Arkadaşlar birşeyler sormak istiyorum: Elimde şu anda toshiba a200-1vl var... aygıt yöneticisinden işlemciye baktım ve bir t7500 2.2 bir tanede t7700 2.4 işlemci gördüm.. 2.4ü kaldırdım yeniden başlattım ve o gitti ve yerine 2.2 geldi. bir de fan sürekli çalışıyor.sadece masaüstünde dururken bile çalışıyor.. işmeci bazen %100 oluyr böle b durumda.. korkutuyor gerçekten..sizce sorun ne olablir? yardımlarınızı bekliyorum..
fan çalışması santa rosa tabanlı işlemcili cihazların hemen hepsinde var.bendeki modeldede fan sürekli çalışıyor. aNCAK MASAÜSTÜ POZİSYONUNDA İŞLEMCİNİN YÜZDE YÜZ GÜCE DAYANMASI VE DE FANIN OLAĞANDAN FAZLA İVMELENMESİ O ANDA ARKA PLANDA ÇALIŞAN(ANTİVÜRÜS GÜNCELLEMESİ,QUİCK SCAN,ZAMANLANMIŞ DEFRAG,v.s gibi)VE sizin göremediğiniz işlemlerden kaynaklanabilir.
Antıvırus programı veya guncellemeden dolayı oldugunu sanmıyorum muhtemelen sıstemınde vırus vardır saglam bır antıvırus programıyla taratmanı
onerırım işlemcinin %100 de calısmasından dolayı fanının hiç susmaması gayet normal
1VL için genel başlık var zaten oradan devam edin lütfen..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme