Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ramzeyu

benim a200 1bp de bir taraftar sesi var son ayar açınca bilgisayar kitleniyo ses kartı driverında bir sorun var diye düşünüyorum ne yapmam lazım sizce

driverı güncelle ya da kaldır tekrar kur ...

• painkiller oncelikle a200 1bp driverlari icin cok tesekkur ederim.ama bazi linkler olmus.kardesim webcami yukleyemiyorum mesela bi gozden gecirir misin . bilgini ve tecrubei paylastiin icin saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay_h

ARKADASLAR A200-1M4 KULLANIYORUM VİSTAYI KALDIRIP XP KURDUM TOSHİBANIN SİTESİNDEKİ DRİVERLARDA HİÇ Bİ SORUN YOK XP SORUNSUZ ÇALIŞIYOR ANCAK WİRELESS I TANITAMADIM AĞ BAĞDAŞTIRICILARINDA GÖZÜKMÜYOR...SİTEDEN İNDİRDİĞİM DRİVER LA HALLEDEMEDİM AYRICA AYGİT YÖNETİCİSİNDE ETHERNET DENETLEYİCİ DİE BİR SARI SORU İŞARETİ VAR BU SORUNU ÇÖZEN VEYA BİLEN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.. WİRELESS ATHEROS MARKA... TŞKKRLER.....

hocam tam emin değilim ama benim makinaya kurulurkende sanırım öle bi sorun çıkmış.sonynin bi modelinde de atheros marka kablosuz varmış.kuran adam onu denemiş ve öyle kurmuş diye biliyorum ama emin değilim.bi bak istersen.sony viao nun bi modelinde varmış atheros.ben şuanda 1m4 ü sorunsuz kullanıyorum.ha fn tuşları hariç.bide ön taraftaki satellite yazısının ışığı yanımıyorda o da yanmasın nolcak

• selam arkadaslar,
    xp kurdum ama belirtilen linlerden değil toshibadan kendim indirdim tek tek,,,
    gerekli her sürücüyü yükledim (3 ya da 4 kez xp formatı attım daha once) ama bu sfer aygıt yonetıcısınde "Büyük depolama birim denetleyicisi" isminde bi ikaz var...Acaba sorunsuz xp calıstıran bilgili arkadaslar bu donanımın neye ait oldugunu bana söyleyebilir mi?
    --------------
    2.sorunum ise cok onceden bi arkadasın basına gelmıstı, -yeni formatımdan sonra- internette ki güvenlik resimlerini göremiyorum
    Cok iyi hatırlıyorum arkadasın basına gelmıstı ve tarayıcılardan ya da ant-virüs den kaynaklanan birşey değildi
    Ama çözüm neydi malesef hatırlamıyorum..

Şimdiden cok teşekkürler,,yardımlarınızı bekliyorum
    hepinizin bayramı kutlu olsun

• pain öncelikle emeğin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ben xp yi kurdum A200 1BP ye. sadece tek sorunla karşılaştım. FN ESSE yi yüklerken bios problemi çıktı ("Bios bilgileri alınamadı.kurulum iptal edildi")ve yükleme iptal edildi. Bendeki bios versiyonu 1.80. bazı yerlerde okudum bu sürümde hatayla karşılaşılıyor diye. Toshibanın sitesinden update yapayım dedim. 2 tane sürücü çıktı karşıma biri 1.80 diğer 5.20 mimi ne. bendeki 1.80 olduğu için diğer 5.20 update yaptım ancak sorun düzelmedi. hala fn esse yi yükleyemiyorum. Bunu çözmenin bir yolu varmı. Ayrıca alt simgelerde yerel ağ bağlantısı simgesiyle beraber yerel ağ bağlantısı 3 diye bir simgede çıktı. Bu fazladanmı yüklendi yoksa işe yarıyormu. Eğer fazladan yüklemişsem nasıl sileceğim. çünkü sil aktif değil ağ bağlantılarımdan baktığımda...Görüşmek Üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad5361 -- 13 Ekim 2007; 16:12:50 >
  • -----------------ÖNCELİKLE--------------

selam arkadaslar,
    xp kurdum ama belirtilen linlerden değil toshibadan kendim indirdim tek tek,,,
    gerekli her sürücüyü yükledim (3 ya da 4 kez xp formatı attım daha once) ama bu sfer aygıt yonetıcısınde "Büyük depolama birim denetleyicisi" isminde bi ikaz var...Acaba sorunsuz xp calıstıran bilgili arkadaslar bu donanımın neye ait oldugunu bana söyleyebilir mi?
    --------------
    2.sorunum ise cok onceden bi arkadasın basına gelmıstı, -yeni formatımdan sonra- internette ki güvenlik resimlerini göremiyorum
    Cok iyi hatırlıyorum arkadasın basına gelmıstı ve tarayıcılardan ya da ant-virüs den kaynaklanan birşey değildi
    Ama çözüm neydi malesef hatırlamıyorum..

