Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a200-1ah driverlarını nereden bulabilirim acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller78

Toshiba EMEA Technical Service & Support Site
    Arkadaşlar A200 serisi için gerekli driverlar avrupa sitesinden ulaşabilmeniz mümkün link yukarıdadır incelemek için verdim

sonunda uyumlu olan driverlari listeledim ve sizler le paylaşmak istedim.
    Bir konu daha varki oda fn tuşları vistada ekran parlaklığı burdan ayarlanıyordu xp de ise bunu pil simgesi yerine geçen power saver programıyla ayarlamanız mümkün fakat bu fn tuşlarının çalışmadığı anlamına gelmiyor fn tuş programı bu driverlarda var ve bunların hangi kombinasyonlarla nasıl çalışacağını sizler belirleye biliyorsunuz neyse işte driver listesi

bu paket içerisinde A200-1BP için gerekli olan tüm driver ve programlar mevcuttur.
    3x95,8 MB
    1x61,5 MB halindedir toplam 348 MB boyutundadır rardan çıkarttığınız zaman ise 627 MB boyutundadır.
    Açılan dosyalarda metinlerde sıralama ve bilgiler mevcuttur lütfen okuyunuz
    linklerde çıkan **** olan yere malum site rapid.share ekleyin aradaki noktayıda silmeyi unutmayın
    Dikkat Şifre: donanimhaber.com

http://****.com/files/53843996/Toshiba_A200-1BP_WinXP_Driver.part1.exe
    http://****.com/files/53868031/Toshiba_A200-1BP_WinXP_Driver.part2.rar
    http://****.com/files/53893089/Toshiba_A200-1BP_WinXP_Driver.part3.rar
    http://****.com/files/53823906/Toshiba_A200-1BP_WinXP_Driver.part4.rar

Yukarıdaki linklere tek sayfadan ulaşmak için

http://****.com/users/NBHY52

Paket içeriği resmi

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde

Malum siteyle uğraşmak istemezseniz bunlar da benim indirip test ettiğim ve hiç bir problemle karşılaşmadan kullandığım driver listesi hepsi direct link olup flashget vb. programlarla hemen download yapabilirsiniz

AŞAĞIDAKİ KIRMIZI YAZILAR DRIVERLARIN DİRECK LİNKLERİDİR ARKADAŞLAR AŞAĞIYA TIKLAYARAK HEMEN İNDİREBİLİRSİNİZ !!!!!!!!

Not: Display driver linkinde çıkan **** olan yere malum site rapid.share ekleyin aradaki noktayıda silmeyi unutmayın

Display driver Nvidia XTreme-G Mobile 163.44 XP 32bit V2 içermektedir şimdiye kadar kullanmış olduğum en sorunsuz ve perfonmanslı driver

Microsoft .NET Framework
    Sun Java 2 Runtime Environment
    Chipset Driver
    Sound Driver
    Network Driver
    Synaptics Touch Pad Driver
    Flashcard Driver
    WebCam Driver
    Modem Driver
    Wireless Lan Driver
    Bluetooth Monitor
    Bluetooth Stack
    TOSHIBA Assist
    TOSHIBA Hotkey Utility
    TOSHIBA Accessibility
    TOSHIBA Hardware Setup Utility
    Toshiba Supervisor Password
    TOSHIBA Fn-esse
    Toshiba TouchPad OnOff
    TOSHIBA Controls
    TOSHIBA Power Saver
    TOSHIBA Zooming Utility
    TOSHIBA ConfigFree
    TOSHIBA SD Memory Utilities
    TOSHIBA PC Diagnostic Tool
    CDDVD Drive Acoustic Silencer

Display Driver
    http://****.com/files/53670802/XTreme-G_Mobile_163.44_XP_32bit.rar

sayfada sağ tuş yapıp flashget ilede indirebilirsiniz bilginize diğer linklerde problem yoktur üstüne tıklayarak indirebilirsiniz.

Arkadaşlar birde sitede önerilen yükleme sırası var ben bunu bizim makinalara göre sıraladım önerilen kurulum sırası aşağıdaki gibidir

Microsoft .NET Framework
    Sun Java 2 Runtime Environment
    Chipset Driver
    Display Driver
    Sound Driver
    Network Driver
    ALPS Touch Pad Driver
    Flashcard Driver
    WebCam Driver
    Modem Driver
    Wireless Lan Driver
    Bluetooth Monitor
    Bluetooth Stack
    TOSHIBA Assist
    TOSHIBA Hotkey Utility
    TOSHIBA Accessibility
    TOSHIBA Hardware Setup Utility
    Toshiba Supervisor Password
    TOSHIBA Fn-esse
    Toshiba TouchPad OnOff
    TOSHIBA Controls (6 button)
    TOSHIBA Power Saver
    TOSHIBA Zooming Utility
    TOSHIBA ConfigFree
    TOSHIBA SD Memory Utilities
    TOSHIBA PC Diagnostic Tool
    CDDVD Drive Acoustic Silencer

Merak eden arkadaşlar için söylemek isterim bu driverlar kurulduktan sonra herhangi bir hatayla karşılaşılmaması gerekiyor çünkü listeyi belirledikten sonra bu driverleri 3 defa sıfır XP kurarak denedim ve her defasında pinnacle studio, Autocad ,Solidworks, DVDrip master, Cucusoft AVI to DVD-VCD Converter Pro, 1clickdvdripper, Office, callof duty 2, NFS:CARBON, FarCRY ve driver4 oyun ve programları yükleyerek çalışmalar yaptım ve biraz zorladım perfonmans olarak çok ii tepkiler verdi 3dmark 2006 test herhangi bir problem olmadı. ne makinada kitlenme ne de programdan atma gibi şeylerle karşılaşmadım.

Ekran parlaklığının ayarlanması Power Saver programının kullanım resimi

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde

bi konudaha vista yüklü olan arkadaşlar için camera driver güncel sürümü uyanmadan sonraki kaybolma artık yok ve görüntü ayarları yapınca yani kastım aynı ayarları yapınca eski sürüme göre daha ii bir görüntü kalitesi verdi

Chicony Camera Assistant Software vista

buda vista için güncel wireless driver

Wireless driver vista

TOSHIBA SATELLITE A200-1M4 WINDOWS XP DRIVER

bu paket içerisinde A200-1M4 için gerekli olan tüm driver ve programlar mevcuttur.
    3x95,8 MB halindedir toplam 286 MB boyutundadır rardan çıkarttığınız zaman ise 491 MB boyutundadır.
    Açılan dosyalarda metinlerde sıralama ve bilgiler mevcuttur lütfen okuyunuz
    linklerde çıkan **** olan yere malum site rapid.share ekleyin aradaki noktayıda silmeyi unutmayın
    Dikkat Şifre: donanimhaber.com

http://****.com/files/53921175/Toshiba_A200-1M4_WinXP_Driver.part1.exe
    http://****.com/files/53928000/Toshiba_A200-1M4_WinXP_Driver.part2.rar
    http://****.com/files/53934307/Toshiba_A200-1M4_WinXP_Driver.part3.rar

Yukarıdaki linklere tek sayfadan ulaşmak için

http://****.com/users/UPRDYP

arkadasım acaba a100-599 lar için warmı aynı şeyler ?

• elimde yok ama toshibanın sitesinden sorunsuz halde olduğunu biliyorum.a100 lerde bi driver problem yok bildiğim kadarıyla
  • painkiller78 sen bu ilk sayafadaki driverları yeniledinmi kafam epey karıştı ilk sayfadakiler yeterlimi yoksa sonraki linklermi daha iiii

• quote:

Orjinalden alıntı: ramzeyu

painkiller78 sen bu ilk sayafadaki driverları yeniledinmi kafam epey karıştı ilk sayfadakiler yeterlimi yoksa sonraki linklermi daha iiii

ilk sayfadaki linkleri elimden geldiği kadar ve sizden gelen talepler doğrultusunda güncelliyorum
    ayrıca iilk sayfadaki paket olarak verdiğim driverlari indirirsen driverlardan fazlası bile var içinde yani yeterli
    ama tek tek indirmek istersen gene linklerden indirebilirsin hepsi çalışıyo

