Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaa arkadaşalr bugun COD4 oynuyordum.Oyundan çıktığımda işlemci 85-90 C civarındaydı.Neden bu kadar ısındı anlamadım.Daha once Gears Of War ve Bioshock oynamıştım ve bunun gibi bir ısınma sorunu yoktu.COD 4 oynarken boyle bir sorunla karşılaşan var mı daha once??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigboomer -- 20 Nisan 2008; 9:50:06 >
  • ben 3 saat empire earth 2 oynadım çıktığımda 78 dereceydi. 90 derece biraz zor. kaç saat oynadın?
    quote:

Orjinalden alıntı: bigboomer

Yaa arkadaşalr bugun COD4 oynuyordum.Oyundan çıktığımda işlemci 85-90 C civarındaydı.Neden bu kadar ısındı anlamadım.Daha once Gears Of War ve Bioshock oynamıştım ve bunun gibi bir ısınma sorunu yoktu.COD 4 oynarken boyle bir sorunla karşılaşan var mı daha once??
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

arkadaşlar bugün bilgisayar kapanırken oturum kapatılıyorda tıkandı güç düğmesine uzun süre basıncaya kadar kapanmadı nedendir acaba?

olur öyle arada...

eğer size ilk defa olduysa şaşırtıcı... :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

ben 3 saat empire earth 2 oynadım çıktığımda 78 dereceydi. 90 derece biraz zor. kaç saat oynadın?
    quote:

Yaa arkadaşalr bugun COD4 oynuyordum.Oyundan çıktığımda işlemci 85-90 C civarındaydı.Neden bu kadar ısındı anlamadım.Daha once Gears Of War ve Bioshock oynamıştım ve bunun gibi bir ısınma sorunu yoktu.COD 4 oynarken boyle bir sorunla karşılaşan var mı daha once??

Fazla oynamadım aslında max 1 saattir.İl training bolumunu ve ondan sonraki gemili gorevi yaptım.Videoları sonuna kadar izledim işte en fazla 1 saattir.85C bana da fazla geldi.Ama elimi koyduğumda da bayaa sıcaktı işlemcinin oraları yani everest ile baktım sıcaklığa.Yanlış göstermemiştir..

Demin oyunu oynarken çıkıp baktım 92C gösteriyordu.Korktum valla kapattım oyunu..Sizce donanımsal bir sorun mu yazılımsal mı.Oyunu oynamış arkadaşlar bi cevap verebilirlerse çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigboomer -- 20 Nisan 2008; 20:23:42 >

• merhaba arkadaslr uzun zamandır takip edemiorum buray:'(

yaw benim bi sorunum var

son 1 haftadır ekran kartının fanın orada baslayıp enter tusuna kadar olan kısma kadar uzanan aşırı bir ısınma problşemim var sizce ne yapmalıyım servise götüreyim mi??

yaklaşık 2-3 saatten sonra enterin orya kadar aşırı hissedilir sekilde ısınma oluor daha önce böyle bi sorunum yoktu ne yapmalıyım.

ayrıca tahminimce harddisk ten gelen iç gıcıklatıcı bir ses var??
  • beyler bnm bi sorunum var..
    bilgisayar bölümünde okuyorm ve bana 3dmax programı yüklü olması lazım..
    ben 3dmax 9u yükledim ve çalışınca bana 1 hata veriyor.. o hata yüzünden 3dmax düzgün çalışmıyor..
    eksik işlevler,pencerelerin gri görünüşü vs.vs.
    bana 1i yardımcı olursa 3dmax konusunda çok minettar olurum..
    saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: makalin88

merhaba arkadaslr uzun zamandır takip edemiorum buray:'(

yaw benim bi sorunum var

son 1 haftadır ekran kartının fanın orada baslayıp enter tusuna kadar olan kısma kadar uzanan aşırı bir ısınma problşemim var sizce ne yapmalıyım servise götüreyim mi??

yaklaşık 2-3 saatten sonra enterin orya kadar aşırı hissedilir sekilde ısınma oluor daha önce böyle bi sorunum yoktu ne yapmalıyım.

makineyi ne kadar yorarsam yorim, enter tuşunun civarı hiç ama hiç ısınmıyor. istersen bi servise götür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Orjinalden alıntı: makalin88

merhaba arkadaslr uzun zamandır takip edemiorum buray:'(

yaw benim bi sorunum var

makineyi ne kadar yorarsam yorim, enter tuşunun civarı hiç ama hiç ısınmıyor. istersen bi servise götür..

Enter tusunun oraya kadar ısınması ilginç.Bende en fazla güç düğmesinin oraları ısınıyor ki bu da normal herkeste olan birşey..Bence de bir servise götürsen iyi olur.Yada fanlar tozdan tıkanmıştır.Havayı iç kısma üflüyodur.Büyük bir ihtimalle bence sorun bundadır.Onları elektrik süpürgesi ile bi temizlemeye çalış.Temizleyen bir arkadaş vardı ama adını hatırlamıyorum.Ama dikkat et vakumdan dolayı devrelere bişey olmasın.Gerçi bişi olmaması lazım da her zaman boyle bir ihtimal var :D:D

• Wireless performansı rezalet.. devamlı kopuyor, tekrar bağlamak için modemin yanına gitmem gerekiyor.

Bu sorunu başka yaşayan var mı? ne yapılabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: varyator

Wireless performansı rezalet.. devamlı kopuyor, tekrar bağlamak için modemin yanına gitmem gerekiyor.

belki laptopun wireless'i değil de modemin berbattır.. olamaz mı??

bu laptopun wireless performansı çok iyi olmasada yine de berbat denilecek kadar kötü değil.. herkesin işini görüyor. ben baya bi mesafeden wireless ile modeme bağlanıyom. hiç bi sorun da yok...

pirekare intelin proset wireless programını yüklemiş ve performansın arttığını söylemişti.. istersen sende dene...
    ama tekrar bağlanmak için modemin yanına kadar gitmen gerekiyorsa sorun sende yada modeminde de olabilir..
  • quote:

Wireless performansı rezalet.. devamlı kopuyor, tekrar bağlamak için modemin yanına gitmem gerekiyor.

