Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arakadaşlar a200 e xp kurduğumdan beri kabusum uygun driveri kaybetmek, tekrar bulamamaktı , çünkü bulup- kurup , olmayınca başkasını deneyip bir şekilde çalışır duruma getiriyordum . en son yüklediğim neydi araki bulasın.

bu sorundan yaklaşık 1 senedir kurtuldum. DRIVER GENIUS diye bir program var , alet en iyi çalışır durumda iken bununla driverlerin yedeğini alıyorsunuz. sonra bir hadise olupta xp çökse yada, yeniden kursanız yada bir sürücünüz bozulsa . bu programla yedekten ister komple ister istediğiniz dirveri geri yükleyebiliyorsunuz.
  • Birçok program var dediğin gibi Acronis true image nortoh ghost vs vs

Benim sorunum ise

Bios güncellemesi yaptım 5.20_WIn e şimdi devamlı fanlarım çalışıp gürültü çıkarıyorlar

Bilgisayar eskisine göre daha sıcak hemde.

Eski bios sürümü olan arkadaşlar yardımcı oluırsa çok müteşekkir kalırım.
  • Arkadaşlar, FN ESSE programını kuramadım, bios bilgilerine ulaşılamadı gibilerinden bir hata alıyorum. Çözümü nedir?

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farabiahmed

Arkadaşlar, FN ESSE programını kuramadım, bios bilgilerine ulaşılamadı gibilerinden bir hata alıyorum. Çözümü nedir?

Saygılar...

http://rapidshare.com/files/54226735/Fn-esse-1.0.0.1806C-multilingual.zip

bunu indir kur
  • Slm arkadaşlar. Toshiba A210-199 modeli için XP sürücüleri mevcut mudur? Varsa nereden bulabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar bende toshiba a200 1m4 kullanıorum 1 gb ram daha dahil ettim toplam 2gb ram var ama vistada hala kasılmalar oluoo istenilen verimi alamıorum xpyi yüklersem baya bi fark oluormu hız açısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: birtan212

arkadaşlar bende toshiba a200 1m4 kullanıorum 1 gb ram daha dahil ettim toplam 2gb ram var ama vistada hala kasılmalar oluoo istenilen verimi alamıorum xpyi yüklersem baya bi fark oluormu hız açısından

vistaya sp1 kurup dene biraz fark olur nihayetinde xp kaç senedir piyasada biraz daha kararlı vista henuz yüremeye başladı
  • KARDEŞLER ALLAH RIZASI ICIN BANA YARDIM SIZDEN BIR RICAM OLUCAM BENIM LEPTOPUM OYUN FELAN YADA PROGRAM ACARKEN KENDINE RESET ATIYOR ILK BAŞ MAVI BIR EKRAN CIKIYOR SONRA BIOS FELAN DIYOR SONRA RESET ATIYOR KAFAYI YICEM BIRŞEY YAPAMIYORUM BANA YARDIM EDERMISIN ALLAH RIZASI ICIN ACILEN BANA YARDIM EDIN SIZDEN HABER BEKLIYORUM TOSHIBA A200-25W MARKASI BU ISIMDEN HEP GERI KALIYORUM BANA YARDIM EDERMISINIZ: MAİL ADRESIM pearl_grain18@hotmail.com beklıyorum ne olursunuz bana yardım edın lutfen cok zor durumdayım bugun bunu haletmen lazım ):):
  • merhaba arkadaşlar toshiba a200 1bp kullanıcısıyım
    sistemim windows xp şu an kullandığım display driver 84.00 vesiyonu ve ekran parlaklık ayarı yapılmıyor
    yaptığım araştırmada toshibanın sitesinde yeni versiyon bulamadım bunun bi çözümü varmı

birde mikrofon çalışmıyor msn vs herşeyde xp driverini bulamadım mikrofonun ne yapabilirim yardımcı olabilcek varmı
  • işletim sistemini yeniden kur. olmazsa ram yada hdd bazlı donanımsal bir sorun olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihgn

KARDEŞLER ALLAH RIZASI ICIN BANA YARDIM SIZDEN BIR RICAM OLUCAM BENIM LEPTOPUM OYUN FELAN YADA PROGRAM ACARKEN KENDINE RESET ATIYOR ILK BAŞ MAVI BIR EKRAN CIKIYOR SONRA BIOS FELAN DIYOR SONRA RESET ATIYOR KAFAYI YICEM BIRŞEY YAPAMIYORUM BANA YARDIM EDERMISIN ALLAH RIZASI ICIN ACILEN BANA YARDIM EDIN SIZDEN HABER BEKLIYORUM TOSHIBA A200-25W MARKASI BU ISIMDEN HEP GERI KALIYORUM BANA YARDIM EDERMISINIZ: MAİL ADRESIM pearl_grain18@hotmail.com beklıyorum ne olursunuz bana yardım edın lutfen cok zor durumdayım bugun bunu haletmen lazım ):):

• http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/tacc-20070808111236.zip

ekrankartı sürücüsü deilde acces yada power saver sürücüsünü kurman gerekir

fn ile ayaar için acces sürücüsü kendin güç yapısına göre ayar için power saver programı kurmalısın veya her ikisi
    quote:

