Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende a200-1m4 modelini aldım.vista gerçekten çok yavaş.bilgisayardan aldığım ilk gün soğumaya başladım.buna xp yükleyecem ama tırsıyorum .birşey sorcam.buna korsan yüklesek nolur,sizce sorun çıkarırmı?

teşekkürler
  • ya bu drıverler falan sayfa iyice karısmıs

bu lınkler çalısıyomu problem varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: hacounTeR

ya bu drıverler falan sayfa iyice karısmıs

bu lınkler çalısıyomu problem varmı

Sayfa karışık derken ne anlamda anlamadım bu konu driverlar için açılm8ış bi konu ve ilk sayfada linklerler ve anlatımlar gayet açık linklerde problem yok hepsi sağlam problem olan linkler düzeltiliyo devamlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: loomy

Painkiller cok tesekkurler.
    Bisey soracam, Nokia Pc Suite yine calismadi bende.
    Bluetooth ile baglan dedigimde "baglanti tipi kullanilamaz.Gerekli tum donanim ve yazilimlari kontrol ediniz" gibi bir hata mesaji cikiyor.
    Neden olabilir?
    Ayrica CD-DVD surucum artik eskiye nazaran cok ses cikariyor.Neden olabilir?

Nokia pc suite son versiyon bi hata vermedi bilmiyorum belki ayarlarını falan bi hata oluşmuştur kontrol et.
    CD-DVD surucun den ses geliyo derken hızlı devirlerde dönmesinden kasıt herhalde bu aynı zamanda hızlı çalışırken perfonmans lı demek oluyo ama sen genede yavaş devirlerde dönmesini istiyon CD-DVD acoustic susturucu programını kur orda CD-DVD surucunun yüksekperfonmans=sesli çalışma
    düşük perfonmans=sessiz çalışma

• Orjinalden alıntı: painkiller78

Orjinalden alıntı: seda2

Orjinalden alıntı: painkiller78

Orjinalden alıntı: seda2

arkadaşlar bu xp driverleri A200 1M4 içinde geçerlimidir.

wireless driver farklı olması lazim bide ekran kartı için intel olanı indirmeniz gerekir camera zannedersem sizde yok onu indirmenize gerek yok benim bilmediğim sadece sizin touch pad iniz markasını ve modelini öğrenirseniz ii olur

ee smdi ben hangilerini indiriyim bide intel ekran kartının ve wireless in driveri varmı başka sitede falan bildiğiniz.bide touch pad in.
    [/
    bu link intel ekran kartı için
    http://support.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/display-20070808105108.zip

bu linkte wireless için
    http://www.toshiba-tro.de/tools/updates/intel-wlan/wlan-intel-2200-2915-v90436-xp-2k.zip

touch pad içinse hangi model touchpad kullanılıyo o makinada bilgim yok dediğim gibi ancak kullanılan marka ve modeli belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

siz gailba makinayı daha almadan driverlari mi bulmaya çalışıyosunuz

evet bildiniz:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 6 Eylül 2007; 16:41:25 >

• "kapagi kapatinca bi islem yapma" diye ayarladim.
    ama mesela kapagi kapatiyorum.3 5 dk sonra kapagi actigimda ekran kapanmis oluyor.simsiyah.
    ama ne yaparsam yapayim ekran geri gelmiyor.
    hic bi sey ise yaramiyor.ç
    power tusuna basiyorum ve kapaniyor pc.
    bunu nasil halledecem?
  • quote:

"kapagi kapatinca bi islem yapma" diye ayarladim.
    ama mesela kapagi kapatiyorum.3 5 dk sonra kapagi actigimda ekran kapanmis oluyor.simsiyah.
    ama ne yaparsam yapayim ekran geri gelmiyor.
    hic bi sey ise yaramiyor.ç
    power tusuna basiyorum ve kapaniyor pc.
    bunu nasil halledecem?

