Şimdi Ara

Toshiba A200 1BP & A200 1M4 için Orjinal Windows XP driver lari Direct Link Müjde (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
144.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirdiğin rar dosyasının içinden çıkan exe yi çalıştır direkt olarak yapıyor zaten bişey yapmana gerk kalmıyor.
    kurduktan sonrda bilgisayarı kapatıyor.(bu sırada cpu fanın full çalışıp baya bi ses çıkartıyor ama bu normal bişi korkma bişi olcak diye :) )
  • bnde toshiba a200 1 ah war xp cdsini takıp önyükleme yapıyorum
    ama kurtama konsoluna weya yüklemeye dewam etmiyor bigsisayarınıza baglı harddisk yok diyor
    bazı kişiler ahciyi kapat dedi ama bios ayarlarında öle bi yer bnde yok ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eszalonur

bnde toshiba a200 1 ah war xp cdsini takıp önyükleme yapıyorum
    ama kurtama konsoluna weya yüklemeye dewam etmiyor bigsisayarınıza baglı harddisk yok diyor
    bazı kişiler ahciyi kapat dedi ama bios ayarlarında öle bi yer bnde yok ?

http://www.notebook.gen.tr/viewtopic.php?f=24&t=18 bu linkten faydalanabilirsiniz
  • Arkadaşlar haberiniz olsun A200-1BP model notebook um satılıktır. istanbul içine elden teslimlidir. ilgilenen varsa pm atsınlar. ihtiyaçtan satılıktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_17669178/tm.htm
  • GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN ARKADAŞLAR fn tuşlarım çalışıyor
    indirdim kurdum

http://support.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20070913170150.zip
  • Merhaba,

Ben de gunlerdir toshiba A200-1AH ye xp kurmaya calisiyorum. Cok faydali bilgiler vermissiniz, sagolun.

Fakat, bende de xp yuklemeye kalkildiginda disk bulunamiyor diyor. Onerilen linkteki adimlari takip ettim fakat bu sefer de kur, ilk acilista driverlari load ettikten hemen sonra mavi ekranda "unknown hard error - ntdll.dll" gibi bir hata veriyor.

Su ana kadar 1AH'ye XP kurmayi basarabilen var mi acaba? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Painkiller zannediyorum master of darkness'a driver'lar ile ilgili mail atmis. Bize yardimci olabilirseniz seviniriz.

Simdiden tesekkurler.

Selcuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukatli

Merhaba,

Ben de gunlerdir toshiba A200-1AH ye xp kurmaya calisiyorum. Cok faydali bilgiler vermissiniz, sagolun.

Fakat, bende de xp yuklemeye kalkildiginda disk bulunamiyor diyor. Onerilen linkteki adimlari takip ettim fakat bu sefer de kur, ilk acilista driverlari load ettikten hemen sonra mavi ekranda "unknown hard error - ntdll.dll" gibi bir hata veriyor.

Su ana kadar 1AH'ye XP kurmayi basarabilen var mi acaba? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Painkiller zannediyorum master of darkness'a driver'lar ile ilgili mail atmis. Bize yardimci olabilirseniz seviniriz.

Simdiden tesekkurler.

Selcuk

arkadaşım bu model benim elimde veya yakınımdaki bir kimsede yok o yüzden yönlendirme ile driver ve xp kurdurma çok zor oluyor. işte bu yüzden ah için hiç bir şey yapamıyorum.mutlaka xp kurulur ama makina elimin altında olmalı ve ben denemeliyim. yanlış bi şey den dolayı insanları zora sokmak istemiyorum ve galiba yakında toshiba ailesinden ayrılacağım çünkü cihazı satmam gerekiyor. ama benden tavsiye vista ile devam edin o makinada vistada çok daha iyi bir perfonmans alırsınız xpde extra gömme 1gb intel memory kullanamazsınız mesela bi iki özelliği daha vardı galiba donanımsal olarak xp nin destek veremediği. he bide directx 10 vardı.vb.

