arkadaşlar ben de bir a200 1bp kullanıcısıyım 2 sayfayıda baştan sona okudum çok güzel eyler yapılmış ama kafam karıştı sorularım var ilk sayfanın başındaki linklerde bir sorun varmı varsa hangileri ben o driverlari yükledim sorunsuz gibi geldi ama oyunlarda bilgis hata veriyor. eu-toshiba sitesinden driver indirmek için bir kaç seçenek var 1BP hangisi?????????????? birde joystik almıştım çalışmıyordu orjinal driverları olmadığ için diye düşünüyordum ilk sayfanın başındaki driverları yükleyince bir müddet çalıştı ama sonra randıman alamadım ve joystick sadece girişlerin bir tanesinde böyle oluyor diğerlerinde ise hiç çalışmıyor lütfen yardım edin help
ilk sayfada verilen linkler de bi sorun yok zaten senin dediğin eu-toshiba sitesinden alınmış linkler onlar ama ben güncelleştirme yapıyorum ekran kartı driveri güncelleşti mesela . ama sen istersen eu-toshiba sitesinden a200-1bp için PSAEC olandır. bu kodu laptopun altındaki etiket üstünden de öğrenebilirsin. joystick konusuna gelince bi anlam veremedim ama bende Logitech dual action joystick kullanıyorum hiç bir problem vermiyo tüm usb yuvalarında düzgün çalışıyo. ama senin joystick vistada aynı problemi veriyomu vermiyosa xpde güncelleştirme yap ve üretici sayfasından güncel driver indir makinada kurulu olanı kaldır. diğer usblerde başka aygıt bağladığında problemsiz çalışıyo mu. xpde nası randıman alamadın hayret bende kurulu olan xp laçka oldu driver kaldırım yüklemekten program kurup denemekten test yapmaktan ama genede randımanlı çalışıyo
quote:
Orjinalden alıntı: loomy
quote:
Orjinalden alıntı: painkiller78
quote:
Orjinalden alıntı: loomy
Painkiller cok tesekkurler. Bisey soracam, Nokia Pc Suite yine calismadi bende. Bluetooth ile baglan dedigimde "baglanti tipi kullanilamaz.Gerekli tum donanim ve yazilimlari kontrol ediniz" gibi bir hata mesaji cikiyor. Neden olabilir? Ayrica CD-DVD surucum artik eskiye nazaran cok ses cikariyor.Neden olabilir?
Nokia pc suite son versiyon bi hata vermedi bilmiyorum belki ayarlarını falan bi hata oluşmuştur kontrol et. CD-DVD surucun den ses geliyo derken hızlı devirlerde dönmesinden kasıt herhalde bu aynı zamanda hızlı çalışırken perfonmans lı demek oluyo ama sen genede yavaş devirlerde dönmesini istiyon CD-DVD acoustic susturucu programını kur orda CD-DVD surucunun yüksekperfonmans=sesli çalışma düşük perfonmans=sessiz çalışma
hocam tesekkürler.kapak problemini halletik sayende. ama bluetoth hala olmadi. Wirelss aktif diyemi acep ama sanmiyorum? dedigim hata aynen devam.ki nokia pc suite in son versiyonu yuklu
probleminin kısmende giderilmiş olmasına sevindim. bluetooth kısmında ise sana tavsiyem bluetooth için olan driverlari linklerden yeniden indir ve makinanda yüklü olanlarıda tamamiyle kaldır sonra yeni indirdiğin driverlari kur ve wireless tuşunun açık olması gerekiyo çünkü bağlantılı onlar
Arkadaşlar Linklerde ve sıralama güncellemeler olmuştur A200-1BP driver paketi upload oldu linkleri ilk sayfadadır.
Arkadaşlar A200-1M4 için gerekli driverlar paket haline getirilmiştir ve upload edilmiştir linkler ve gerekli bilgiler ilk sayfada ilk mesajın sonunda yer almaktadır
eyvallah painkiller78 bende kontorland var bi bakayım yine olmazsa belkide joystick te sorun vardır
kardeş bunun ekran kartı driver hata veriyo kafayı yiyecemm acil yardımm
makinanın modelini yazarmısın bide ne tip bi hata aldığını yardımcı olmaya çalışıyım
a 200 1bp arşiv tanınamıyor arşiv hatası die
baba acil yardımmm bekliyomm
baba acil yardım allah rızası için
Bozuk olan dosya herhalde tekrar indir arşiv hatası rar dan çıkartırken oluşur
baba ben msn vereyim olur mu bana ordan atarsan çokk sevinirim biraz ebillik varda carlos_4961@hot
quote:
Orjinalden alıntı: painkiller78
Arkadaşlar A200-1M4 için gerekli driverlar paket haline getirilmiştir ve upload edilmiştir linkler ve gerekli bilgiler ilk sayfada ilk mesajın sonunda yer almaktadır
teşekkür ederim paintkiller çok yardımcı oldun hepimize