Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dvd yazarken herşeyi yapabiliyorum. takılma çok az oluyo ama sesli yazıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: bigboomer

Sanırım makineler eskidikçe tozlanma problemi artıyor... Benim de bu sabah bilgisayarı açarken önce siyah ekran geldi.KApatıp bir daha açtım yine siyah ekran.Hiçbir şey gelmiyor ekrana.Simsiyah kalıyor.Fan da deli gibi dönüyor.En son fişini çektim.Bataryayı çıkardım 5 dk bekledim.Sonra düzeldi.Anlamadım neden oldu ....

Ben bşiey daha soracağım.Bu bilgisayar neden DVD yazarken kitlenip kalıyor???DVD yazarken herhangi bir işlem yapmıyor yani kopyala-yapıştır gibi..İnternete girerken filan zorlanıyor.Hele netten bişey indiriyorsam ( ortalama 150-160 kB\s ile ) winampda şarkı değiştirirken bile zorlanıyor..Bu HDD nin 5400 RPM olmasından mı yoksa bana özgü bir durum mu anlamadım ....( Takmış durumdayım şu HDD nin 5400 RPM olmasına.. )

• quote:

Sanırım makineler eskidikçe tozlanma problemi artıyor... Benim de bu sabah bilgisayarı açarken önce siyah ekran geldi.KApatıp bir daha açtım yine siyah ekran.Hiçbir şey gelmiyor ekrana.Simsiyah kalıyor.Fan da deli gibi dönüyor.En son fişini çektim.Bataryayı çıkardım 5 dk bekledim.Sonra düzeldi.Anlamadım neden oldu ....

Ben bşiey daha soracağım.Bu bilgisayar neden DVD yazarken kitlenip kalıyor???DVD yazarken herhangi bir işlem yapmıyor yani kopyala-yapıştır gibi..İnternete girerken filan zorlanıyor.Hele netten bişey indiriyorsam ( ortalama 150-160 kB\s ile ) winampda şarkı değiştirirken bile zorlanıyor..Bu HDD nin 5400 RPM olmasından mı yoksa bana özgü bir durum mu anlamadım ....( Takmış durumdayım şu HDD nin 5400 RPM olmasına.. )

dvd yazarken winampten müzik bile dinliyorum. hiçbi sorun yok.. sendeki soruna ama anlam veremedim.. en son ne zaman formatladın makineyi?? yada geçerli güç planın "güç tasarrufunda" olmasın??

• Evet ben de dvd yazarken aklıma eseni yapıyorum...
    Eğer fiş takılı değilse ondan yavaştır. Ya da akustik susturucu otomatik devreden çıkıyomu tam katırlamıyorum ama akustik susturucu da dvdyi yavaşlatan bişii...
  • Öncelikle cevaplar için çok teşekkürler.

1- Makineyi 1 ay önce formatladım.XP kullanıyorum..Ama bir sorun var XP de biliyorum sınavlardan sonra tekrar format atacağım.Bu aralar pek zamanım yok

2- Akustik susturucuyu yüklemedim bile...

3- Herzaman fişe takılı çalışıyor ama 24 saat açık belki ondan işletim sisteminde bir sorun çıkmış olabilir..NEro 7 Premium kullanıyorum DVD yazarken.Ayrıca Toshiba Power Saver yüklerken sorun çıkmıştı galiba.Windows'un Güç Yönetiminde "Taşınabilir\Dizüstü" de çalışıyor makine

Sizde bu sorun yoksa ben bi Vistayı kurup deniyim ondan sonra tekrar yazarım sonucu tabii şu sınavlar bi geçsen offff...
    Yardımızı için çook teşekkürler....
  • quote:

Öncelikle cevaplar için çok teşekkürler.

1- Makineyi 1 ay önce formatladım.XP kullanıyorum..Ama bir sorun var XP de biliyorum sınavlardan sonra tekrar format atacağım.Bu aralar pek zamanım yok

2- Akustik susturucuyu yüklemedim bile...

3- Herzaman fişe takılı çalışıyor ama 24 saat açık belki ondan işletim sisteminde bir sorun çıkmış olabilir..NEro 7 Premium kullanıyorum DVD yazarken.Ayrıca Toshiba Power Saver yüklerken sorun çıkmıştı galiba.Windows'un Güç Yönetiminde "Taşınabilir\Dizüstü" de çalışıyor makine

Sizde bu sorun yoksa ben bi Vistayı kurup deniyim ondan sonra tekrar yazarım sonucu tabii şu sınavlar bi geçsen offff...
    Yardımızı için çook teşekkürler....

umarım yazılımsal bi problemdir..
    kolay gelsin..

• arkadaşlar ram alıcam hangi marka önerirsiniz??
  • arkadaslar ben A 100 912 kullanıcısıyım XP home la gelen makınama format atıp vista ultimate kurdum ama ses kartıyla ilgili sorunlarım var ( ozellikle virtual sound la ilgili ) sound driver ve virtual sound u upload edebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@lculus

arkadaslar ben A 100 912 kullanıcısıyım XP home la gelen makınama format atıp vista ultimate kurdum ama ses kartıyla ilgili sorunlarım var ( ozellikle virtual sound la ilgili ) sound driver ve virtual sound u upload edebilirmisiniz

toshibanın sitesinden indirebilirsin..

