Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fn tuşları ile ekran parlaklığı arttırma yolunu bulan yok mu

ayrıca ben bilgisayarı aldığımın ikinci günü (yani nisan) vistayı kaldırıp xp kurdum ve memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fthhoca

arkadaşlar fn tuşları ile ekran parlaklığı arttırma yolunu bulan yok mu

ayrıca ben bilgisayarı aldığımın ikinci günü (yani nisan) vistayı kaldırıp xp kurdum ve memnunum

xp de bunu fn tuşlarıyla yapmak için henüz bi program yok ama vista da kullandığımız flash media support utility programını kırdırabilirsek xp de çalışır aslında sadece yüklemede işetim sistemini kntrol ediyo burası geçilirse program çalşır çünkü manuel olarak bunu ayarlardan erişim yapılıyo. yani anlıycanız bi cracker lazim bize

• lütfen banada yardımcı olurmusunuz?

nasıl bir cümle kurduysam sanki burada kişiye özel yardımcı oluyormuşsunuz gibi :)
    driver ler için teşekkürler ama bu fn-esse yi yükleyemedim bios bilgilerine ulaşılamıyor ciddi hata diye mesaj geliyor ve kurulum iptal ediliyor ne yapmalıyım ???

teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arifffff

lütfen banada yardımcı olurmusunuz?

nasıl bir cümle kurduysam sanki burada kişiye özel yardımcı oluyormuşsunuz gibi :)
    driver ler için teşekkürler ama bu fn-esse yi yükleyemedim bios bilgilerine ulaşılamıyor ciddi hata diye mesaj geliyor ve kurulum iptal ediliyor ne yapmalıyım ???

teşekkür ederim.

bide bunu indir kur http://rapidshare.com/files/54226735/Fn-esse-1.0.0.1806C-multilingual.zip
    burda kiiye özel yardımcılık söz konusu deil. takdir edersinki 24 saat pc başında kalamam
    kolay gelsin

• Arkdaşlar a200-1ah driverlarıda var mı full olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 8 Eylül 2007; 19:02:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: master of darkness

Arkdaşlar a200-1ah driverlarıda var mı full olarak?

yardımcı olursanız hazırlayabilirim istediklerim model numarası yani PSA ile başlayan kod. ekran kartı,wireless,touchpad,camera vb. ürülerin model markaları
  • model no:psae6e-05t010te
    ekran kartı:256 mb ati hd 2600 1gba kadar tc destekli..
    wireless:Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N network desteği)
    camera:Entegre 1.3 Mp video kamera (VoIP), Entegre mikrofon (VoIP), HD Audio
    touchpad:???Bilmiyorum ama şu an için o kadar da önemli değil..
  • slmarkadaşlar ben hem xp yuklemek hemde vista yuklemek istiyorum.acaba nasılsırayla olmalı xp yukledim kurtarma cd sinde vistayı xp üzrine yukluyo hemen yardmcıolusnız sevinirim
  • quote:

model no:psae6e-05t010te

Bu kdarlık kısmını bende biliyom.
    önemli olan benim için wireless atheros mu intel mi?
    touchpad= alps electric mi synaptics mi?
    kasteddiklerim bunlar dı yani. bunları bana aygıt yöneticisinden bakıp yazarsan veya printscreen yaparsan açık halini hele mükemmel olur
    mailim toshibaa2001bp@hotmail.com

• slmarkadaşlar ben hem xp yuklemek hemde vista yuklemek istiyorum.acaba nasılsırayla olmalı xp yukledim kurtarma cd sinde vistayı xp üzrine yukluyo hemen yardmcıolusnız sevinirim arkadaslar yardım ederseniz alet acık durumda cok sıkıştım simdiden tasekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: drkedi

slmarkadaşlar ben hem xp yuklemek hemde vista yuklemek istiyorum.acaba nasılsırayla olmalı xp yukledim kurtarma cd sinde vistayı xp üzrine yukluyo hemen yardmcıolusnız sevinirim

önce hdd nin nasıl kullanacağının bir planın yap bende mesela 30 gb xp, 40gb vista, 90 gb kullanım alanı var. bunu belirledikten sonra xp ilk başta kuruyosun temiz bi yükleme yaparak daha sonra. mesela vista için gene cd den boot edip sıfır yükleme gibi kuruyosun yüklenecek kısım için 40lık kısmı seçiyosun temiz yükleme yapıyosun. açılışta kurulduktan sonra seçenek çıkıyor zaten önceki windows sürümü altında da windows vista diye umarım yardımcı olur

• çok çok çok teşekkür ederim fn-esse yi yükledim verdiğin adresteki linkle. her şey için şükranlarımı sunarım

Allah razı olsun, kolay gelsin.
  • tam şarj ve tam boşaltımı üç kez tekrarla biraz daha artar ama unutma kullandığın bileşenler ve güç tasarrufu kısımlarını ii kullanman gerekit mesela faxmodem kullanmıyosan devredışı bırak bluetooth gibi mesela bide pilden çalışırken ekran parlıklığını düşür sadece internet kullanıyosan güç tasarrufunu kullan
    quote:

Orjinalden alıntı: arifffff

bendeki pc nin (a200-1bp) pilini 4 üncü kez deniyorum 1:30 2:00 saat felan dayanıyor 2 saat ten az oluyor genelde normal mi acaba ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller78

quote:

model no:psae6e-05t010te

Bu kdarlık kısmını bende biliyom.
    önemli olan benim için wireless atheros mu intel mi?
    touchpad= alps electric mi synaptics mi?
    kasteddiklerim bunlar dı yani. bunları bana aygıt yöneticisinden bakıp yazarsan veya printscreen yaparsan açık halini hele mükemmel olur
    mailim toshibaa2001bp@hotmail.com

İstedilerini emailine yolladım..Çok sağol kardeş yarımların için..

