Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sarppy

quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Arkdaşlar red alert 2 oynayan var mı aranızda vistada?..Oyundan atıp duruyor oyun donuyor vistayla ilgili bir problem ama belki çözen olmuştur diye buraya da sorayım...

http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=a156e265-40ff-468e-bba2-3d1e1929c416

Bunu indirmeyi dene. Ben bu güncelleme ile oyundan atma problemlerinden kurtuldum.

Hocam teşekkürler ama hala devam ediyor uyumluluğu xpsp2 ile de denedim olmadı..:(

@arslanbenzer

Red alert 2 alışkanlık tı bende ne kadar eski olursa olsun vistaya

• slm arkadaşlar.laptopumu alalı 1 seneden fazla olcak uzun zamandır girmiodum biara buaraları okuya okuya kör olcaktım.:D
    geçenlerde aklıma geldi bi giriyim bakıyım die laptoptan memnun olmayan yoktu hala yok sanırım.
    laptopun üstüne çok model çıkmasına rağmen asla pişman olmadığım bir model aldığıma inanıyorum gerçekten şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım laptopun en sewdiğim özelliği ise mükemmel derecede sessiz çalışıyor olması.neyse içimden bunları yazmak geldi.:) herkese benim gibi laptopuyla sorunsuz kullanımlar diliyorum;)
  • ya arkadaşlar daha önce sordum ama yine sorucam benim klavye baya bi beter oldu. ve yaptırmak için servise götürücem ancak zamanım oldukça kısıtlı. ne kdar zaman alır bu klavyenin temizlenme işi bide sizce ne kadar ücret isterler benden çünkü sıvı teması garanti dışında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

slm arkadaşlar.laptopumu alalı 1 seneden fazla olcak uzun zamandır girmiodum biara buaraları okuya okuya kör olcaktım.:D
    geçenlerde aklıma geldi bi giriyim bakıyım die laptoptan memnun olmayan yoktu hala yok sanırım.
    laptopun üstüne çok model çıkmasına rağmen asla pişman olmadığım bir model aldığıma inanıyorum gerçekten şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım laptopun en sewdiğim özelliği ise mükemmel derecede sessiz çalışıyor olması.neyse içimden bunları yazmak geldi.:) herkese benim gibi laptopuyla sorunsuz kullanımlar diliyorum;)

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

slm arkadaşlar.laptopumu alalı 1 seneden fazla olcak uzun zamandır girmiodum biara buaraları okuya okuya kör olcaktım.:D

+1

+2

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: varyator

quote:

quote:

Wireless performansı rezalet.. devamlı kopuyor, tekrar bağlamak için modemin yanına gitmem gerekiyor.

Bu sorunu başka yaşayan var mı? ne yapılabilir?

belki laptopun wireless'i değil de modemin berbattır.. olamaz mı??

bu laptopun wireless performansı çok iyi olmasada yine de berbat denilecek kadar kötü değil.. herkesin işini görüyor. ben baya bi mesafeden wireless ile modeme bağlanıyom. hiç bi sorun da yok...

pirekare intelin proset wireless programını yüklemiş ve performansın arttığını söylemişti.. istersen sende dene...
    ama tekrar bağlanmak için modemin yanına kadar gitmen gerekiyorsa sorun sende yada modeminde de olabilir..

Babamın vaio'su ve diğer tanıdıklarımın laptopları çatır çatır bağlanıyorken, us robotics modemimden pek de şüphelenemedim açıkçası, bu açıdan "olamaz mı" diye sormuşsun ya, olamaz.
    sorun muhtemelen modemde değil, peki sorun nasıl bende olabilir o konuda da fikrini bir alalım?

en son sürümlü wireless driver yüklü mü? yüklüyse wireless driverini tekrar kurmaya dene.. belki yüklerken bisorun olmuştur..
    yada windows herzamanki gibi sapıtmıştır. en son ihtimal windowsu tekrar yükle.
    o da işe yaramazsa wirelessin bozulmuşda olabilir..

bu laptopun wireless şikayetleri genelde uzak mesafeden modemi görememe sorunları üzerine yoğunlaşıyor. sendeki sorun ise yakındayken bile bağlantıyı sürdürememe gibi bişi sanırım... dooru mu??

benimkinin sorunu uzak-yakın istisnasız bağlantıyı sabit tutamama üzerine:) driver olayına bi gireyim bakalım. en son driverlar toshiba'nın sitesinde değil mi?

