Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak ilginiz için teşekkürler. Assasin Creed'i 15dk çalıştırdıktan sonra dediğim sorun ortaya çıkıyor. UT3'te biraz daha uzun 1 saat sonrasında oluyor. Görüntü kaybolması ekrandaki bazı nesnelerin kaybolması şeklinde oluyor. Örneğin Assasin Creed'de ana karakter kayboluyor, duvarlar, insanlar vs. görünmüyor. Ama ekrandaki tüm görüntüler kaybolmuyor sadece bir kısmı.

Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

kardeşim oynadığın hangi oyun ve kaç saat oynuyorsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: happyending

Herkese Merhaba. Oyun oynarken açma kapama düğmesinin olduğu kısım çok fazla ısınıyor. Bir müddet sonra da ekranda bazı görüntüler kayboluyor sonra geri geliyor. Bu dediğim durum Assasin Creed ve UT3'te oldu. Önerileriniz nelerdir? Servise göndereyim mi?

Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Bu uyku modundan çıkınca ekranın gelmemesi olayı bende de olmaya başladı neden oluyor bu ?

?
  • arkadaşlar benim şöyle bir sorunum war . Xp kurdum herşey çok iyi çalışıyor fakat toshiba virtual sound u yükleyemiyorum.Desteklenmiyor diye bir uyarı geliyor bir bilgisi olan varmı?
  • nedir bu sorun ya. herkeste olmaya başladı inşallah bende olmaz.
    tam olarak ne oluyor biraz açarmısın konuyu?
    quote:

quote:

Bu uyku modundan çıkınca ekranın gelmemesi olayı bende de olmaya başladı neden oluyor bu ?

?
  • Hocam yazdığım gibi işte pc uyku moduna girince bir daha ekran gelmiyor yani diğer bütün herşey kullanıma hazır oluyor hardisk,işlemci vb ama ekran simsiyah tabi resetten başka yapacak bir şey kalmıyor..
  • ilginç. herkesta olduğuna göre yeni güncelleştirmelerden oldu herhalde.
    quote:

Hocam yazdığım gibi işte pc uyku moduna girince bir daha ekran gelmiyor yani diğer bütün herşey kullanıma hazır oluyor hardisk,işlemci vb ama ekran simsiyah tabi resetten başka yapacak bir şey kalmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

ilginç. herkesta olduğuna göre yeni güncelleştirmelerden oldu herhalde.
    quote:

Hocam yazdığım gibi işte pc uyku moduna girince bir daha ekran gelmiyor yani diğer bütün herşey kullanıma hazır oluyor hardisk,işlemci vb ama ekran simsiyah tabi resetten başka yapacak bir şey kalmıyor..

ben bütün güncellemeleri indiririm hep... ama bu tarz bişi ile karşılaşmadım..
  • Ekran kartı driverından şüpheleniyorum ama her defasında üşeniyorum eskisine dönmeye
  • ayni sorun bendede var...yanliz bende bi kolaylik var kendisi resetleniyor...benim resetlememe gerek yok
    bencede son yukledigimiz driverden kaynaklaniyor olabilir...
    quote:

• 15 ay oldu makineyi alalı, ne yarı yolda bırakma, ne nankörlük, ne hor kullanmaya bir karşılık, hiçbir kötü davranış göstermedi sahibine, yani bana. Çok güzel bir makine almışız, zaten zamanında kılı kırk yararak almıştım, haklı çıktım almakla. Çok güzel.
  • arkadaşlar benim ekran kartı 512 olmuş. eanın sitesinde oyunlar için test yapıyordum böyle yazdı.
    Video RAM: Required - 64 MB , You have - 504 MB
  • Valla hocam bende de 1023 mb yazıyorda göz boyama bence o işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 25 Mayıs 2008; 1:25:27 >
  • arkadaşlar benim dosyaların yanında uzantıları da yazıyor
    örneğin fifanın kısayoluna fifa08.exe bir bir nota ise .txt yazıyor bunun görünmemesini nasıl sağlayabilirim
  • Klasör seçeneklerinden dosya uzantısını gösterme kısmını seçeceksin hocam..
  • sağol hocam yaptım
    quote:

Klasör seçeneklerinden dosya uzantısını gösterme kısmını seçeceksin hocam..
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende A100-599 toshiba notebook kullanıyorum ve 2 gündür de vista yı kaldırıp XP kurmak için uğraşıyorum. Sata harddisk kullanıldığı için sorun çıkabilir diye duydum sorunun çözümü için sata harddiskin sürücüsüne ihtiyacım var ancak ulaşmak mümkün değil internette bir türlü bulamıyorum. A100- 599 model li note booka xp kurmayı başaran kişiyi buradan kutluyorum ve yardımlarını bekliyorum ????
  • xp'yi normal bi desktop bilgisayara nasıl kuruyorsan laptopa da öyle kuruyorsun.. hiç bi fark yok.. hardiskin sürücüsü olmaz.. zaten otomatik tanır..
    diğer xp sürücüleri toshibanın sitesinden indirebilirsin...
    ben ve biçok arkadaş xp'yi kurmuştuk çok önceden.. acaip hızlanıyor nerdeyse uçuyor laptop. hele ki 2gb ram kullanıyorsan.. ama sonradan sıkıldım tekrar vistaya geçtim...

quote:

Orjinalden alıntı: tarator12

Merhaba arkadaşlar,
    Bende A100-599 toshiba notebook kullanıyorum ve 2 gündür de vista yı kaldırıp XP kurmak için uğraşıyorum. Sata harddisk kullanıldığı için sorun çıkabilir diye duydum sorunun çözümü için sata harddiskin sürücüsüne ihtiyacım var ancak ulaşmak mümkün değil internette bir türlü bulamıyorum. A100- 599 model li note booka xp kurmayı başaran kişiyi buradan kutluyorum ve yardımlarını bekliyorum ????

• Toshiba saglamlıgını gösterdi 110 cm yükseklikten asagıya düştü betona kapagı kapalı ekran üzerine düştü. sadece kenerında ufak bir eziklik ve 1 tırnak kopması var onlarda belli bile değil
  • Geçmiş olsun...Acer,asus filan olsa dağılmıştı..Hele hp
  • Çok teşekkürler ALLAH Kimsenin başına vermesin haklısın hp nin halini düşünemiyorum bi ara bende vardı pavillion dv6000 serisi çok çektirmişti.
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.