• Painkiller kardes öncelikle bu önemli bilgiler icin cok cok tşk ederim..Kardesim ben 1 aydır vista kullanıorum artık o kadar bıktım ki kusma noktasına geldim tabiri caizse ve bu siteyi buldum xp kurmaya karar verdim..Örneğin ben vistayı sildim xp yi kurdum aradan zaman gecti işte dedilerki microsoft vista da bircok ilerleme kaydetti gerekli güncellemeler yapıldı bütün firmalar vista uyumla patchlerini cıkardı bende ooo ii olmus deyip tekrar vistayı yüklemek istesem sadece bilgisayarla gelen recovery dvd si yeterli olur mu kardes yoksa herhangi bi sorunla karsılasırmıyım(hem kurulum hem de driverlarda)Şimdiden tşkler kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofo

Painkiller kardes öncelikle bu önemli bilgiler icin cok cok tşk ederim..Kardesim ben 1 aydır vista kullanıorum artık o kadar bıktım ki kusma noktasına geldim tabiri caizse ve bu siteyi buldum xp kurmaya karar verdim..Örneğin ben vistayı sildim xp yi kurdum aradan zaman gecti işte dedilerki microsoft vista da bircok ilerleme kaydetti gerekli güncellemeler yapıldı bütün firmalar vista uyumla patchlerini cıkardı bende ooo ii olmus deyip tekrar vistayı yüklemek istesem sadece bilgisayarla gelen recovery dvd si yeterli olur mu kardes yoksa herhangi bi sorunla karsılasırmıyım(hem kurulum hem de driverlarda)Şimdiden tşkler kolay gelsin

herhangi bir problemle karşılaşmassın güncelleştirmeleri falan tabii yüklemen gerekir recoverynin hazırlanışından senin vistaya kurduğun zamana kadar bide ilerde böle bişi yaparsan sana tavsiyem vistaya geçtikten sonra bütün güncel driverlarini indir bilgisayarda yüklü olanları kaldır indirdiklerini yükle

• XP cdisini takıp yendiden başlattığımda niye kurulum ekranı gelmiyor?Yardım eder misiniz?
  • quote:

quote:

Painkiller kardes öncelikle bu önemli bilgiler icin cok cok tşk ederim..Kardesim ben 1 aydır vista kullanıorum artık o kadar bıktım ki kusma noktasına geldim tabiri caizse ve bu siteyi buldum xp kurmaya karar verdim..Örneğin ben vistayı sildim xp yi kurdum aradan zaman gecti işte dedilerki microsoft vista da bircok ilerleme kaydetti gerekli güncellemeler yapıldı bütün firmalar vista uyumla patchlerini cıkardı bende ooo ii olmus deyip tekrar vistayı yüklemek istesem sadece bilgisayarla gelen recovery dvd si yeterli olur mu kardes yoksa herhangi bi sorunla karsılasırmıyım(hem kurulum hem de driverlarda)Şimdiden tşkler kolay gelsin

herhangi bir problemle karşılaşmassın güncelleştirmeleri falan tabii yüklemen gerekir recoverynin hazırlanışından senin vistaya kurduğun zamana kadar bide ilerde böle bişi yaparsan sana tavsiyem vistaya geçtikten sonra bütün güncel driverlarini indir bilgisayarda yüklü olanları kaldır indirdiklerini yükle

zaten karrdes vistaya dair herseyi kaldırıp xp yüklediktn sonra snin sitede verdiğin driverları yüklicem..Senin demek istediğin kardes ilerde eğer recovery dvdyinle tekrar vistayı kurmak istersen kurulu olan driverları silip güncellenmiş olan hallerini yüklersem daha iii performans alacağımı mı sölüyorsun..Yanlıs mı anlamısım yoksa :(

• quote:

quote:

quote:

zaten karrdes vistaya dair herseyi kaldırıp xp yüklediktn sonra snin sitede verdiğin driverları yüklicem..Senin demek istediğin kardes ilerde eğer recovery dvdyinle tekrar vistayı kurmak istersen kurulu olan driverları silip güncellenmiş olan hallerini yüklersem daha iii performans alacağımı mı sölüyorsun..Yanlıs mı anlamısım yoksa :(

doğru anlamışsın

• quote:

XP cdisini takıp yendiden başlattığımda niye kurulum ekranı gelmiyor?Yardım eder misiniz?

Xp cdsini tak bilgisayarı yeniden başlat başlarken ilk başta toshiba yazısı çıkan yerde F12 ye bas Burdan boot selec menu ye ulaşıcaksın orda 3 seçenek var tahminimce ordadır sende CD/DVD ilşe başlayan kısmı seç sonra cd den önyükleme için bir tuşa basın diye yazı yazacak herhangi bir tuşa bas ve kuruluma başla kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.