Arkadaşlar Başlıkta da Dediğim Gibi A300-15B Sahibiyim. Ekran Kartı Driverini Yükseltmek İstiyorum ama Ati'nin Sitesinde Bulamadım Bi ara Denedim ama Radeon Bölümüne Girmişim ve HD3600 Serisini Buldum Tabi Benm Ekran Kartı Mobility Radeon HD 3650 Neyse İndirdim Yükleyince Görüntü Bozuldu Korktum Tabi Bi Daha Elimi Süremdim Driverlere. Ama Artık Sürüm O Kadar Düşük Kaldı ki Yükseltme İhtiyacı Duyuyorum. Ati'nin Sitesine Giriyorum Windows Vista 32 Bit>Radeon>Radeon HD 3600 Series Yazıyo Eskiden Burdan İndirmiştim Sonra Bunların Masaüstü PC ler İçin Ekran Kartları Olduğunu Anladım. Görüntü Bozulunca.
Sonra Şunu Denedim Windows Vista 32 Bit>Notebook>Toshiba Burada da Bulamadım Toshiba'nın Kendi Sayfasında da Bulamadım
Bir de Şu Permütasyonu Denedim. Windows Vista 32 Bit>Mobility Radeon (Burda da Benm Ekran Kartı Yok) All Other Mobility Radeon Products Diyor du Buna Bastım Sanırım Tüm Diğer Mobility Radeon Ürünleri Diyor du Burda da Yok. Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Bu Arada Bu Mobility Radeon HD 3650 ler DirectX10 ve/veya DirectX 10.1 Destekliyomu ? Eğer Destekliyosa Nasıl Yüklerim Çünkü Ne Zaman Oyun Yüklesem DirectX 9.0 Yükleniyo. DirectX 10 Yüklü Olup Olmadığını Nasıl Anlarım ?
Mesela Mafia yı Yeni Oynuyorum 2002 Yapımı Bir Oyun DirectX 8.1 Yüklemek İstedi Yüklemedim Hatalar Oluşuyo Görüntüde Bunu Ekran Kartı Driveriylemi Alakası Var Yoksa DirectX lemi ?
Ayrıca Mobility Modder.NET Diye Bir Program Buldum ama Pek İşe Yaradığını Sanmıyorum Belki de Ben Kullanamadım.
ufff lütfen bi cevap verin konuyu yanlış mı açtım yoksa ?