Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: tamaragul

tsk ederim Toshiba A200-1BP WinXP Driver indirdim rar sifersi ne acil
  • Hocam Benim Satellite A200-1S5 xp driverlarına ihtiyacım war
    firmanın sitesinden baktım ama orda a200 lerin içerisinde 1s5 gibi birşey göremedim eğer bulabilirseniz çok sewinirim :(
  • cihazın altında model kodları var PSAE6 flan gibi kodlar var bunlarla bakarsanız bulablirisiniz driverlari
    quote:

Orjinalden alıntı: ::UnFoRgİvEn::

Hocam Benim Satellite A200-1S5 xp driverlarına ihtiyacım war
    firmanın sitesinden baktım ama orda a200 lerin içerisinde 1s5 gibi birşey göremedim eğer bulabilirseniz çok sewinirim :(
  • slm kardeşim öncelikle çok tşk ediyorum emeğine ellerine sağlık. a200- 1BP Yİ ilk aldıgım sıralar xp kurmayı düşünmüştüm ama driver olmadığı içim kuramadım tekrar tşk ederim . yaklaşık 9 aydır kullanıyorum pc yi fakat web cam sorununu engelleyemedim defalarca format atsamda olmuyor başka bir program tarafından kullanılıyor diyo nasıl yapıcam bilmiom :) bide son 2 aydır msn de 2 tarafında camera acıkken arada sırada pc kitleniyor müzik fln kitlenip kalıoo neden oluyor bilmiyorum kapatma tusuna basılı tutup kapatıp acıom 5 dk kendine gelemiyor pc neden olabilir acaba bi bilgin olursa sevinirim

tekrar teşekkür ederim cvp ını bekliyorum tekrar tşk

• şifreyi kabul etmiyor Toshiba A200 1M4 için indirdiğim rarlı dosyaların şifresi yanlış diyor
  • tekrar indirip kontrol ettim şifre doğru. zaten değişen bir şeyde olmadı dosyalarda tutmaması saçma

donanimhaber.com
  • Xp yüklü A200-1Bp laptopumu uyku moduna geçirdikten sonra tekrar açmak istediğimde ekran hiç açılmıyor. ancak reset atmak zorunda kalıyorum. bu sorunun çaresini bilen varmı acaba. Herkeze şimdidden çok teşekkür ederim...
  • ekran kartı driveri ile ilgiliydi benim de başımda geldi Xtreme-G Mobile nVidia Drivers yükledim sorun kaybolmuştu modifiyeli sürücü bunlar uygun olanı bulmak lazim ilk mesaj taki sürücüyü deniye bilirsin
  • Hocam ben toshina a200 1m4 için kurdum herşey çok güzel ancak ses çalmıyor ses driveri yanlış sanırım ne yapmam gerek :(
  • laptopum satellıte A 200 (PSAEC) .. denediğim hiçbir ses kartı driveri olmadı.. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler...
  • satellıte A 200 (PSAEC) için ses kartı driveri sorunu hakkında bir yardım edebilecek aradaşımız yokmu.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller78

Toshiba EMEA Technical Service & Support Site
    Arkadaşlar A200 serisi için gerekli driverlar avrupa sitesinden ulaşabilmeniz mümkün link yukarıdadır incelemek için verdim

sonunda uyumlu olan driverlari listeledim ve sizler le paylaşmak istedim.
    Bir konu daha varki oda fn tuşları vistada ekran parlaklığı burdan ayarlanıyordu xp de ise bunu pil simgesi yerine geçen power saver programıyla ayarlamanız mümkün fakat bu fn tuşlarının çalışmadığı anlamına gelmiyor fn tuş programı bu driverlarda var ve bunların hangi kombinasyonlarla nasıl çalışacağını sizler belirleye biliyorsunuz neyse işte driver listesi

