Arkadaşlar bu notebooka haricen ekren kartı takılır mı? Takılmıyorsa yükseltme imkanı var mı acaba? Varsa bu bana ne kadara malour? hiç bi oyun oynayamıyorum kafayı yiyecem.....
ÖZELLİKLER
Satellite İşlemci: Intel® Core™2 Duo işlemci T5600, (1.83 GHz,667 MHz FSB, 2 MB L2 cache) Sistem hafızası: 512 Mb DDR2 RAM max. 4,096 MB Harddisk: 80 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® XP Home Edition Türkçe / İngilizce CR-ROM&Floppy DVD Super Multi (DVD±R/RW, DVD-RAM) çift katmanlı sürücü Grafik Kart Mobil Intel® 945 GM express chipset, max. 128 MB DDR2 ekran kartı Ekran 15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280 x 800 çözünürlük) Dahili Video Mod - Harici Video Mod - Ses Toshiba 16-bit stereo, entegre stereo hoparlörler Klavye Q Klavye, sıvı geçirmez klavye özelliği Bios - Genişleme Özellikleri - Kablolu İletişim Uluslararası V90 modem, Ethernet LAN 10/100 Base-TX Kablosuz İletişim Dahili kablosuz LAN (802.11a/b/g network desteği), Bluetooth 2.0 + EDR Arabirimler 1 x DC-in 1 x external monitor 1 x RJ-11 1 x RJ-45 1 x TV-out (S-video) 1 x i.LINK® (IEEE 1394) 1 x external microphone 1 x headphone (stereo) 4 x USB 2.0 1 x 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Cards, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)
Yüklü yazılımlar - Batarya Li-Ion pil, Mobile Mark™’a göre 3:27 saate kadar pil ömrü Ağırlık&Ölçüler 2,7 kg Güvenlik - Diğer donanımlar - Garanti süresi 2 Yıl
quote:
Orjinalden alıntı: balzack84
Arkadaşlar bu notebooka haricen ekren kartı takılır mı? Takılmıyorsa yükseltme imkanı var mı acaba? Varsa bu bana ne kadara malour? hiç bi oyun oynayamıyorum kafayı yiyecem.....
ÖZELLİKLER
Satellite İşlemci: Intel® Core�2 Duo işlemci T5600, (1.83 GHz,667 MHz FSB, 2 MB L2 cache) Sistem hafızası: 512 Mb DDR2 RAM max. 4,096 MB Harddisk: 80 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® XP Home Edition Türkçe / İngilizce CR-ROM&Floppy DVD Super Multi (DVD±R/RW, DVD-RAM) çift katmanlı sürücü Grafik Kart Mobil Intel® 945 GM express chipset, max. 128 MB DDR2 ekran kartı Ekran 15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280 x 800 çözünürlük) Dahili Video Mod - Harici Video Mod - Ses Toshiba 16-bit stereo, entegre stereo hoparlörler Klavye Q Klavye, sıvı geçirmez klavye özelliği Bios - Genişleme Özellikleri - Kablolu İletişim Uluslararası V90 modem, Ethernet LAN 10/100 Base-TX Kablosuz İletişim Dahili kablosuz LAN (802.11a/b/g network desteği), Bluetooth 2.0 + EDR Arabirimler 1 x DC-in 1 x external monitor 1 x RJ-11 1 x RJ-45 1 x TV-out (S-video) 1 x i.LINK® (IEEE 1394) 1 x external microphone 1 x headphone (stereo) 4 x USB 2.0 1 x 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD� Cards, Memory Stick®, Memory Stick Pro�, MultiMedia Card�, xD-Picture Card�)
Yüklü yazılımlar - Batarya Li-Ion pil, Mobile Mark��a göre 3:27 saate kadar pil ömrü Ağırlık&Ölçüler 2,7 kg Güvenlik - Diğer donanımlar - Garanti süresi 2 Yıl
harddisk ya da ram gibi alıp takamazsınız ekran kartı.biyerlerde okumuştum asusun bir çözüm ürettiğini ama o da astarı yüzünden pahalıya gelir...oyun oynayacaksanız size harici ekran kartlı bir model gerekir...yeni almadıysanız satıp o tür bir notebook alabilirsiniz..