Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: anakinsel
    pain ellerine sağlık iyi uğraş vermişsin.
    sonrasındada ben bir wirelless sorunu yaşuyorum bağlanmak istediğimde sürücü yüklü değil diyo oysa yukardaki driverı indirdim kurdum yetmedi sitedeki bütün driverları teker teker denedim ama yine de sorunum çözülmdi bütün fikirlere açığım neden olabilceğini tahmin eden birisi varsa yardımcı olmak isterse sevinirim

makinanızın modelini yazarsanız yardım cı olmaya çalışalım çünkü sayfada artık çok makina konuşuldu bende karıştırıyorum bazen birde wireless aktifleştirme düğmesi açık mı. bazen unutuluyoda.
  • a200 1m4 ethernet denetleyici yok bnde,donanımı tanımıo yani yazılım eksik,diger yazılımları toshiba com dan indirmiştim ve linkler de aktif degil bi yardımcı olursanz cok sevindirrsinz bni,smdiden tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cihan9999
    a200 1m4 ethernet denetleyici yok bnde,donanımı tanımıo yani yazılım eksik,diger yazılımları toshiba com dan indirmiştim ve linkler de aktif degil bi yardımcı olursanz cok sevindirrsinz bni,smdiden tesekkürler

1m4 te eksik driver yok hepsi tam sen hangi linkten neleri indirdiğini söylersen yardımcı olmaya çalışıyım
  • simdi baska sorun war yarın linklerden indircem wireless driverini fakat bu sefer de bios update yaptıktan sonra ynlıslıkla user password koydum dogrusu nasıl kaldırcaımı da bilmiorum tesekkurler yardımlarınız icin painkiller
  • allah kolaylık versin sana işin biraz karışmış
  • hocam öncelikle bu bölümdeki paylaşımda bulunan herkese teşekkürlerimi sunarım

bende a200 1ah var toshibanın sitesinden indirdiğim driverlarla xp yi kurdum her şey süper taki ses çıkmadığını fark edene kadar denetim masasından ses efekti ve ses aygıtı özelliklerine girdiğimde ses aygıtı yok ibaresi ile karşılaşıyorum bununla birlikte aygıt yöneticisi hiçbir ses aygıtında sorun olmadığını söylüyor hiçbir şeyin yanında soru işareti falan yok yaa kafayı gözü yşyeceğim
    ayrıca charpan arkadaşımızın 23 eylül 20:53 deki cevabında verdiği linkide download ettim ama çözüm olmadı sorun hala devam ediyor ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msggs -- 24 Eylül 2007; 5:34:16 >
  • hani sesten başka sorunun yok diyordum yaa aslında varmış hemde 3 tane sistem aygıtları kısmında birtane bilinmeyen aygıt(konum olarak microsoft ACPI-uyumlu gömülü üs diyor)
    diğer ikisinide pcı device lar oluşturuyor bu üçününde simgelerinin üzerinde ünlem işareti var bunlar için ne yapabilirim ????????

• painkiller tegmenim tum sorunları hallettim saolasın yardımlar için,bişe daa soracam ama :D simdi bn bu yazılım setupları dvdye attım her xp formatında yuklemmem gerekiyo tabi.hangi sırayla yuklicem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cihan9999

painkiller tegmenim tum sorunları hallettim saolasın yardımlar için,bişe daa soracam ama :D simdi bn bu yazılım setupları dvdye attım her xp formatında yuklemmem gerekiyo tabi.hangi sırayla yuklicem?

sorunu halletmişsin geçmiş olsun sürücü yükleme sırası ilk sayfada konuyu oku yazıyo orada sıralama bu arada teğmenim falan yazmassan sevinirim çok abes kaçıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller78 -- 24 Eylül 2007; 18:12:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: msggs
    hani sesten başka sorunun yok diyordum yaa aslında varmış hemde 3 tane sistem aygıtları kısmında birtane bilinmeyen aygıt(konum olarak microsoft ACPI-uyumlu gömülü üs diyor)
    diğer ikisinide pcı device lar oluşturuyor bu üçününde simgelerinin üzerinde ünlem işareti var bunlar için ne yapabilirim ????????

cihazınızın modelini belirtirseniz daha iyi bir şekilde yardımcı olmaya çalışırız..

