Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    resimdeki gibi bluetooth sorunu var orada çalıştırınca yükleme de takılıp kalıyo nerde ne yapmam lazım acaba

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersingun -- 25 Aralık 2007; 12:58:46 >

• slm arkadaşlar.ben bütün driverlerı kurdum sorunsuz çalışıyor.ellerinize sağlık.benim tek sorum formattan sonra satellite yazısı ışığı çalışmıyor.acil yardım edersiniz sevinirim. a200 1bp için
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir001

slm arkadaşlar.ben bütün driverlerı kurdum sorunsuz çalışıyor.ellerinize sağlık.benim tek sorum formattan sonra satellite yazısı ışığı çalışmıyor.acil yardım edersiniz sevinirim. a200 1bp için

hocam bende de 1m4 var bendeki satellite ışığıda söndü ben format attıktan baya sonra farkettim o ışığın söndüğünü:)

ya ben hiç ugraşmadım o ışık için gerek yok diye düşünüyom nolcak sanki ışık yansa ne yanmasa ne, şarjı uzun gider işte daha ne:)

ama varsa bi çaresi kolay bi şekilde bende ugraşırım belki
  • Chicony-Camera-Assistant-Software-V1.7.148.0720 Updata1 lazım arkadaslar bu olmadan yukleyemedimde .. varsa bilen bi zahmet link atarsa iyi olur :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunemars

quote:

Orjinalden alıntı: kadir001

slm arkadaşlar.ben bütün driverlerı kurdum sorunsuz çalışıyor.ellerinize sağlık.benim tek sorum formattan sonra satellite yazısı ışığı çalışmıyor.acil yardım edersiniz sevinirim. a200 1bp için

hocam bende de 1m4 var bendeki satellite ışığıda söndü ben format attıktan baya sonra farkettim o ışığın söndüğünü:)

ya ben hiç ugraşmadım o ışık için gerek yok diye düşünüyom nolcak sanki ışık yansa ne yanmasa ne, şarjı uzun gider işte daha ne:)

ama varsa bi çaresi kolay bi şekilde bende ugraşırım belki

bios girin orda front logo kısmını bulun ve enable yapın

• sevgili arkadşlar bendede a200 1m 4 var bende vista tadan kurtulup xp ye geçmek istedim ve dün bunu ilk sayfadaki setuplarla yaptım herşey sorunsuz gitti taki msnde görüntülü konuşma yapmak isteyene kadar mikrofondan ses gitmiyor karşı tarafa drvri toshıba europa sitesinden tekrar indirdim kurdum ama düzelmedi mic aktif değil bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim yükleme işlemini ilk sayfadaki şekilde yaptım sadece ilk sıradaki program çalışmadı ondan oolabilirmii
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emressevimli

sevgili arkadşlar bendede a200 1m 4 var bende vista tadan kurtulup xp ye geçmek istedim ve dün bunu ilk sayfadaki setuplarla yaptım herşey sorunsuz gitti taki msnde görüntülü konuşma yapmak isteyene kadar mikrofondan ses gitmiyor karşı tarafa drvri toshıba europa sitesinden tekrar indirdim kurdum ama düzelmedi mic aktif değil bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim yükleme işlemini ilk sayfadaki şekilde yaptım sadece ilk sıradaki program çalışmadı ondan oolabilirmii
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

hocam 1m4'te kamera ve mikrofon yokki sen harici kullanıyosun sanırım,haricinin de toshibanın sitesindeki kurulumla bi alakası yokki.o kurulum (sürücü) kamera ve mikrofonu olan modeller için gerekli...

• kardeş benimde a200-23u laptopım var. (PSAE6E)

herseyimi kurdum ama iki sorunum kaldı

birincisi FN sorunu: f4 den f12 ye kadar calişmiyor
    daha onemlisi wireless calişmiyor, simge var ama aktivite yok yanında bir laptop daha var o wirleesse giriyor wireless modemde hemen yanımda.

sanırım wireless i acmak gerekiyor ama FN tusu da calişmadigi için aktif edemiyorum senin linkindeki programin aynısını indirmiştim zaten kurdum üsütne PROset i de kurdum yinede bişe yok.

var mı fikrin :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06filinta -- 13 Şubat 2008; 22:02:45 >
  • arkadaşlar öncelikle driverleri verenlerden allah razı olsun bu vistadan beni kurtardınız bu vista nekadar ukala pis bir sistemdi ya

şimdi xp yi yükledim ses kartı hariç hepsi çalıştı lütfen bana linki gönderebilirmisiniz buradakini denedim olmadı