Orjinalden alıntı: harakani

merhaba arkadaşlar toshiba a200 1bp kullanıcısıyım
    sistemim windows xp şu an kullandığım display driver 84.00 vesiyonu ve ekran parlaklık ayarı yapılmıyor
    yaptığım araştırmada toshibanın sitesinde yeni versiyon bulamadım bunun bi çözümü varmı

birde mikrofon çalışmıyor msn vs herşeyde xp driverini bulamadım mikrofonun ne yapabilirim yardımcı olabilcek varmı

• A 200 1-AH kullanıcısıyım ekran kartım ATI MOBILITY RADEON HD 2600 pc vistaydı xp ye cevirdim her seyim tamam ama ekran kartımı güncelliyemiyorum yardımcı olabilecek birisi varmı acabaa ??

teşekkürler simdiden
  • güncelemekten kastın nedir sürcüsümü yüklen miyo nası bir sorunun var anlatırsam yardımcı olmaya çalışalım
    quote:

Orjinalden alıntı: hsnrby

A 200 1-AH kullanıcısıyım ekran kartım ATI MOBILITY RADEON HD 2600 pc vistaydı xp ye cevirdim her seyim tamam ama ekran kartımı güncelliyemiyorum yardımcı olabilecek birisi varmı acabaa ??

teşekkürler simdiden
  • A 200 1 BP de Vistadan Xp ye geçiş yaptım. Fn tuşlarıyla ekran parlaklık ayarım ve mikrofonum çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor. Ayrıca Dvd playerımda cdleri açabiliyorum fakat DVD filmleri açamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Arkadaşım herşey için çok teşekkür ederim.Beni vistanın zulmünden kurtardın.Özellikle Knight Online oynarken çok fazla kasıyordu vista.Yalnız kurulumda ufak bi problem çıktı.Ben Toshiba Satellite A200-1M4 kullanıcıyım.Verdiğiniz driverların çoğunu sırasına göre yükledim.Faket bilgisayarımdan ses alamıyorum.Sound Driver dosyası sorunsuzca yüklendi.Ama yüklemede 1. sıradaki 'Windows XP Service Pack 2 UAA High Definition Audio class driver' dosyasının içindeki setupı tıklıyorum ekrana hiçbir şey gelmiyor.Ben hoparlörün çalışmamasını bu dosyanın kurulmamasına bağlıyorum.Acaba driverlar güncel olmamış olabilirmi?Yardımınızı bekliyorum.Teşekkürler...
  • Slmlar

gerekli olan driverları kurdum denedim, 1 şey hariç herşey sorunsuz çalışıyor diyebilirim.
    Wireless Lan Driver Atheros kurdum, WEP şifrelemesinde olan kablosuz bağlantılarda sorun yok fakat WPA ve WPA2 şifrelemeli kablosuzları görmüyor veya bağlanmıyor . Aygıt yöneticisinde "Atheros AR5007EG Wireless Network adapter" olarak tanımlanmış ve sürücü versiyonu ;

2007/04/18 Atheros 802.11a/b/g,b/g Mini-PCI/PCIe Driver v5.3.0.35 for Windows XP

Driver Installer (WinXP) Ver5.2.0.98
    Setup.exe Ver11.50.0.42618
    WHQL SID = 1240570 Cat Date: 2007/4/13
    WinXP Driver Ver5.3.0.35

olarak görünyor.

Böyle bir sorun ile karşılaşan çözüm bulan veya önerisi olan var mı ?

Teşekkürler

Not; Everestten alıntı

Ağ:
    Ağ Bağdaştırıcısı Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter (10.0.0.10)
    Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
    Modem Standart 33600 bps Modem
    Modem TOSHIBA Software Modem

Windows Ağ

--------------------------------------------------------------------------------

[ Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter ]

Ağ Bağdaştırıcısı Özellikleri:
    Ağ Bağdaştırıcısı Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
    Arabirim Türü Wireless Ethernet
    Donanım Adresi (MAC) 00-1B-9E-3E-DF-62
    Bağlantı Adı Kablosuz Ağ Bağlantısı 3
    Bağlantı Hızı 54 Mbps
    MTU 1500 Bayt
    DHCP Adres Kira Başlangıcı 20.03.2009 16:14:37
    DHCP Adres Bitiş Tarihi 21.03.2009 16:14:37
    WLAN Sinyal Gücü -49 dBm (Mükemmel)
    Alınan Bayt 275534032 (262.8 MB)
    Gönderilen Bayt 9618402 (9.2 MB)

Ağ Bağdaştırıcısı:
    IP / Alt Ağ Maskesi 10.0.0.10 / 255.255.255.0
    Gateway 10.0.0.1
    DHCP 10.0.0.1
    DNS 10.0.0.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juveline -- 20 Mart 2009; 16:49:13 >

• acil yardıımıınııza ihtiyacıım var pc ye xp sp3 yüklettim power saver de resimde ki gibi bi hata veriyor bana yardıımcıı olursanıız sevinirim

• ellerine kollarına saglık
  • pakette verilen 4 parcada ki driverlarin ekran karti ve Wireless disindakiler oldu.wireless ve vga driveri webden indirdim ama hala bir bilinmeyen aygit var ve ne oldugunu anlamadim biturlu.

Ayrica onpaneldeki kisa yoktusari calismiyor simdi.
    eksik olan driver bu olabilirmi.link verebilirmi birisi bana..

tsk ler...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.