bitane alet aldım pes2009 u açıom 15 dakka oynuom hop alet kapanıo kendi kendine gta4 ü açıom 2 takka oynuo ısınıyo alet kapanıo nasıl iş anlamadım.
Teknik servise götürüom bi problem bulunamadı dio..
Teknik hizmetleri aradım ilk aldığınızda bi dvd ye yedek aldınızmı diyo yook dedim onu almanız gerekirdi onla format atarsınız diyo..
Anlamadım ben bu işi aldığımnın ilk haftasından beri böle idare ediom..
Oyun esnasındaki sıcaklıkları ölçebilirmisin? Everest veya başka bir progam ile.
deniycem ama normalde kapanmıyo 24 saat açık olsada pc kapanmıo ama oyun açınca 2 dakka sonra küt gidio
quote:
Orijinalden alıntı: kuber
deniycem ama normalde kapanmıyo 24 saat açık olsada pc kapanmıo ama oyun açınca 2 dakka sonra küt gidio
Anlattığınız şeyler bande de olmuştu.Sıcaklıkla alakalı sorununuz tahminim.Bilgisayar ısınınca sistem kendini korumak için "off" durumuna sokuyor yani kapatıyor.Size servis yolu gözüküyor üzgünüm ve vakit kaybetmeyin başka parçalarıda zarar görebilir..İyi forumlar..
büyük ihtimalle ekran kartından sorun bence aynı ekran kartından bende de var oyun oynamadım bek ama işletim sistmi kurmaya kalkarken hatta bazen kantır oynarken bile ekranda garip çizgiler oluşuyor ve bilgisayarın fanı deliriyor kapatıp bir süre bekleyip açınca düzeliyor anlamadım gitti ekran kartında bir problem var sanırım servise götürmekte istemiyorum çünkü çok dandik olduğunu öğrendim götüren bin pişman hiç olumlu bir yorum okumadım daha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme