Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ims

+6

süpersiniz arkadaşlar herkes laptopuna aşık demekki benim gibi benim yazımı beklemiş herkes sanki içinizdeki a100 aşkı uyanmış ozaman bendende kendi yazıma +7 olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

quote:

Orjinalden alıntı: ims

+6

süpersiniz arkadaşlar herkes laptopuna aşık demekki benim gibi benim yazımı beklemiş herkes sanki içinizdeki a100 aşkı uyanmış ozaman bendende kendi yazıma +7 olsun

2 defa oy kullanabiliyormuyuz???

• öncelikle herkese merhaba,

uzun zamandır bizim topiğe girmemiştim anılarım depreşti hemen notebook dizüstü bölümüne girdim bizim bölümü aradı gözlerim kaçırmışım.tam 10 sayfa geriye gittim göremedim hiçbiryerde üzüldüm keşke biraz daha sık girseydim insanlara yardımcı olsaydım topik ölmezdi falan diye düşünürken bir daha 1.sayfaya baktım yeni bişeyler çıkmışmı laptop dünyasında diye,bir de ne göreyim bizim konu meğer en üstlerdeymiş!

konuya birçok vefalı kullanıcı hala yazıyor,topiğimiz hiç ilk sayfadan düşmesin sevgili a100-599cılar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 5 Mayıs 2008; 2:02:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

öncelikle herkese merhaba,

uzun zamandır bizim topiğe girmemiştim anılarım depreşti hemen notebook dizüstü bölümüne girdim bizim bölümü aradı gözlerim kaçırmışım.tam 10 sayfa geriye gittim göremedim hiçbiryerde üzüldüm keşke biraz daha sık girseydim insanlara yardımcı olsaydım topik ölmezdi falan diye düşünürken bir daha 1.sayfaya baktım yeni bişeyler çıkmışmı laptop dünyasında diye,bir de ne göreyim bizim konu meğer en üstlerdeymiş!

konuya birçok vefalı kullanıcı hala yazıyor,topiğimiz hiç ilk sayfadan düşmesin sevgili a100-599cılar!

• quote:

öncelikle herkese merhaba,

işte bunu tamamiyle destekliyorum!!! arkadaşlar ara sıra girin bizim bölüme. sorunuz olmasa bile bişiler yazın.. hep üstlerde tutalım bu konuyu...

• arkadaşlar 2,el garantili A100-599 fiyatları hangi aralıklarda cevaplarsanız çok sevinirim...

http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20YL%20A100-599# bu ürün sıfır mı şimdi ben anlamadımda??nasıl oluyor açıklayabilir misiniz ve bu ürünü almayı düşünüyorum ne derseniz?

2 sorumuda cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler...acil tarafından olsa bide iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoxi -- 6 Mayıs 2008; 19:53:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atoxi

arkadaşlar 2,el garantili A100-599 fiyatları hangi aralıklarda cevaplarsanız çok sevinirim...

http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=NB%20YL%20A100-599# bu ürün sıfır mı şimdi ben anlamadımda??nasıl oluyor açıklayabilir misiniz ve bu ürünü almayı düşünüyorum ne derseniz?

2 sorumuda cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler...acil tarafından olsa bide iyi olur

DURUM: ÜST KAPAKDA VE EKRANDA ÇİZİKLER VAR
    GARANTİ BİTİŞ TARİHİ: 05.05.2008

yani 2. el bi ürün bu... zaten bizim notebookların üretimi çoktan durdu bile..
    eğer alacaksan acele etmen lazım ama. stokda 1 tane kalmış diyo.

ben genelde 2.el ürünler almayı sevmem ama sen bilirsin tabii.. karar senin...

• arkadaşlar leptopu açınca bazen modemde kablonun takılı olduğunu gösteren ışık yandığı halde bilgisayarda ağ kablosu takılı değil diyo. önceden çok seyrek olurdu. şimdi 3 açışımdan birinde oluyo. bilgisayarı kapatp açınca düzeliyor. driverda mı problem vardır acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanbenzer -- 7 Mayıs 2008; 7:28:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

arkadaşlar 2,el garantili A100-599 fiyatları hangi aralıklarda cevaplarsanız çok sevinirim...

Yuh! 2. el a100-599 1326 lira olur mu yaw! Hem de kapakta ve ekranda çiziklerle...
    Abartmışlar...
    Ben kendi makinemi çok sevmesem ben satiim değiştiriim dicem ama... Satamam onu ben...

• quote:

quote:

bu satılan ürün teşhir ürünü bile değil,çünkü teşhir ürünlerine bile en az 1 sene garanti verilir,ama bu laptopun daha satılmadan garantisi dolmuş,komik

böyle bir ürünü alacağına forumdan satan birisi varsa ondan al,hem çiziksiz bir bilgisayarın olur hem de garanti süresi en az 2009 şubat ayında biter.

a100-599un sıfırı satılmıyor artık,sattığını iddia eden bir yerden de almanı tavsiye etmem.eğer sıfır makine arıyorsan bence toshibanın yeni modellerine bak.