@kesifci
    ben ikinci ram olarak kingston kullanıyorum. ömür boyu garanti.. ve hiç şikayetim olmadı. tavsiye ederim..
    bigboy ve corsair marka ramleri de çok övüyorlar.. hiç kullanmadım ama ii markalar bunlar..

• toshiba nın sitesınde bulamadım sizin laptopunuzun model no sunu verirseniz bir de oyle deniyim benimki A100 PSAA9E vista için bazı driverları

bulmuyor

quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Orjinalden alıntı: c@lculus

arkadaslar ben A 100 912 kullanıcısıyım XP home la gelen makınama format atıp vista ultimate kurdum ama ses kartıyla ilgili sorunlarım var ( ozellikle virtual sound la ilgili ) sound driver ve virtual sound u upload edebilirmisiniz

toshibanın sitesinden indirebilirsin..

@kesifci
    ben ikinci ram olarak kingston kullanıyorum. ömür boyu garanti.. ve hiç şikayetim olmadı. tavsiye ederim..
    bigboy ve corsair marka ramleri de çok övüyorlar.. hiç kullanmadım ama ii markalar bunlar..

• benim laptopun modeli PSAAR.. ama senin işine yaramaz..
    A100-912 için olan ses srücüsünü burdan indirebilirsin..

indir

• arkadaşlar yine bişey sorucam. klavyeme 3 oldu kahve ve kola döküyorum tuşlar fena bi hale geldi ve oturduğum şehirde laptopu aldığım sitenin servisi yok. istanbula yollamam ve temizlenmesi çok uzun zaman alıcak. acaba burda bi yerde tuş takımını temizletsem garanti bozulurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nathiel

arkadaşlar yine bişey sorucam. klavyeme 3 oldu kahve ve kola döküyorum tuşlar fena bi hale geldi ve oturduğum şehirde laptopu aldığım sitenin servisi yok. istanbula yollamam ve temizlenmesi çok uzun zaman alıcak. acaba burda bi yerde tuş takımını temizletsem garanti bozulurmu ?

3 mü oldu??? sende biraz abartmışsın yaa...

makineyi açarlarsa, ki açarlar, garanti gider...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Baron -- 16 Nisan 2008; 16:00:26 >

• quote:

quote:

arkadaşlar yine bişey sorucam. klavyeme 3 oldu kahve ve kola döküyorum tuşlar fena bi hale geldi ve oturduğum şehirde laptopu aldığım sitenin servisi yok. istanbula yollamam ve temizlenmesi çok uzun zaman alıcak. acaba burda bi yerde tuş takımını temizletsem garanti bozulurmu ?

e mü oldu??? sende biraz abartmışsın yaa...

Hmm mecbur yollicam yani istanbula. tüh ya neyse benim

• quote:

quote:

quote:

e mü oldu??? sende biraz abartmışsın yaa...

Hmm mecbur yollicam yani istanbula. tüh ya neyse benim

Ya bişey daha sorucam kaça patlar bana bu temizletme işi tahmini ?

• quote:

benim laptopun modeli PSAAR.. ama senin işine yaramaz..
    A100-912 için olan ses srücüsünü burdan indirebilirsin..

indir

teşekkurler ama ben bunu denemıstım duzgun calısmıyor _ virtual sound calısmıyor

• cogu a100-599 kullanicisinin tavsiyesi Kingston
    kingston ddr2 533
    quote:

Orjinalden alıntı: kesifci

arkadaşlar ram alıcam hangi marka önerirsiniz??
  • selam arkadşlar bende ram ilavesi düşünüyorum.
    1gb 2Rx8 pc2 4200s 444-12-E3
    ram slotunu açtım ramin üzerinde bu şekilde yazıyo şimdi ben ddr2 533 kingston 4300 almayı düşünüyodum ama bunda 4200 yazıyo ne diyorsunuz bu konuda ?????
  • arkadaşlar bugün bilgisayar kapanırken oturum kapatılıyorda tıkandı güç düğmesine uzun süre basıncaya kadar kapanmadı nedendir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontroller

selam arkadşlar bende ram ilavesi düşünüyorum.
    1gb 2Rx8 pc2 4200s 444-12-E3
    ram slotunu açtım ramin üzerinde bu şekilde yazıyo şimdi ben ddr2 533 kingston 4300 almayı düşünüyodum ama bunda 4200 yazıyo ne diyorsunuz bu konuda ?????

ya valla ondan bende bişi anlamadım ama ddr2 533 olduktan sonra sorun çıkmaması lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

arkadaşlar bugün bilgisayar kapanırken oturum kapatılıyorda tıkandı güç düğmesine uzun süre basıncaya kadar kapanmadı nedendir acaba?

olur öyle şeyler arasıra... sorun tamamen windowsdan kaynaklanıyor
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.