bu paket içerisinde A200-1BP için gerekli olan tüm driver ve programlar mevcuttur.
    3x95,8 MB
    1x61,5 MB halindedir toplam 348 MB boyutundadır rardan çıkarttığınız zaman ise 627 MB boyutundadır.
    Açılan dosyalarda metinlerde sıralama ve bilgiler mevcuttur lütfen okuyunuz
    linklerde çıkan **** olan yere malum site rapid.share ekleyin aradaki noktayıda silmeyi unutmayın
    Dikkat Şifre: donanimhaber.com

http://****.com/files/53843996/Toshiba_A200-1BP_WinXP_Driver.part1.exe
    http://****.com/files/53868031/Toshiba_A200-1BP_WinXP_Driver.part2.rar
    http://****.com/files/53893089/Toshiba_A200-1BP_WinXP_Driver.part3.rar
    http://****.com/files/53823906/Toshiba_A200-1BP_WinXP_Driver.part4.rar

Yukarıdaki linklere tek sayfadan ulaşmak için

http://****.com/users/NBHY52

Paket içeriği resmi

Malum siteyle uğraşmak istemezseniz bunlar da benim indirip test ettiğim ve hiç bir problemle karşılaşmadan kullandığım driver listesi hepsi direct link olup flashget vb. programlarla hemen download yapabilirsiniz

AŞAĞIDAKİ KIRMIZI YAZILAR DRIVERLARIN DİRECK LİNKLERİDİR ARKADAŞLAR AŞAĞIYA TIKLAYARAK HEMEN İNDİREBİLİRSİNİZ !!!!!!!!

Not: Display driver linkinde çıkan **** olan yere malum site rapid.share ekleyin aradaki noktayıda silmeyi unutmayın

Display driver Nvidia XTreme-G Mobile 163.44 XP 32bit V2 içermektedir şimdiye kadar kullanmış olduğum en sorunsuz ve perfonmanslı driver

Microsoft .NET Framework
    Sun Java 2 Runtime Environment
    Chipset Driver
    Sound Driver
    Network Driver
    Synaptics Touch Pad Driver
    Flashcard Driver
    WebCam Driver
    Modem Driver
    Wireless Lan Driver
    Bluetooth Monitor
    Bluetooth Stack
    TOSHIBA Assist
    TOSHIBA Hotkey Utility
    TOSHIBA Accessibility
    TOSHIBA Hardware Setup Utility
    Toshiba Supervisor Password
    TOSHIBA Fn-esse
    Toshiba TouchPad OnOff
    TOSHIBA Controls
    TOSHIBA Power Saver
    TOSHIBA Zooming Utility
    TOSHIBA ConfigFree
    TOSHIBA SD Memory Utilities
    TOSHIBA PC Diagnostic Tool
    CDDVD Drive Acoustic Silencer

Display Driver
    http://****.com/files/53670802/XTreme-G_Mobile_163.44_XP_32bit.rar

sayfada sağ tuş yapıp flashget ilede indirebilirsiniz bilginize diğer linklerde problem yoktur üstüne tıklayarak indirebilirsiniz.

Arkadaşlar birde sitede önerilen yükleme sırası var ben bunu bizim makinalara göre sıraladım önerilen kurulum sırası aşağıdaki gibidir

Microsoft .NET Framework
    Sun Java 2 Runtime Environment
    Chipset Driver
    Display Driver
    Sound Driver
    Network Driver
    ALPS Touch Pad Driver
    Flashcard Driver
    WebCam Driver
    Modem Driver
    Wireless Lan Driver
    Bluetooth Monitor
    Bluetooth Stack
    TOSHIBA Assist
    TOSHIBA Hotkey Utility
    TOSHIBA Accessibility
    TOSHIBA Hardware Setup Utility
    Toshiba Supervisor Password
    TOSHIBA Fn-esse
    Toshiba TouchPad OnOff
    TOSHIBA Controls (6 button)
    TOSHIBA Power Saver
    TOSHIBA Zooming Utility
    TOSHIBA ConfigFree
    TOSHIBA SD Memory Utilities
    TOSHIBA PC Diagnostic Tool
    CDDVD Drive Acoustic Silencer

