesekkurler ilgin icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehim -- 20 Temmuz 2006; 21:28:11 >
  • Birde onlar pil ölçümünü Mobile Mark'a göre yapmışlar bundanda kaynaklanıyor olabilir
    http://www.toshiba-bg.com/prods.php?start=20&par1=1

quote:

hmm....Eger boyle imkanlari var ise aradaki fark bundan kaynaklaniyo olabilir..ama yinede bu isin gercek nedenini bilen varsa yazabilirmi?

ak_onair tesekkurler ilgin icin...

• SELAM PİLİN DEĞERLERİ YAZIYORMU BURAYA PASTELERSEN BİLGİ VEREYİM mAH gibi değerler vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayars

SELAM PİLİN DEĞERLERİ YAZIYORMU BURAYA PASTELERSEN BİLGİ VEREYİM mAH gibi değerler vardır

Kac tane site gezdim istedigin tarzda bir bilgi yok malesef :(.. hep lithium-ion battery yazip duruyo.. ne mAH nede kac cell lik oldugu yazmiyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehim -- 20 Temmuz 2006; 21:52:50 >
  • Arkadaslar yokmu bunun nedenini aciklayabilcek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.