• Acaba bizim laptopun sıfırı satılsa ne kadar eder? Zira geçen sene nisan ayında bütçemi aşarak 2100 ytl ye almıştım.
  • quote:

quote:

quote:

bu satılan ürün teşhir ürünü bile değil,çünkü teşhir ürünlerine bile en az 1 sene garanti verilir,ama bu laptopun daha satılmadan garantisi dolmuş,komik

böyle bir ürünü alacağına forumdan satan birisi varsa ondan al,hem çiziksiz bir bilgisayarın olur hem de garanti süresi en az 2009 şubat ayında biter.

a100-599un sıfırı satılmıyor artık,sattığını iddia eden bir yerden de almanı tavsiye etmem.eğer sıfır makine arıyorsan bence toshibanın yeni modellerine bak.

bende böyle düşünüyordum daha 2 gün öncesine kadar gözlerime inanamadım içim kıpır kıpır oldu :D:D
    ankarada bulunan arkadaşlar vardır mutlaka gidip ankamall de teknosada girişte en öndeki vitrinde bir A100-599 gördüm şok oldum ve fiyatıda 1 sene önce vatan bilgisayardan aldığım fiyatla hemen hemen aynıydı dolar fiyatını hatırlamıyorum ama hemen türk lirasına çevirdim o heyecanla yaklaşık 2350 ye falan geliodu.hayret ettim ya fiyatında oynama yoktu hemde en önde vitrinde duruyodu :D:D:D
    sadece kasanın üstündeki vista ve nvidia yapıştırmaları deişikti biraz büyüktü sanırım.
    walla hala duruyodur büyük olasılıkla ankarada olan arkadaşlar ankamalldeki teknosanın hemen girişine baksınlar şaşıracaklar :D:D bence tek orda kalmış olabilir bu ürünün sıfırı :D

• Merhaba arkadaşlar benimde toshiba a100 599 notebookum var aldığımda vistaydı ben format atarak xp yükledim ses driverini internetden indirdim fakat biraz yükses sesle müzik dinlediğimde sol hoperlörden cızıltı geliyo acaba ses driverinden mi kaynaklanıyo yoksa hoperlörden mi özellikle ses kayıtlarında çok çızıltı yapıyo
  • arkadaşlar neden a100 599 alıyosunuz ki? tamam çok iyi leptop ama daha iyileri çıktı biz aldığımızda en iyisiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

arkadaşlar neden a100 599 alıyosunuz ki? tamam çok iyi leptop ama daha iyileri çıktı biz aldığımızda en iyisiydi.

zaten almaya çalışan 2.elini arıyor.sıfır almak isteyen varmı bilmiyorum.kaldı ki zaten üretimi durdu sıfırı artık hiçbiyerde yok(1 hafta önce teknosada gördüğüm istisna ayrı bahsetmiştim ondan)
    tabiki daha iyileri çıktı ve çıkacaktır bu hep böyle olmuştur.alırsın 1 ay sonra yeni bi model çıkar.
    ama şunu şiddetle söyleyebilirimki eğer maddi sıkıntı var ise 2.el laptop düşünülüyorsa kesinlikle bu seviyede A100-599 u tavsiye ederim.çünkü çok sağlam bir model

• A100 serisi olarak bizimkinden daha iyisi çıkmadı galiba gerçekten çok sağlam kasası var a200 e göre..Şeker kutusu gibi bir duruşu var a200 lerin şimdi alacak olsam toshiba almazdım heralde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

A100 serisi olarak bizimkinden daha iyisi çıkmadı galiba gerçekten çok sağlam kasası var a200 e göre..Şeker kutusu gibi bir duruşu var a200 lerin şimdi alacak olsam toshiba almazdım heralde..

herşeye rağmen ben yine toshiba alırım.. bu markaya çok güveniyorum çünkü.. ilk laptopum toshibaydı sonra bi hata ettim hp aldım ve binpişman oldum.. çok rezillik çektim.. sonra onu satıp bu modeli aldım..ilerde değiştirecek olursam da yine toshibadan devam edeceğim.. FOREVER TOSHIBA...
  • @kızılbaron

İnadına toshiba diyorsun..Şaka bi yana ben de alsam apple ya da sony ürünlerine bakarım artık..Dediğin gibi hp nin yanına bile yaklaşmam..

Dipçik: Tabi uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum değiştitirsem dvi ya da hdmi çıkışı olmadığı için değiştiririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 11 Mayıs 2008; 20:13:58 >
  • arkadaslar toshiba sitesinde olmayan daha guncel driverlar mevcut..bilmeyenlere duyurulur

en guncel Lan driveri

Supported OS: Windows 2000/XP/2003
    Driver Provider: Intel
    Driver Version: 13.0
    Digitally Signed by Microsoft: Yes
    Release Date: 04/10/2008
    File Size: 11.4MB
    Download URL:http://downloadmirror.intel.com/4275/a08/PRO2KXP.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polo_car16 -- 14 Mayıs 2008; 16:22:53 >
  • En guncel Ses karti driveri

Supported OS: Windows 2000/XP/2003
    Driver Provider: Realtek Semiconductor Corp.
    Driver Version: R1.92
    Digitally Signed by Microsoft: Yes
    Release Date: 05/07/2008
    File Size: 24.8MB
    Download URL:http://www.drivermagician.com/drivers/WDM_R192.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polo_car16 -- 14 Mayıs 2008; 16:18:56 >
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.