Kızıl Baron'un dediği gibi driver'da sorun olabilir... Benim öyleydi. 5 dk.da bir kopuyordu...
    intel proset wireless kurdum... O pragram ile bağlanınca problem yok...
  • Ahh Ahh.Bizim notebook da eskidi yaa http://forum.donanimhaber.com/m_21450098/tm.htm Toshiba perny işlemcili notebook ları piyasaya sürmüş.Ama işin iyi yanı bizimki hala iş yapıyor.Yani Acer ler gibi 1 yıl olmadan orası burası kırılmıyor kendiliğinden(tabi benim gibi üstün başarı örneği olur da sehpadan yere düşürürseniz o başka ) Ama bu halde bile sadece ufak bir çatlak var makinenin altında.Harbiden sağlam kasa...
  • quote:

Ahh Ahh.Bizim notebook da eskidi yaa http://forum.donanimhaber.com/m_21450098/tm.htm Toshiba perny işlemcili notebook ları piyasaya sürmüş.Ama işin iyi yanı bizimki hala iş yapıyor.Yani Acer ler gibi 1 yıl olmadan orası burası kırılmıyor kendiliğinden(tabi benim gibi üstün başarı örneği olur da sehpadan yere düşürürseniz o başka ) Ama bu halde bile sadece ufak bir çatlak var makinenin altında.Harbiden sağlam kasa...

Öncelikle üstün başarından dolayı seni kutlarım. Daha öncede bu bilgisayarı yere düşürenler olmuştu ve düşüren herkesinki sorunsuzca çalışmaya devam ediyordu. A100'ün kasası gerçekten sağlam kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 24 Nisan 2008; 7:15:36 >

• quote:

quote:

bu laptopun wireless performansı çok iyi olmasada yine de berbat denilecek kadar kötü değil.. herkesin işini görüyor. ben baya bi mesafeden wireless ile modeme bağlanıyom. hiç bi sorun da yok...

pirekare intelin proset wireless programını yüklemiş ve performansın arttığını söylemişti.. istersen sende dene...
    ama tekrar bağlanmak için modemin yanına kadar gitmen gerekiyorsa sorun sende yada modeminde de olabilir..

Babamın vaio'su ve diğer tanıdıklarımın laptopları çatır çatır bağlanıyorken, us robotics modemimden pek de şüphelenemedim açıkçası, bu açıdan "olamaz mı" diye sormuşsun ya, olamaz.
    sorun muhtemelen modemde değil, peki sorun nasıl bende olabilir o konuda da fikrini bir alalım?

• arkadaslar acıl bı soru sormam gerekıyo lutfen cevap verın
    a100-599 da optik çıkıs varmı
    hoparlor aldım ama baglıyamıyorum
    mecbur ses cevırıcı(external) almam mı lazım
  • Arkdaşlar red alert 2 oynayan var mı aranızda vistada?..Oyundan atıp duruyor oyun donuyor vistayla ilgili bir problem ama belki çözen olmuştur diye buraya da sorayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AYYUZLUM

arkadaslar acıl bı soru sormam gerekıyo lutfen cevap verın
    a100-599 da optik çıkıs varmı
    hoparlor aldım ama baglıyamıyorum
    mecbur ses cevırıcı(external) almam mı lazım

ne yazıkki optik çıkış yok.. bende mecburen creative Audigy PCMCIA kart aldım.. yoksa iş yaş... olmaz yani...
    şimdi ama o kartla da piyasadan kalktı. Express kartlı olanlar var. ama onlarda bizim laptopa uymuyor. mecburen USB yada PCMCIA kart bulman gerekecek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Arkdaşlar red alert 2 oynayan var mı aranızda vistada?..Oyundan atıp duruyor oyun donuyor vistayla ilgili bir problem ama belki çözen olmuştur diye buraya da sorayım...

http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=a156e265-40ff-468e-bba2-3d1e1929c416

Bunu indirmeyi dene. Ben bu güncelleme ile oyundan atma problemlerinden kurtuldum.

• quote:

quote:

quote:

Babamın vaio'su ve diğer tanıdıklarımın laptopları çatır çatır bağlanıyorken, us robotics modemimden pek de şüphelenemedim açıkçası, bu açıdan "olamaz mı" diye sormuşsun ya, olamaz.
    sorun muhtemelen modemde değil, peki sorun nasıl bende olabilir o konuda da fikrini bir alalım?

en son sürümlü wireless driver yüklü mü? yüklüyse wireless driverini tekrar kurmaya dene.. belki yüklerken bisorun olmuştur..
    yada windows herzamanki gibi sapıtmıştır. en son ihtimal windowsu tekrar yükle.
    o da işe yaramazsa wirelessin bozulmuşda olabilir..

bu laptopun wireless şikayetleri genelde uzak mesafeden modemi görememe sorunları üzerine yoğunlaşıyor. sendeki sorun ise yakındayken bile bağlantıyı sürdürememe gibi bişi sanırım... dooru mu??

• arkadaşım redalet 2 yi benim 800 mhz işlemcili eski bilgisayarım bile çalıştırıyo. o yun vista göre değil bence atması normal.
    quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Arkdaşlar red alert 2 oynayan var mı aranızda vistada?..Oyundan atıp duruyor oyun donuyor vistayla ilgili bir problem ama belki çözen olmuştur diye buraya da sorayım...
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.