• vistada da oluyormu bilmiyorum ama xp de şöyle bir şey dikkatimi çekti :
    CEC_MAIN.exe (kamera) programı çalışmıyor gösterdiği halde görev yöneticisini açtığımda çalaışıyor olarak görülüyor ve işlemci belleğinden 35.752 lik hiçte az olmayan bir pay alıyor otomatik olarak kendiliğinden başlıyor bunu nasıl kapatabilirim veya bu normal bir olaymı ???
  • arkadaslar toshşba sat A200-1AH PSAE6 vista var xp kuramıyorum disk bulunamadı diyor sata driverini nasıl edinebilirim nasıl kurulumu tamamlayabilirim teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

arkadaslar toshşba sat A200-1AH PSAE6 vista var xp kuramıyorum disk bulunamadı diyor sata driverini nasıl edinebilirim nasıl kurulumu tamamlayabilirim teşekkürler

zahmet olmassa yedi cevap üstünü bakı verin lütfen link verilmiş
  • cd yi olusturma ekranına gelmeden once su sekılde bır hata veriyor acces to registery key hkey-local-machine nlite tempreg\controlset001\iastor\parameters\pnpinterface is denied
  • Aslinda toshiba 1ah icin sata driverlarini bulabilsek is cozulecek o linkteki yontemle. Fakat, sanirim asil problem oradaki linkteki driverlarin 1ah'ye direk uygulanamamasi. Ben toshiba europe'un sitesinde intel chipset drivers'i kullanarak slipstream xp cd'si olusturarak yukleme denedim. Onceki cevapta yazidigim gibi mavi ekran almadim fakat yine diskleri bulamadi.

IDE Atapi drivers altindaki sata driverlari vista'da soyle gorunuyor:

-Intel(R) 82801 HEM/HMB SATA ACHI Controller
    -Intel(R) ICH8M Ultra ATA Storage Controllers - 2850
    -Ata Channel 0
    -Ata Channel 1

Driverlari bir sekilde bulmak gerekiyor ben baya denedim ama bulup duzgun bir sekilde calistiramadim.

Painkiller, ayrica vista'dan memnun olmama sebebim, su anki bircok programla uyumsuzluk gosteriyor. Microsoft'un kendi programi VS2005'i calistirmak icin 300 MB patch indirdim daha bugun. Hersey icin cok ugrastiriyor. Ve hicbirsey yapmazken 2GB'lik hafizanin %45'ini kullaniyor. Yani Vista 1ah'de koşuyor/yürüyor ama muhtemelen xp'de uçacak ve uyum problemi kalkacak. Belki de service pack'leri ve software'lerin vistaya alismasini beklemek en mantiklisi o nedenle.

• quote:

Aslinda toshiba 1ah icin sata driverlarini bulabilsek is cozulecek o linkteki yontemle. Fakat, sanirim asil problem oradaki linkteki driverlarin 1ah'ye direk uygulanamamasi. Ben toshiba europe'un sitesinde intel chipset drivers'i kullanarak slipstream xp cd'si olusturarak yukleme denedim. Onceki cevapta yazidigim gibi mavi ekran almadim fakat yine diskleri bulamadi.

IDE Atapi drivers altindaki sata driverlari vista'da soyle gorunuyor:

-Intel(R) 82801 HEM/HMB SATA ACHI Controller
    -Intel(R) ICH8M Ultra ATA Storage Controllers - 2850
    -Ata Channel 0
    -Ata Channel 1

Driverlari bir sekilde bulmak gerekiyor ben baya denedim ama bulup duzgun bir sekilde calistiramadim.

Painkiller, ayrica vista'dan memnun olmama sebebim, su anki bircok programla uyumsuzluk gosteriyor. Microsoft'un kendi programi VS2005'i calistirmak icin 300 MB patch indirdim daha bugun. Hersey icin cok ugrastiriyor. Ve hicbirsey yapmazken 2GB'lik hafizanin %45'ini kullaniyor. Yani Vista 1ah'de koşuyor/yürüyor ama muhtemelen xp'de uçacak ve uyum problemi kalkacak. Belki de service pack'leri ve software'lerin vistaya alismasini beklemek en mantiklisi o nedenle.

cdye şu linke koydum sürücüleri entegre edermisiniz tabii cd sıfır olsun önceden oynadığınız falan olmaz
    http://rapidshare.com/files/56711652/Driver.rar

• Su an XP kur calismaya basladi yukleniyor!! A200-1AH kullananlar Sata driverlari olarak bunlari kullansinlar; yukarıdaki verilen linkteki yildiz yerine rapid koyarsaniz indirirsiniz ve diskleri gorup xp kuru calisir. Painkiller cok cok tesekkur ederim!