şimdiden teşekkürler
  • sevgili arkadşlar a 200 1 m4 e xp yi kurdum ve ilk başt yaşadığım sorun ifade edeyim front mic enable idi yani aktif olmuyordu cam olmadığını biliyorum laptopta cevabın için teşk. ederim sorunu giderdim ve laptopta xp sürücülerinde
    hiç bir sorun çıkmadı fn esse denemedim ihtiyac duymadım hiç ve ayrıca kendimi bıos güncellemeis yapacak kadar cesur hisstmedim işi bilmeyenlerinde bunu denmelerini istemem

ben sadece güvenemeyen arkadşlara şunu söylemek isterim 1m4 sürücülerinde gerçekten sorun yok vista çilesinden kurtulmak istiyorsanız yükleyin ilk sayfadaki rarları indrip sırası ile kurun kolay gelsin tşk ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: 06filinta

kardeş benimde a200-23u laptopım var. (PSAE6E)

herseyimi kurdum ama iki sorunum kaldı

birincisi FN sorunu: f4 den f12 ye kadar calişmiyor
    daha onemlisi wireless calişmiyor, simge var ama aktivite yok yanında bir laptop daha var o wirleesse giriyor wireless modemde hemen yanımda.

sanırım wireless i acmak gerekiyor ama FN tusu da calişmadigi için aktif edemiyorum senin linkindeki programin aynısını indirmiştim zaten kurdum üsütne PROset i de kurdum yinede bişe yok.

var mı fikrin :((

cihazınızın xp için olan bios sürümünü yüklerseniz sorununuz ortadan kalkar
  • benim en büyük sorunum dvd den bir şey kursam yada kopyalasam makina ağırlaşıyor sanki çift çekirdekli değilde pentium 100 gibi çalşıyor. dvd programıda yüklü olmasına rağmen. xp biosuna geçmeden önce vista biosunda olmuyordu. biosu tekrar vistaya mı çevirsem acaba ne yapsam.
  • kendi sitesinin haricinde TOSHIBA A-200 1BP için vista display driveri indirebileceğim bir adres bilen varmı
    akşamdan beri kendi sitesinden indirmeye çalışıyorum çok yavaş iniyor ve bir yerden sonra kopup gidiyor
    yardımcı olabilecek herkese teşekkür ederim
  • ben a200 1m4 kullanıcısym vistada aşırı kasılma olduğunda 1 gb daha ram taktırdın 2 gb ram e sahibim ve nfs pro street oyunun kaldırmadı pc acaba carbonu yada mostwanted oynayabiliorymuyum yada kısaca ben bunda kasılmadan hangi oyunları oynabiirom yoksa oyun oynanmıomu bunda
  • Daha önce yazıldımı bilmiyorum ben yine de yazayım:

"Toshiba TouchPad On/Off" driver'ına dikkat edin... Gerekliyse kurun...

Zira ben A200-1M4 laptop'ıma kurdum... Denemek için "Off" yaptım laptop'ı kapattım... Ertesi gün HDD'i bölmek için tekrar format attım... Ancak touch pad "off" modunda olduğu için bir tarafa kıpırdayamadım... XP kurulumunu klavye ile götürdüm ancak XP ilk oturum açtığında "XP ekran çözünürlüğünü otomatik olarak ayarlayacak" penceresinde tıkandım kaldım; klavye kullanımı mümkün değil, USB mouse çalıştırılamıyor... Yeniden Recovery CD'den Vista kurup "Toshiba TouchPad On/Off" driver'ını kurup touch pad'i "on" yapmak zorunda kaldım... "Toshiba TouchPad On/Off" driver'ını da kurmadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 18 Mart 2008; 14:16:59 >
  • arkadaşalr bende toshiba a200 23u modelli laptıo var bende arıyorum xp driverlar sizin verdiginiz driverler olurmu benim laptopa cevap bekliyorum sevinirim
  • Forum uzun zamandır kullanılmıyor ama çözüm bulamadığım ufak bir problemim var yardımcı olursanız..

Bilgisayarın Hdd sini 2 ye ayırıp ayırdığım böldüğüm kısma xp sp2 kurdum, ancak vistayı silmedim fakat bilgisayarı açarken işletim sistemleri arasında Vista gözükmüyor Bios tanda birşey bulamadım Bir önerisi olan var mı ?
  • elinde vista cd si varsa bunu takıp onar seçenegini seçip , başlangıç onarmayı seçersen vistan geri gelir ,
    ayrıca easyboot diye bir program var burdan iki sistemi ve yerlerini gösterince , açılışta iki seçenekle başlıyor bilgisyarın , ben şu anda xp den yazıyorum , vista da gerekince kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebu

elinde vista cd si varsa bunu takıp onar seçenegini seçip , başlangıç onarmayı seçersen vistan geri gelir ,
    ayrıca easyboot diye bir program var burdan iki sistemi ve yerlerini gösterince , açılışta iki seçenekle başlıyor bilgisyarın , ben şu anda xp den yazıyorum , vista da gerekince kullanıyorum.

• tsk ederim Toshiba A200-1BP WinXP Driver indirdim rar sifersi ne acil
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.