• a200 1ah PSAE6E

hocam birde bunun xp için fn drıveri var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msggs -- 24 Eylül 2007; 18:18:59 >
  • painkiller kardeşim kolay gelsin.öncelikle sabrın ve yardımın için sağolasın.Bende A200 1bp modeli var.Vista çok kastığı için D: ye de xp yi kurayım dedim ve kurdum.Yani iki işletim sisteminide kullanayım istedim.xp de hiç bir sorunum yok. verdiğin driver larla tüm donanımı tanıttım.Ancak Vista kayboldu.Direk xp açılıyor ve açılıştaki tercih sorgusu yok.Hiç bir şekildede Vistayı çalıştıramadım.Xp den C: yi görebiliyorum.
    Ne yapmalıyım.Orjinal vistamı tekrar kurtarabilirmiyim?
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zozuman -- 25 Eylül 2007; 22:22:48 >
  • arkadaşlar fn driverini buldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zozuman

painkiller kardeşim kolay gelsin.öncelikle sabrın ve yardımın için sağolasın.Bende A200 1bp modeli var.Vista çok kastığı için D: ye de xp yi kurayım dedim ve kurdum.Yani iki işletim sisteminide kullanayım istedim.xp de hiç bir sorunum yok. verdiğin driver larla tüm donanımı tanıttım.Ancak Vista kayboldu.Direk xp açılıyor ve açılıştaki tercih sorgusu yok.Hiç bir şekildede Vistayı çalıştıramadım.Xp den C: yi görebiliyorum.
    Ne yapmalıyım.Orjinal vistamı tekrar kurtarabilirmiyim?
    Selamlar

http://forum.donanimhaber.com/m_17719207/mpage_1/key_EasyBCD//tm.htm#17730364 burada anlatımdan yapabilirsiniz

• quote:

a200 1ah PSAE6E

sanada yardımcı olmakta geciktik kusura bakma ama halletmişin herhalde hayırlı olsun cihaz
  • sayın arkadaşlar bana çok acil toshiba e-studio 163 yazıcı drıver lazım

http://www.driverfiles.net/Printers/Toshiba/page,level2,221,12,resultpage1.html

yukardaki verdiğim sitede buldum ama bir türlü indiremiyorum size zahmet bi yollasanız bana
  • Verdiğin linklerdeki programları kullarak basitçe sorunu çözdüm.Teşekkürler painkiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zozuman -- 27 Eylül 2007; 9:23:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller78

quote:

a200 1ah PSAE6E

sanada yardımcı olmakta geciktik kusura bakma ama halletmişin herhalde hayırlı olsun cihaz

hocam sorma hiç bi şey hallolmadı en baştan başlıyorum seste bi sorunun var bilgin varsa yardım istiyorum aygıt yöneticisinde tüm donanımlar sorunsuz görünüyor ama denetim masasından ses efektlerine girince takılı ses aygıtı yok diyor arkadaşlar bios updatesi falan dedi 5.20 yi gönderdiler ama o da hata verdi neden olabilir nasıl çözebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msggs -- 27 Eylül 2007; 9:41:02 >

• Arkadaşlar geçirdiğim bir trafik kazası sonucu aracımın torpido gözünde bulunan Toshiba a200-1bp recovery cd si kırıldı..Toshiba merkezi aradığımda da leventteki merkeze gidip yenisini 46ytl karşılığında alabileceğimi söylediler..1dvd nasıl 46 ytl ediyormuş hala anlamadım..

Uzun lafın kısası eğer bir arkadaş a200-1bp nin recovery cd sini kopyalayıp bana kargoyla gonderebilirse minnettar kalırım..Boşu boşuna 46 ytl vermek istemiyorum..İstanbuldayım ve kargo ücretini karşılarım..Hatta gönderen arkadaşa 5-10 ytl gibi bir ücret de ödeyebilirim emeği için..Lütfen yardımcı olun..
  • hocam biraz once a200 1m4 e format cektim xp yukledim donanımları da tanımladım fakat pc cok yavasladı acaba yanlıs bişe mi yaptım bi taraftan da sabt diski biçimlendiriorum ondan mı yavasladı yoksa, bde klavyenn üstündeki kısayol tusları calısmıyor(kapatma hariç),bazı fn kombinasyonları da calsmıo (fn+f1,f2,f3,f8) tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan9999 -- 30 Eylül 2007; 21:34:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.