Merak eden arkadaşlar için söylemek isterim bu driverlar kurulduktan sonra herhangi bir hatayla karşılaşılmaması gerekiyor çünkü listeyi belirledikten sonra bu driverleri 3 defa sıfır XP kurarak denedim ve her defasında pinnacle studio, Autocad ,Solidworks, DVDrip master, Cucusoft AVI to DVD-VCD Converter Pro, 1clickdvdripper, Office, callof duty 2, NFS:CARBON, FarCRY ve driver4 oyun ve programları yükleyerek çalışmalar yaptım ve biraz zorladım perfonmans olarak çok ii tepkiler verdi 3dmark 2006 test herhangi bir problem olmadı. ne makinada kitlenme ne de programdan atma gibi şeylerle karşılaşmadım.

Ekran parlaklığının ayarlanması Power Saver programının kullanım resimi

bi konudaha vista yüklü olan arkadaşlar için camera driver güncel sürümü uyanmadan sonraki kaybolma artık yok ve görüntü ayarları yapınca yani kastım aynı ayarları yapınca eski sürüme göre daha ii bir görüntü kalitesi verdi

Chicony Camera Assistant Software vista

buda vista için güncel wireless driver

Wireless driver vista

TOSHIBA SATELLITE A200-1M4 WINDOWS XP DRIVER

bu paket içerisinde A200-1M4 için gerekli olan tüm driver ve programlar mevcuttur.
    3x95,8 MB halindedir toplam 286 MB boyutundadır rardan çıkarttığınız zaman ise 491 MB boyutundadır.
    Açılan dosyalarda metinlerde sıralama ve bilgiler mevcuttur lütfen okuyunuz
    linklerde çıkan **** olan yere malum site rapid.share ekleyin aradaki noktayıda silmeyi unutmayın
    Dikkat Şifre: donanimhaber.com

http://****.com/files/53921175/Toshiba_A200-1M4_WinXP_Driver.part1.exe
    http://****.com/files/53928000/Toshiba_A200-1M4_WinXP_Driver.part2.rar
    http://****.com/files/53934307/Toshiba_A200-1M4_WinXP_Driver.part3.rar

Yukarıdaki linklere tek sayfadan ulaşmak için

http://****.com/users/UPRDYP

bu driverler Toshiba A215-S4757 icinde uyumlu mudur_?

• arkadaşlar xpde önce patch kurmanız gerek sonra ses kartı driver ini kurun yuklenecektir denemiş sürücülerdi bunlar
  • eyw ben bunun a200 1crye uygulasam olurmuuyada driverlar varsaa yollarsan sevinirimm
  • A200 PSAEC e me , cok uzun ugraslar sonucu XP kurdum..
    Binbir turlu problemin ustesinden geldim suanda herturlu donanimim gayet iyi calisiyor..
    Fakat Xp ye gectigimden beri , bilgisayarmda DivX film veya dizi izlerken (BSplayer veya VLC Farketmiyor Son Seste ) bilgisayarimdan gelen ses inanılmaz derecede düşük..Normal Mp3 dinlerken ses normal ama film ve türevlerinde inanlmaz düşük , duymak için yaklaşmak falan lazım yani..
    Herhangi bir fikri olan arkadaş warmı bu sorunun çözümü ile ilgili ?
    Birde bu sorunu asmak icin Laptop hoparlorlerinden almayi dusunuyorum , herhangi bir tavsiyesi olan varmi ? Usb den veya normal tak calistir bir hoparlor olsun istiyorum,priz-fis derdi olmasin , ses cikisini hatiri sayilir derecede arttirsin..
  • realtek sitesinden son driveri indir kur ses düzelir birde kodekleri kontrol et

eq ayarlarını yap düzelir
  • arkadaşlar ben a200-1m4 xp driverslarını indirdim ama winrar şifresi yanlış diyor.
  • arkadaşlar kusura bakma donamımhaber değilde donanimhaber.com muş herkesten özür dilerim.
  • a200 m14 için buradan tüm sürücüleri yükledim tşkler painkiller78 tşkler kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 29 Ağustos 2008; 8:25:48 >
  • tşkler painkiller78 tşkler kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.