Toshiba'nın A200-1YU modelini inceliyorum ama forumda fazla bilgi bulamadım. Kullanan arkadaşlar görüşlerini, problemlerini yazarsa sevinirim. Genel kullanım amacım FM,PES6 gibi oyunlar , basit programlama dilleri (vb , c) ve de multimedya (dizi , film vs..) Bu işler için uygun mudur? Yorumlarınızı bekliyorum.
Toshiba A200-1YU Ürün Özellikleri
İşlemci Intel® Pentium® Dual-Core Processor T2330 Clock speed : 1.60 GHz Front Side Bus : 533 MHz 2nd level cache : 1 MB Hafıza Standard : 1,024 MB Maximum expandability : 2,048 MB Technology : DDR2 RAM (667 MHz) Harddisk Capacity : 160 GB Certification : S.M.A.R.T. Ekran Kartı Manufacturer : Intel® Type : Intel® GMA X3100 Memory amount : Max. 358 MB total available graphics memory with 2 GB system memory Memory type : shared Monitor Size : 15.4 " Type : Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display Batarya Technology : lithium-ion Maximum life : Max. 2:30 (Mobile Mark™ 2007) Saat Ağırlık E x B x Y : 362 x 267.8 x 33.5 (front) / 39.3 (rear) mm Weight : starting at 2.72 kg Çözünürlülük Resolution : 1,280 x 800 Maximum number of colours : 16.7 million İşletim Sistemi Orjinal Windows Vista® Home Premium Edition Türkçe / İngilizce
bu makinayı kullanan hiçkimse yok mu yaw??
benimde hoşuma gitti bide vatanda 950 ytl alinirmi acaba bilgili arkadaşlar yardım. benim amaç internet film felan. tabii en önemlisi uzun süre açık bırakıcam downloas için ısınmaması ve stabil çalışması önemli
valla kullanan gerçekten yok heralde bende merak ettim. ama sanırım eski bir model o ya... alacaksan daha iyisini al...:) paran bol ise....
oyunları zevk ile oynayamazsın... geri kalan bütün işlerini görür
bende vatandaki kampanyayı gördükten sonra açtım konuyu. zaten yüksek grafik isteyen oyunlarda gözüm yok FM oyniim yeter :)
sailorsaturn ; önerin için çok teşekkürler ama ben Adana'dayım burda da dizüstünü büyük marketlerden almak istiyorum açıkçası. A205 modeli de vatan,bimeks,teknosa,gold.. hiçbirinde yok ama bir yerde denk gelirse o makinayı da incelerim.
bu makinayı direk kullanan arkadaşlarımızın da fikirlerine ihtiyaç var. Yardımcı olurlarsa seviniriz.
quote:
Orjinalden alıntı: KoWeNoN
valla kullanan gerçekten yok heralde bende merak ettim. ama sanırım eski bir model o ya... alacaksan daha iyisini al...:) paran bol ise....
eski bi model olduğunu pek sanmıyorum sonuçta A200 serisi 2007 de çıktı diye hatırlıyorum ya da 2006. Marketler hala L-40 ları satarken bu bence yeni bile sayılabilir :)) hocam para zaten büyük problem para bol olsa hiç kazınmazdım bu kadar :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme