Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pain kardeş bana A200 1m4 ün sound driveri lazım sitede verileni kurdum ama hiç bi şey olmadı res te attim şu an farkli bir realtek high defination audio driveri indiriyorum onlada denicem ama senin bir önerin warsa ona geçeyim şimdiden saolasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cihan9999

hocam biraz once a200 1m4 e format cektim xp yukledim donanımları da tanımladım fakat pc cok yavasladı acaba yanlıs bişe mi yaptım bi taraftan da sabt diski biçimlendiriorum ondan mı yavasladı yoksa, bde klavyenn üstündeki kısayol tusları calısmıyor(kapatma hariç),bazı fn kombinasyonları da calsmıo (fn+f1,f2,f3,f8) tesekkurler.

sabit disk biçimlendirirkem pc kullanımının yavaşlaması gayet normaldir. fn kombinasyonunna gelince toshibanın sitesinde son bios versiyonunu indir makinanın için update sonrası o sorunda biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiwaly

pain kardeş bana A200 1m4 ün sound driveri lazım sitede verileni kurdum ama hiç bi şey olmadı res te attim şu an farkli bir realtek high defination audio driveri indiriyorum onlada denicem ama senin bir önerin warsa ona geçeyim şimdiden saolasın...

verdiğim paker driveri indir 1m4 için olanı ancak bunu diyebilirim kurulum sırasına özen göster. cihaz olmadığı için elimde tek olarak ses driverini upload edemem sorry
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller78

quote:

hocam biraz once a200 1m4 e format cektim xp yukledim donanımları da tanımladım fakat pc cok yavasladı acaba yanlıs bişe mi yaptım bi taraftan da sabt diski biçimlendiriorum ondan mı yavasladı yoksa, bde klavyenn üstündeki kısayol tusları calısmıyor(kapatma hariç),bazı fn kombinasyonları da calsmıo (fn+f1,f2,f3,f8) tesekkurler.

sabit disk biçimlendirirkem pc kullanımının yavaşlaması gayet normaldir. fn kombinasyonunna gelince toshibanın sitesinde son bios versiyonunu indir makinanın için update sonrası o sorunda biter

hocam bios update i formattan once yapmıstım dolayısıyla aynısı oldugu için tekrar yuklemiyor.ve bide klavyenin üstündeki kısayol tusları calısmıyor(internet explorer,media player pause/play vs.tusları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan9999 -- 1 Ekim 2007; 0:28:33 >

• 1m4 için xp de önerilen bios link budur indir ve update et sorun olmaması lazim
    http://support.toshiba-tro.de/tools/eula/info_eng2.asp
  • hocam bunu daha once indirmiştim formattan once,bdaha biosda yuklenemiyor yani.bios yuklemeden onceki haline donusturulup tekrar bu yuklenırse blki olabilir bios formatı tarzında bişe??
  • benim verdiğim paket driveri indirip kurdun mu sen kurulum sırasına göre
  • senn werdigini indiremedim rapid de hesabim yok 100 mb yi aşmıs ama daha once de konusmustuk fn olayını.yani o zamn bios yukleyince olmustu cuku update edilmemişti,simdi updateli bidaa ustune oladıgı için fn de olmuyo.ama fn+f6 f7 f9 f4 f10 f11 f12 calısıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan9999 -- 1 Ekim 2007; 1:11:45 >
  • Toshiba a200 1ah sahibiyim vista yüklü ama makine çok kasıyor ya photoshopta filan çalışırken arada donma filan oluyor bu vistadanmı kaynaklanıyor acaba cs3 sürümünü kullanıyorum photoshop un xp geçsem bi faydası olurmu acaba ayrıca bişey rica etsem 1ah için olan xp driverlarını toplu bi şekilde link verirseniz çok sevinirim
  • Arkadaşlar geçirdiğim bir trafik kazası sonucu aracımın torpido gözünde bulunan Toshiba a200-1bp recovery cd si kırıldı..Toshiba merkezi aradığımda da leventteki merkeze gidip yenisini 46ytl karşılığında alabileceğimi söylediler..1dvd nasıl 46 ytl ediyormuş hala anlamadım..

Uzun lafın kısası eğer bir arkadaş a200-1bp nin recovery cd sini kopyalayıp bana kargoyla gonderebilirse minnettar kalırım..Boşu boşuna 46 ytl vermek istemiyorum..İstanbuldayım ve kargo ücretini karşılarım..Hatta gönderen arkadaşa 5-10 ytl gibi bir ücret de ödeyebilirim emeği için..Lütfen yardımcı olun..
  • ya 1m4 windows xp için bios linkini verirmisiniz pankillerinkinde sorun var
  • painkiller78 abi resmen sov yapmissin ya. tesekkurler
  • arkadaşlar laptopum 36 gün sonra servisden geldi, format attım ve xp kurdum ama harddiski 128 gb olarak görüyor, halbuki 160 gb. sebep nedir acaba?

a200-1bp
  • sp2 kurdum düzeldi...
  • arkadaşlar sağlık bakanlığının kampayasından a200 1bp psaece-01u00xte model laptop aldım.buna sonra xp yüklettirdim.ekran kartınının driverını yükledi ama ses kartını bir türlü yüklemiyor.bu sitede ve başka birçok forumdaki linkleri kullandım ama bir türlü sorunuma çare bulamadım.hala 'ses aygıtı yok' diyor.winamp ı çalıştırdığımda 'bad directsound driver.please install porper drivers or selecet another device in configuration. error code:88780078' hata mesajı çıkıyor.kusura bakmayın donanımdan pek anlamıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
  • ARKADASLAR A200-1M4 KULLANIYORUM VİSTAYI KALDIRIP XP KURDUM TOSHİBANIN SİTESİNDEKİ DRİVERLARDA HİÇ Bİ SORUN YOK XP SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ANCAK WİRELESS I TANITAMADIM AĞ BAĞDAŞTIRICILARINDA GÖZÜKMÜYOR...SİTEDEN İNDİRDİĞİM DRİVER LA HALLEDEMEDİM AYRICA AYGİT YÖNETİCİSİNDE ETHERNET DENETLEYİCİ DİE BİR SARI SORU İŞARETİ VAR BU SORUNU ÇÖZEN VEYA BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.. WİRELESS ATHEROS MARKA... TŞKKRLER.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay_h -- 8 Ekim 2007; 5:26:17 >
  • hocam bnmde en sona o kalmıstı atheros yukleyince oluyo veya onceki sflarda bi link olması lazım
  • benim a200 1bp de bir taraftar sesi var son ayar açınca bilgisayar kitleniyo ses kartı driverında bir sorun var diye düşünüyorum ne yapmam lazım sizce

• ve de xp kullanıyorum

• quote:

hocam bnmde en sona o kalmıstı atheros yukleyince oluyo veya onceki sflarda bi link olması lazım

BENDE SONLARA DOGRU WİRELESS I TANITIM AMA TOSHİBA SİTESİNDEKİ SADECE KABLOSUZ AĞLAR İÇİN YARDIMCI PROGRAM YANİ BEN ÖYLE ANLADIM EN AZINDAN... DEDİMYA KURUYORUM ATHEROS U AMA BUNA RAĞMEN AYGIT YÖNETİCİSİNDE SADECE ETHERNETİ KARTI VAR...
    WİRELES PROBLEMİ DIŞINDA BENDE HİÇ Bİ SORUNLA KARŞILAŞMAIMM...
    TEŞEKKÜR EDERİM...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.