Iyi gunler,

Selcuk Atli
  • Painkiller sana ne kadar teşekkür etsek azdır herhalde..Uzun süredir bu forumdayım ne böyle yardımcı olan insan gördüm, ne de bu kadar hızlı cevap vereni..Driverları indirdim..a2001bp'me bir daha format atıp temiz temiz kurucam..Ve o kadar titiz çalışmışsın ki eminim hiçbir problem çıkmayacak..Bu sebepten dolayı driverları kurmadan önce,çalıştıkları için değil, emeğin ve uğraşın için teşekkür etmek istedim...

Bu arada notebookunu satmana üzüldüm..artık a2001bp olmazsa yardımcı da olamazsın bize ..Eğer driverlarla ilgili yardımcı olabileceğim birşey varsa yapmaya hazırım..Sen böyle uğraşırken sadece indirip kurmak üzüyor insanı..

• quote:

Orjinalden alıntı: erdembaba

Painkiller sana ne kadar teşekkür etsek azdır herhalde..Uzun süredir bu forumdayım ne böyle yardımcı olan insan gördüm, ne de bu kadar hızlı cevap vereni..Driverları indirdim..a2001bp'me bir daha format atıp temiz temiz kurucam..Ve o kadar titiz çalışmışsın ki eminim hiçbir problem çıkmayacak..Bu sebepten dolayı driverları kurmadan önce,çalıştıkları için değil, emeğin ve uğraşın için teşekkür etmek istedim...

Bu arada notebookunu satmana üzüldüm..artık a2001bp olmazsa yardımcı da olamazsın bize ..Eğer driverlarla ilgili yardımcı olabileceğim birşey varsa yapmaya hazırım..Sen böyle uğraşırken sadece indirip kurmak üzüyor insanı..

ben teşekkür ederim. işinize yaramasına sevindim daha cihazı satamadım ama genelde bu modelle ilgili tüm bilgiye sahip olduğum için gene elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıcam. cihazı ilk aldığımda bende biraz sıkıntı yaşadım ve sorunları gidermeye başladıkça bunlarıda paylaşmak istedim çünkü o kdar masraf yaptıktan sonra düzgün kullanamamak üzüyor insanı. kolay gelsin

• Selamlar, yukarida painkiller'in bahsettigi sata driverlar ile xp'yi 1ah'ye basari ile kurdum.

Toshiba'nin sitesindeki driverlari kullanarak driverlari yukledim; fakaat

Intel Chipset Driver ve Intel Display Driver calismiyor ve ikisinde de yukleme ekranina gecmeden su hata veriliyor:

"This computer does not meet the minimum requirements for installing the software. Setup will exit."

Yanlis sira ile yuklemedim, toshiba'dan onerilen sira ile yukledim, olmadi bu iki driver. Herseyi yukledikten sonra bir daha denedim yine olmadi.

Intel'in sitesinden chipset'i algilama programi var onu indirdim ve su bilgileri verdi:

Chipset:
    Detected Chipset: Intel(R) GM965 Express Chipset
    Chipset Components
    Memory Controller: 82GM965
    I/O Controller: Intel(R) 8201HB/HR I/O controller hub (ICH8M)
    Integrated Graphics: Intel(R) 965GM Graphisc and Memory Controller Hub(GMCH)

Bu sayfada intelin verdigi linkleri takip ederek:

Intel Matrix Storage Manager'i kurdum --> calisti
    INF Update Utility --> calismadi yukarida anlattigim hatayi verdi setupta
    Intel Graphics Media Accelerator Driver for Windows XP --> calismadi yukarida anlattigim hatayi verdi setupta

Sanirim bu graphics driver yuklenmedigi icinse device manager'da:
    - Audio Device on High Definition Audio Bus
    - Vide Controller (VGA Compatable)

device'lari unknown olarak gorunuyor.

