Şimdi Ara

TOSHIBA A300 15B. HD3650??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrba Arkadaşlar. 2 haftadır araştırıyorum cihazları. herşey ok. ekran kartında takıldım
    toshiba a300 15b düşünüyorum ama ekran kartından şüpheliyim. HD3650M nası bi karttır. çok fazla oyun oynamam. en fazla pes, fifa manager fln. öle crysis bilmem ne. son çıkan oyunlar oynamam.
    notebookcheck den araştırdım biraz. çekirdek hızı shader hızı vs. herhangi bi sıkıntı yaşatır mı bana vista ortamında msn film izlerken fln ? şimdiden teşekkürler

TOSHIBA A300 15B. HD3650??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircaliskan -- 26 Eylül 2008; 17:48:13 >

• ben a300 15b modelini aldım çok mutluyum ekran kartı son çıkan oyunları bile sorunsuz oynatıyo
  • hafta içi almaya gidicem. sorun olarak gördüğün yada eksik diebilicein bişi varsa belirtirmisin arkadaşım. aldıktan sonra pişman olmak istemiorum. dediğim gibi ekran kartından şüpheliydim. eksilerini yazarsan sevinirim. tabi + larıda. çok tşkler. hayırlı olsun makinen
  • Arkadaşım alırsan pişman olmassın bunu söyleyebilirim
    Tek - yanı piano black olması yani parmak izi bırakıyo tabi titiz birisi isen benim gibi öyle kalmaz eminim

Bu arada böyle konu açmana gerek yoktu herkez yazmıyo A300 FUN CLUB diye konu var gördüysen oraya yazsaydın keşke herkez ilgilenirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flex94 -- 27 Eylül 2008; 13:06:31 >
  • prdn ya. foruma yeniyim. kusura bakmayın. ilginiz için tşkler arkadaşlar. çok saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite c660 450TL
    7 yıl önce açıldı
    Toshiba Satellite A300-15M
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.