Şimdiden cok teşekkürler,,yardımlarınızı bekliyorum

---------------------------------------------

SONRA;
    aytac 5.2 bios versiyonu XP de Fn tuşuna basıldıgında vistada acılan üstteki kısayolların görülmesi için yapılmıştı (önceden forumda yazılmıstı)
    Ben XP'ye hem orjinal bios lu hemde 1.8li format attım ikisinde de Fn-esse yüklemesinde problem yasamadım..
    Fn fonksiyon tuşu calısıyor,,kaldı ki bu Fn-esse nin ne işe yaradıgını hala anlamadım
    Arkadaki seri no yu tutan bios indirdiğinden emin misin?
    Fn-esse ise canada sitesinin sürücülerinden indirmiştim ayrıca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reicht4 -- 13 Ekim 2007; 21:03:18 >

• A200-1M4 'e xp kurdum.Sürücüleri yükledim ama bilinmeyen aygıt diye bir aygıt var ve tanıtamıyorum.Bunun ne olduğunu biliyormusunuz acaba.Birde bluetooth sürücüsünü kurmayı beceremedim.Yardım ederseniz sevinirim...
  • kardeş eline sağlık. bi sorum olacak. verdiğin ayrı linkleri indirmemizimi önerirsin, yoksa rapid linklerini indirmemiz kafimidir?yardımcı olursan sevinirim
  • Xp bios Güncellemeleri dahil her şeyi kurdum sadece fn esse yi kurmadım bios update o işi görüyor zaten. 2 sorun yaşadım.
    1. Kapağı kapat pozisyonuna hazırda beklet işlemini ayarlamıştım. Daha bir kere oldu ama kapağı kapattığımda sağ alltaki simgelerde "sistem hatası diyip uyku moduna alıyor ve güçten kontrol ettiğimde hazırda bekletin iptal olduğunu ve uyku modunun aktif olduğunu görüyorum.
    2. Bilgisayar belli bir süre beklemede kalınca ekran kapanınca geri tekrar açılmıyor. Nedendir acaba.
  • ]]]]]
    bende a200 1m4 var, geldiğinde vista kuruluydu, format atıp xp yükledim, painkillerin verdiği linkten driverlarını da yükledim. şimdiye kadar sorunsuzdu, dün ekranı karardı, sistem çalışıyor ama ekran çok karanlık, fn tuşlarını kullanamıyorum. ekran parlaklığını nasıl ayarlayacam, fthhoca'nın verdiği linkten 5.20 biosu da kurdum ama düzelmedi, hala fn tuşlarını kullanamıyorum. bana yardımcı olursanız minnettar kalırım.

• ben de paketi kurdum eline sağlık painkiller hocam yalnız 2 sorum var birincisi webcam çalışmıyor sürekli hata veriyor windowsun başlamasıyla,birde ekran parlaklığını nasıl halletcem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passengerX -- 30 Ekim 2007; 16:12:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: passengerX

ben de paketi kurdum eline sağlık painkiller hocam yalnız 2 sorum var birincisi webcam çalışmıyor sürekli hata veriyor windowsun başlamasıyla,birde ekran parlaklığını nasıl halletcem?

cam i bende çalıştıramadım varmı çözümünü bilen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreulas

quote:

ben de paketi kurdum eline sağlık painkiller hocam yalnız 2 sorum var birincisi webcam çalışmıyor sürekli hata veriyor windowsun başlamasıyla,birde ekran parlaklığını nasıl halletcem?

:(
  • arkadaşlar bende şu vista dan kurtulmak istiyorum ama biraz teknoloji yoksunuyum anlaşılan xp cd sini taktıktan sonra yükle dediğimde daha üst bir versiyon olduğu için yüklenemiyor ikazı çıkıyo ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreulas

quote:

cam halen çalışmıyor sanırım software i lazım nerden nasıl bulcam yokmu hiç bilen ??
  • selamlar.bende a200 -1bp vari dün xp kurdum .ilk başlarda herşey düzeldi bi iki tuşun çalışmaması dışında
    ama asıl sorunum bu degil. işlemcim hiç bi şey yapmadan %80 hatta %100 'e kadar oranla çalışıyor.neden böyle yapar.ram kullanımımda 2 gb da 400 500 mb civarı yardımcı olursanız sevinirim yoksa tekrar xp ye geçecem.1 saatte bataryamı bitiriyor.
  • pardon vistaya :)))
  • yaa arkadaslr xp yi kurdum sorunsuz şimdilik ama power saver prosunu kuruyom ne simge gelio ne de program files de DOSYASI yokk. deli olacam 5 defa powerı kurdum sildim yokk LÜTFEN Bİ YARDIMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns emre -- 28 Kasım 2007; 10:51:20 >
  • arkadaşlar bende 1200 1bp va r haşırtma (overclock) yapmayı düşünüyorum biliyorum ki yeterli soğutma sis temiyok o yüzden biraz oynamayi düşünüyorum sizce yapılabirmi

• KArdeş öncelikle herşey için çok teşekkürler sayende XP'ye kavuştum.
    Tek sorun Fn-Esse kurulumunda çıktı, bios'u 5.20 yapmama rağmen bios bilgileri okunamadı uyarısı alıyorum, bunun çözümü nasıl mümkün olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.