Yardimci olabilecek ya da durumu cozmus olan birileri varsa yardim edebilirlerse cok guzel olur!

Bunun haricinde diger driverlarin hepsi yuklendi; ses calisiyor, touchpad, wireless faln calisiyor ama henuz ekran karti problemini cozemedim. Bunlari cozebildigimiz takdirde, belki 1BP'de oldugu gibi bir yonlendirme yapabiliriz beraber.

Yardimlar icin simdiden tesekkur ederim,

Selcuk Atli

• pain ellerine sağlık iyi uğraş vermişsin.
    sonrasındada ben bir wirelless sorunu yaşuyorum bağlanmak istediğimde sürücü yüklü değil diyo oysa yukardaki driverı indirdim kurdum yetmedi sitedeki bütün driverları teker teker denedim ama yine de sorunum çözülmdi bütün fikirlere açığım neden olabilceğini tahmin eden birisi varsa yardımcı olmak isterse sevinirim
  • quote:

Selamlar, yukarida painkiller'in bahsettigi sata driverlar ile xp'yi 1ah'ye basari ile kurdum.

Intel Chipset Driver ve Intel Display Driver calismiyor ve ikisinde de yukleme ekranina gecmeden su hata veriliyor:

"This computer does not meet the minimum requirements for installing the software. Setup will exit."

Yanlis sira ile yuklemedim, toshiba'dan onerilen sira ile yukledim, olmadi bu iki driver. Herseyi yukledikten sonra bir daha denedim yine olmadi.

Intel'in sitesinden chipset'i algilama programi var onu indirdim ve su bilgileri verdi:

Chipset:
    Chipset Components

Intel Graphics Media Accelerator Driver for Windows XP --> calismadi yukarida anlattigim hatayi verdi setupta

Yardimci olabilecek ya da durumu cozmus olan birileri varsa yardim edebilirlerse cok guzel olur!

Bunun haricinde diger driverlarin hepsi yuklendi; ses calisiyor, touchpad, wireless faln calisiyor ama henuz ekran karti problemini cozemedim. Bunlari cozebildigimiz takdirde, belki 1BP'de oldugu gibi bir yonlendirme yapabiliriz beraber.

Selcuk Atli

Toshiba A200-1AH'ın ekran ATI HD2600 olduğu için, cihazınıza buradan indirebileceğiniz ATI sürücüsünü kurmalısınız. "Audio Device on High Definition Audio Bus" ise, cihazda HDMI port olmamasına karşın yüklenmesi gereken ATI HDMI Audio Device adlı sürücü ile alakalı. Sürücüyü bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

Pazar günümün yarısını bilgisayar başında geçirdim ama yaklaşık 15 dakika önce kendi A200-1AH'ıma XP SP2 kurmayı başardım. Şimdilik sorun görünmüyor. Biraz daha test edip, detaylı bir açıklama hazırlayacağım. Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: charpan

quote:

Selamlar, yukarida painkiller'in bahsettigi sata driverlar ile xp'yi 1ah'ye basari ile kurdum.

Chipset:
    Chipset Components

Selcuk Atli

Toshiba A200-1AH'ın ekran ATI HD2600 olduğu için, cihazınıza buradan indirebileceğiniz ATI sürücüsünü kurmalısınız. "Audio Device on High Definition Audio Bus" ise, cihazda HDMI port olmamasına karşın yüklenmesi gereken ATI HDMI Audio Device adlı sürücü ile alakalı. Sürücüyü bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

Pazar günümün yarısını bilgisayar başında geçirdim ama yaklaşık 15 dakika önce kendi A200-1AH'ıma XP SP2 kurmayı başardım. Şimdilik sorun görünmüyor. Biraz daha test edip, detaylı bir açıklama hazırlayacağım. Kolay gelsin.

yukarıdaki sorun çözüldü de özelden uğraşmıştık sonra yazmadıkburaya yardımlarınız için saol

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.