• quote:

quote:

+1

Keza benim de alalı 1 seneyi geçti, (Maşallah) çatır çatır çalışıyor, hiçbir sıkıntı olmadı tam bir canavar, sessiz, soğutma sistemi başarılı, bence dizayn da yeni kasalardan güzel, ince, çok stabil. Gerçekten iyi seçim.

• quote:

benimkinin sorunu uzak-yakın istisnasız bağlantıyı sabit tutamama üzerine:) driver olayına bi gireyim bakalım. en son driverlar toshiba'nın sitesinde değil mi?

Vista 32-bit

http://support1.toshiba-tro.de/tools/updates/intel-wlan/wlan-intel-3945-4965-v115032-vista32.zip

XP 32-bit

http://support1.toshiba-tro.de/tools/updates/intel-wlan/wlan-intel-3495-4965-v115032-xp-2k.zip

• quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

quote:

+1

+2

+3

• quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

quote:

quote:

quote:

+1

+2

+3

+4

Şaka bir yana gerçekten A100-PSAARE serisi çok sağlam bir model, üstüne A200 ve A300 modeli çıktı ama hiçbir zaman O.o.spawn.o.O'un da dediği gibi pişman olmadık. Bu modelle ilgili bütün sorunlarımızı, karşılaştığımız iyi kötü her şeyi burada paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz. Herkese A100'lü iyi haftasonları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 27 Nisan 2008; 12:20:41 >

• Sarppy sağol linkler için.
  • quote:

Sarppy sağol linkler için.

Önemli değil.
  • arkadaşlar windows update'e windows vista servise pack 1 diye bir güncelleştirme gelmiş. boyuta 65- 534.8 mb yazıyo yükleyeyim mi?
  • Merhabalar,

benim alet1 aydır External HD yi görmüyor, görse de 1-2 dakkaya hata veriyor, USB arayüz kullanıyorum. Device Manager da Mass Storage Controller dasoru işareti var.

Ne yapmalı dersiniz? Driverı nereden bulunur? Bu arada mühim bir ayrıntı. XP yüklü alette. Vista ilk hafta illallah dedirttiydi bana. Makina yaklaşık 1 yıllık.
  • quote:

arkadaşlar windows update'e windows vista servise pack 1 diye bir güncelleştirme gelmiş. boyuta 65- 534.8 mb yazıyo yükleyeyim mi?

yükle tabii.. ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. sorun yok.. önemli değişiklikler ve güncelleştirmeler yükleniyo böylece..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rigidbar

Merhabalar,

benim alet1 aydır External HD yi görmüyor, görse de 1-2 dakkaya hata veriyor, USB arayüz kullanıyorum. Device Manager da Mass Storage Controller dasoru işareti var.

Ne yapmalı dersiniz? Driverı nereden bulunur? Bu arada mühim bir ayrıntı. XP yüklü alette. Vista ilk hafta illallah dedirttiydi bana. Makina yaklaşık 1 yıllık.

vistadan neden şikayetcisin ki?? ben hep vista ile kullandım ve bikaç ufak sorun dışında hiç problem olmadı...
  • Orjinalden alıntı: arslanbenzer

+1

+2

+3

+4

Şaka bir yana gerçekten A100-PSAARE serisi çok sağlam bir model, üstüne A200 ve A300 modeli çıktı ama hiçbir zaman O.o.spawn.o.O'un da dediği gibi pişman olmadık. Bu modelle ilgili bütün sorunlarımızı, karşılaştığımız iyi kötü her şeyi burada paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz. Herkese A100'lü iyi haftasonları.

____________________________________________________________________________________________________________________________
    gercekten alali seneyi gecti bu gune kadar hicbir sorunla karsilasmadim, tikir tikir ilk gunki gibi calisiyor

+5 miydi kacti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polo_car16 -- 2 Mayıs 2008; 20:37:56 >

• kardeş ben o service pack i yükledim belki inanmazsın ama C de bos alan 42 GB iken pack den sonra 62 GB a çıktı :D. yüklemeni öneririm
    quote:

arkadaşlar windows update'e windows vista servise pack 1 diye bir güncelleştirme gelmiş. boyuta 65- 534.8 mb yazıyo yükleyeyim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanarya249

kardeş ben o service pack i yükledim belki inanmazsın ama C de bos alan 42 GB iken pack den sonra 62 GB a çıktı :D. yüklemeni öneririm
    quote:

evet bende de aynısı olmuş en az 15gb açılmış
  • +6
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.