• öncelikle kardesm painkiller a cok cok tşk ederim allah razı olsun dostum bizi büyük bi dertten kurtardın dostlar bnm bir istirhamım olcak ya driver ları yukledim sistemde bi sorun yok tıkır tıkır calısıo yalnız bazı power saver i sağ kösede bulamıorum o yusden renk ayarlarını yapamdım yardımcı olursanız cok sevinirim herkese kolay gele
  • Birde bi sorun daha cıktıı Fn-esse driver yuklimedim asağıdaki resimdeki hatayı verdi nasıl duzeltebilirim sorunu ??HATA=bios bilgileri alınamadı kurulum iptal edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofo -- 12 Eylül 2007; 0:10:43 >
  • pain saol kardes hızır gibisi valla eline sağlık power saver sounum iicn bisi dicekmsmniz
  • hocam size bişi sorcam bu kurtarma dvd sini koyduğumuzda custom a bakıyom da sadece c yi formatlayıp üstüne vista kurma seçeneği yok illa da hepsini mi formatlaması lazm vista için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ofo

pain saol kardes hızır gibisi valla eline sağlık power saver sounum iicn bisi dicekmsmniz

Saat kesmesinde çıkmazsa eğer denetim masasından ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasabie

hocam size bişi sorcam bu kurtarma dvd sini koyduğumuzda custom a bakıyom da sadece c yi formatlayıp üstüne vista kurma seçeneği yok illa da hepsini mi formatlaması lazm vista için

Lütfen soru sormadan önce forumu biraz araştırın bu linkte aradığınız soruya cevap bulabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_13972057/mpage_3/key_a200%2Crecovery/tm.htm
  • hocam süpersin ya makina çok ii çalışıyoo ellerine sağlık
  • bugün kurduruyorum xpyi.becerememekten korktum ve bilgisayarcıya kurduruyorum.sanırım birazdan alırım.alınca sorun çıkıp çıkmadığını buraya yazacağım.aslında painkiller bana kendim halledebileceğimi söylemişti ama yinede korktum baya bi para vericem sanırım xp kurulumu için.neyse bakalım görcez...
  • xp kuruldu,paket halinde verilen sürücüleri açamadık,ama sanırım bu benden kaynaklanan sebeplerden oldu flash diskten,onun dışında bi sorun yaşamadık.kablosuzda bi sorun çıktı ama halloldu nasıl halloldu onu da bilmiyorum sorundanda emin deilim.fakat bilgisyarda çalışmayan bişey var fn tuşları.çalışıyor ancak hepsi deil mute ve bikaç bişey daha zaten ekran ayarı çalışmıyordu onu biliyordum ama mesela touchpadi kapatıp açan özellik de çalışmıyor ki ben çok kullanıyordum onu.daha tam olarak incelemedim ama fn tuşları dışında bi rosun yok şuanda.paintkiller tekrar yardımlarn için teşekkür ederim...
  • Eyvallah birisi yapsada bizde paralaklığı ayarlaya bilsek
    quote:

Orjinalden alıntı: painkiller78

quote:

Orjinalden alıntı: fthhoca

arkadaşlar fn tuşları ile ekran parlaklığı arttırma yolunu bulan yok mu

ayrıca ben bilgisayarı aldığımın ikinci günü (yani nisan) vistayı kaldırıp xp kurdum ve memnunum

xp de bunu fn tuşlarıyla yapmak için henüz bi program yok ama vista da kullandığımız flash media support utility programını kırdırabilirsek xp de çalışır aslında sadece yüklemede işetim sistemini kntrol ediyo burası geçilirse program çalşır çünkü manuel olarak bunu ayarlardan erişim yapılıyo. yani anlıycanız bi cracker lazim bize

• fn tuşları yeni bios update i ile mümkün arkadaşlar.
    bios update ten enson 13.09.2007 de çıkan bios update i indirip kurduğunuzda f6-f7 tuşlarıyla ekran parlaklığı ayarlanabiliyor.
    not: bios sadece xp için geliştirilmiş vista kulanmayı düşünüyosanız kurmayın diyor. aklınızda olsun.
  • bios update

5.20 WIN xp için

1.80 WIN vista için
  • biosu nasıl update edeceğiz birde bunu anlatsanız yada anlatan bir link verseniz süper olur. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bios 5.20 i kurduktan sonra hiç bir problem çıkmadı. bugün 3. gün oldu hala bir problem yok. bi bilgi daha bios xp için vistada olmaz deniliyor ama ben xp den bios update yaptın update bittikten sonra vistayı çalıştırdım ne fn tuşlarında bir problem oldu nede vistada herhangi bir hata aldım. bu aralar pek ilgilenemiyorum cevaplandırmak ta gecikebilirim kusura bakmayın ama en kısa zamanda detaylı bir bilgi hazırlayıp ekliycem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.