Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zeybekli

pakette verilen 4 parcada ki driverlarin ekran karti ve Wireless disindakiler oldu.wireless ve vga driveri webden indirdim ama hala bir bilinmeyen aygit var ve ne oldugunu anlamadim biturlu.

Ayrica onpaneldeki kisa yoktusari calismiyor simdi.
    eksik olan driver bu olabilirmi.link verebilirmi birisi bana..

tsk ler...

modelini yazabilirsen yardımcı olmaya çalışabilirim
  • A200-1M4 notebookum var, biosum xp için olan yani V5.20, Power Saver programını yüklüyorum bilgisayar restart yapıyor ama program ortada yok.Ne program ekle kaldırda ne başlatta ne de denetim masasında.Ama garip olan tekrar kurmak istediğimde, "bu program bilgisayarınızda var" uyarısı vermesi.

Yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaslar benim laptop um toshiba satellite L40 PSL 40E // ama bi turlu driverlarini bulamiyorum lutfeeenn yardiiiiiiiiiiiiiiim///
  • http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU

yukardaki adreste short moddel no kısmın da all seçili kalsın ordaki sürücüler işini görecektir

wireless kartı içinde toshiba sitesindeki atheroslar için olan driveri yüklersen olur

quote:

Orijinalden alıntı: onurcanuz

arkadaslar benim laptop um toshiba satellite L40 PSL 40E // ama bi turlu driverlarini bulamiyorum lutfeeenn yardiiiiiiiiiiiiiiim///

• @painkiller78

Dostum sağol ya az önce XP driverları lazım oldu A200 - 1M4'ün. Senin linkten indirdim. Çok makbule geçti valla.
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • toshiba a200-1ub ses kartı driveri eksik windows 7 için yardımcı olabilecek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyouz

toshiba a200-1ub ses kartı driveri eksik windows 7 için yardımcı olabilecek varmı

www.realtek.com.tw sitesinden hd audio codec driver yazan linke tıkla ordan sürcüye indirebilirsin.
  • card okuyucu nun driverini bulamadım
  • vista driverini kurup denedin mi
  • bulamadım ki
  • bu paylaşımlar içinn çok teşekkürler cennetliksinn vala tekrar teşekürler
  • bide xp için camera driverı bende açılmıyo bi sorun mu var yoksa bendemi açılmıyo teşekkürler
  • arkadaşlar a200-1bp ye format atıp win7 kurdum win7 driverların yükledim ama bu sefer klavyenin üzerindeki wifi, bluetooth, ekran ışığı tuşları gitmekle kalmadı bluetooth ta çalışmıyor yardımcı olurmusunuz?
  • konuyu hortlattım biliyorum ama şifre istiyo bu meret bi türlü çıkaramadım dosyaları
  • Çok sağol. Çok iyi oldu bunu paylaştığın. Toshiba'nın kendi sitesinden indirirken sorun yaşıyordum hangi marka olanı indireceğim konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasaTorunu -- 6 Temmuz 2010; 17:42:05 >
  • arkadaslar bu lınkler calısıyormu yoksa benmı su anda gırmeyı beceremıyorum bı yardım edermısınz a200 1m4 xp driverleri yuklemem gerekıyor
  • arkadaslar atheros ar5007eg wireless network adapter yukleyemiyorum athr.sys dosyasi gerekli diyor yardim lutfen
  • Ben A200-1M4 laptop'ıma yaklaşık 1 yıl önce Windows 7 Professional yükledim. Gayet güzel oldu.

O kalitedeki bir ekrana Windows XP yakışmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 8 Ocak 2011; 0:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar
    Ben A200-1M4 laptop'ıma yaklaşık 1 yıl önce Windows 7 Professional yükledim. Gayet güzel oldu.

O kalitedeki bir ekrana Windows XP yakışmıyordu.

Bende win7 yükledim ama driver bulmakta zorlanıyorum camera vs
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.