kulandığın makina a200-1bp ise bugün eklediğim display driver indir ve kur o problem oratadan tamamiyle kalkmış oluyo
  • Arkadaşlar birde a200-1bp için driverlarin hepsini bi paket haline getirip upload ediyorum malum siteye onunda linklerini büyük bir ihimal yarın ekliycem sayfaya ve bi haber daha zamanım yeterse a200-1bp için özel windows xp cdsi yapmayı planlıyorum unattend olcak cd driver entegreli.
    birde diğer a200 notebook sahipleri bana makinaların model numaralarını yollarsa onlarıda driverlarını paket haline getirelim derim.
    not : model numaralı örnek "Stallite A200-1bp = PSAEC" şeklinde olursa sevinirim
  • quote:

Arkadaşlar birde a200-1bp için driverlarin hepsini bi paket haline getirip upload ediyorum malum siteye onunda linklerini büyük bir ihimal yarın ekliycem sayfaya ve bi haber daha zamanım yeterse a200-1bp için özel windows xp cdsi yapmayı planlıyorum unattend olcak cd driver entegreli.
    birde diğer a200 notebook sahipleri bana makinaların model numaralarını yollarsa onlarıda driverlarını paket haline getirelim derim.
    not : model numaralı örnek "Stallite A200-1bp = PSAEC" şeklinde olursa sevinirim

hocam yemin ediyorum çok büyük sevap kazanırsın.bende a200-1m4 var,ama kafam o kadar karıştıki ben neyi indircem neyi indirmiycem,nasıl yapıcam,bilgisayarı aldıgım günden beri vistadan nefret ettim ama bi taraftanda xp kurmaya korkuyorum çünkü elimde orjinal xp cdsi yok,bide kurarken bi hata yapıcam diye korkuyorum.eğer böyle bi iyilik yaparsan,hiç değilse driver sorunu yaşamaktan korkmuycam.çünkü xpyi kurupta driver olmadıgı için ekran kartsız kalıram üzerine bide geri vistaya dönemezsem dokunmayın şabanıma olurum tam...

modelini vereyim tam olarak ayrıca başka öğrenmen gereken bişeyler varsa onlarıda veririm.son olarak birşey daha sormak istiyorum,ben vistadan xpye geçerken format atmak zorundamıyım yoksa format atmadan kurabilirmiyim?

" SATELLİTE A200-1M4 = PSAE0"

• ayrıca arkadaşlar sizce bu vista ne zaman oturur.yani vista çeşitli güncelleştirmelerle bigün gelipde makinamızı kasmadan çalışabilecekmi yoksa güncelleselerde hep böyle kasacakmı?son olarak tekrar soruyorum korsan xp kuran varmı kursak nolur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunemars -- 6 Eylül 2007; 19:38:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

ayrıca arkadaşlar sizce bu vista ne zaman oturur.yani vista çeşitli güncelleştirmelerle bigün gelipde makinamızı kasmadan çalışabilecekmi yoksa güncelleselerde hep böyle kasacakmı?son olarak tekrar soruyorum korsan xp kuran varmı kursak nolur?

Vista Service pack 1 çıktığında baya bi hızlanacağı ve kararlı bi işletim sistemi olacağı söyleniyo. vista için yapılan kapalı beta sp1 testlerinde içerisinde çok sayıda güncelleştirme olduğu ve yüklemelerde dosya kopyalamalarında öncekine göre daha da ii olduğu söyleniyo.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar birde a200-1bp için driverlarin hepsini bi paket haline getirip upload ediyorum malum siteye onunda linklerini büyük bir ihimal yarın ekliycem sayfaya ve bi haber daha zamanım yeterse a200-1bp için özel windows xp cdsi yapmayı planlıyorum unattend olcak cd driver entegreli.

hocam yemin ediyorum çok büyük sevap kazanırsın.bende a200-1m4 var,ama kafam o kadar karıştıki ben neyi indircem neyi indirmiycem,nasıl yapıcam,bilgisayarı aldıgım günden beri vistadan nefret ettim ama bi taraftanda xp kurmaya korkuyorum çünkü elimde orjinal xp cdsi yok,bide kurarken bi hata yapıcam diye korkuyorum.eğer böyle bi iyilik yaparsan,hiç değilse driver sorunu yaşamaktan korkmuycam.çünkü xpyi kurupta driver olmadıgı için ekran kartsız kalıram üzerine bide geri vistaya dönemezsem dokunmayın şabanıma olurum tam...

modelini vereyim tam olarak ayrıca başka öğrenmen gereken bişeyler varsa onlarıda veririm.son olarak birşey daha sormak istiyorum,ben vistadan xpye geçerken format atmak zorundamıyım yoksa format atmadan kurabilirmiyim?

Cevabın için saol senden bişi daha istiycem makina wireless kart olarak Atheros mu var yoksa Intel mi bide touchpad markası Synaptics mi yoksa Alps Electric bunlarıda bana yazarsan çok sevinicem bari insanlarıda şu driver sorunlarından kurtaralım

• quote:

quote:

quote:

Cevabın için saol senden bişi daha istiycem makina wireless kart olarak Atheros mu var yoksa Intel mi bide touchpad markası Synaptics mi yoksa Alps Electric bunlarıda bana yazarsan çok sevinicem bari insanlarıda şu driver sorunlarından kurtaralım

tpuch pad alps electronic ondan eminim ama wireless karta bi bakıyım onu bilmiyorum,birazdan sölüycem sana onuda

• quote:

quote:

quote:

quote:

tpuch pad alps electronic ondan eminim ama wireless karta bi bakıyım onu bilmiyorum,birazdan sölüycem sana onuda

Yardımların için teşekkür ederim

• paintkiller aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılara girdim

"atheros ar5007eg wirels network adapter"

burdan kablosuz kartının atheros oldugunu anlayabiliriz demi?
  • quote:

paintkiller aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılara girdim

"atheros ar5007eg wirels network adapter"

burdan kablosuz kartının atheros oldugunu anlayabiliriz demi?

tamamdır çok süper oldu şimdi saol. bunlar yeterli şimdi bi paket daha hazırlıyorum 1m4 driver lari hazır olacak bi iki güne kadar linkleri vercem.
    bide ekran kartı intel dimi yanlış bilmiyorumdur umarım.
    tekrar saol.
  • quote:

quote:

Painkiller cok tesekkurler.
    Bisey soracam, Nokia Pc Suite yine calismadi bende.
    Bluetooth ile baglan dedigimde "baglanti tipi kullanilamaz.Gerekli tum donanim ve yazilimlari kontrol ediniz" gibi bir hata mesaji cikiyor.
    Neden olabilir?
    Ayrica CD-DVD surucum artik eskiye nazaran cok ses cikariyor.Neden olabilir?

Nokia pc suite son versiyon bi hata vermedi bilmiyorum belki ayarlarını falan bi hata oluşmuştur kontrol et.
    CD-DVD surucun den ses geliyo derken hızlı devirlerde dönmesinden kasıt herhalde bu aynı zamanda hızlı çalışırken perfonmans lı demek oluyo ama sen genede yavaş devirlerde dönmesini istiyon CD-DVD acoustic susturucu programını kur orda CD-DVD surucunun yüksekperfonmans=sesli çalışma
    düşük perfonmans=sessiz çalışma

hocam tesekkürler.kapak problemini halletik sayende.
    ama bluetoth hala olmadi.
    Wirelss aktif diyemi acep ama sanmiyorum?
    dedigim hata aynen devam.ki nokia pc suite in son versiyonu yuklu

• evet abi intel ekran kartı
  • arkadaşlar ben de bir a200 1bp kullanıcısıyım 2 sayfayıda baştan sona okudum çok güzel eyler yapılmış ama kafam karıştı sorularım var ilk sayfanın başındaki linklerde bir sorun varmı varsa hangileri ben o driverlari yükledim sorunsuz gibi geldi ama oyunlarda bilgis hata veriyor. eu-toshiba sitesinden driver indirmek için bir kaç seçenek var 1BP hangisi?????????????? birde joystik almıştım çalışmıyordu orjinal driverları olmadığ için diye düşünüyordum ilk sayfanın başındaki driverları yükleyince bir müddet çalıştı ama sonra randıman alamadım ve joystick sadece girişlerin bir tanesinde böyle oluyor diğerlerinde ise hiç çalışmıyor lütfen yardım edin help

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.