Şimdi Ara

..:TOSHİBA A500-132 KLUBÜ:.. (FN TUŞ SORUNU ÇÖZÜLDÜ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
559
Cevap
2
Favori
73.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahatbey

ARKADAŞLAR HER GEÇEN GUN AKLIMA HEP YENİ ŞEYLER YENİ DÜŞÜNCELER GELİYOO ARTIK BULANDIM VE ŞU LAPTOPU ALMAK İSTİYORUM.AKLIMA GELEN YENİ ŞEY İSE;ŞİMDİ DİYELİM SAMSUNGTAN VAZGECTİK(BENİM PEK İÇİM SİNMİYO ZATEN)ŞİMDİ A500-132 ALSAK YAKLAŞİM FİTAI 2200-2400 ARASI BİŞE NEYSE BEN DİYORUM Kİ BUNA VERNE KADAR 100-200 DAHA VERSEM SONY Mİ ALSAM MESELA FW463 GİBİ.BU BENİ DÜŞÜNDÜRDÜ İŞTE NE DİYOSUNUZ??AMA ŞUNALRIDA SORUYORUM SİZE SONY İŞMİZİ GORUR MU?DAHA SAGLAMMIDIR?DAHA KULLANIŞLİMİDİR?HANİGİSİ DAHA UZUN DAYANIR?AYRICA 100-200 EKELYİP DEDİM YA SONY İÇİN ONUDA ALMAK İÇİN İSTANBUL BİLŞİMDEN ALMAK LAZIM ÇÜNKÜ ORASI UYGUN AMA Bİ SOTUNDA VAR İSTANBUL BİLŞİM NE KADAR GÜVENİLİR??GELİN BUNUDA DÜŞÜNELİM VE Bİ KARAR VARALIM NE DERSİNİZ?AYRICA ALICAGIM ÜRÜN DE İÇİMİ RAHAT ETTİRMELİ KEŞEKE FALAN DEMEK İSTEMİYORUM?YADA BİR BİZE EN İYİSİNİ ÖNERSİN?

Bende dv6-1241 ile toshiba a500-132 modeli arasında kalmıştım.Dün bimekste hp 1628 toshiba 1916 tl idi.En sonunda gidip toshiba aldım.Cok fazla inceleyemedim ama şimdilik memnunum.300tl fark vermeye deydi gii gözüküyor.Isınma problemi hiç olmuyacakmı gibi.Çok da sessiz bir notebook.

• Ben de bu modeli düşünüyorum uzun bir süre kullanmak istediğim için iyi bişey almak istiyorum. Ayrıca biraz da oyun meraklısı olduğum için sanırım bana uygun bir makine bu. Fakat bimekste gördüğümde ekran biraz fazla büyük geldi. (16') Bu taşıma konusunda biraz problem yaratmaz mı? Bu özelliklerde 15,5' bir model var mı?
  • windows 7 upgrade için 39.90 usd kargo ücreti talep ediliyor bu normal fiyatmı?mobilecom arkadaş 27,90 gibi bir fiyattan bahsetmiş?Birde garanti servisi(uzatma ve iyileştirme)kaydı yaptırabiliyormuyuzYapmaya çalıştığımda anlaşma numarası soruyor.Anlaşma numarasının ne olduğunu bilen varmı?
  • arkadaşlar benimde yardımcı olmanızı istediğim bazı noktalar var..
    1.cisi bu modelin içinden bazı resimlerde gösterildiği gibi uzaktan kumanda çıkıyormu?
    2.cisi yüz tanıma teknolojisi mevcutmu?
    3.cüsü ve en önemlisi bundan önce düşündüğüm model ""toshiba P300 26L" den ne farkı var? daha mı iyi dahamı kötü? hangisini önerirsiniz??
    4.cüsü ddr2 mi ddr3 mü?
    5.cisi sizce 32 bit mi/64 bit mi seçmeliyim??

yardımcı olursanız minnettar kalırım çok acil...

herkezin ramazanı mibarek olsun...
  • Bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım;
    1)Uzaktan kumanda çıkmıyor
    2)Evet yüz tanıma teknolojisi var
    3)Hatırladığım kadarıyla ekranlarının boyut farkı vardı,kasa eski kasadandı,P300 de yüz tanıma yok galiba,P300 ün hafızası daha fazla,P300 32 bitle geliyo ayrıca ağırlık olarak daha fazla.Daha fazla ne fark var bilmiyorum.
    4)Ram ddr2 Gpu memory gddr3
    5)En önemlisi 64 bit le 4gb rami kullanabilirsin 32 de kullanamazsın.Şimdiye kadar programlarda da bi uyum sorunu yaşamadım.O nedenle benim tercihim 64 bit oldu.
  • bende A500 ürünü almak istiyorum fakat hala kararsızım r620 arsında.A500'ü kullanan arkadaşlara soruyorum kasası sanki bana buyuk gibi geldi resimlere baktıgımda gercekten olemi agırlıgı nası kolay taşınabilir mi?bide bende 32bit ile 64 bit arasında kaldım eger 64 bit bi sorun cıkarmıyosa program falan yüklendiginde onu tercih edicem.kulanıcı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum..
  • 64 bit ile daha iyiperformans alırsın. özetlemek gerekirse basit bir dille 64 bit işletim sistemi işlemci ve ram i daha verimli kullanır diyebilirim.
    bence laptop un ağırlığı ve büyüklüğünden çok taşırken kullanacağın çanta önemlidir. ben targus un bir sırt çantası tipi modelini kullanıyorum ve çok rahat.
    tabi iyi bir çanta laptop unu daha iyi koruyacaktır.

bu arada klübe benide dahil edin lütfen

bide benim bir sorun olacak. kullanan arkadaşlardan birisi siw den yada başka bir yaxılım ile bataryanın kapasitesine bakabilirmi acaba. ben izmirde son kalan teşhir ürününü almıştım ve bataryanın yasarlanan kapasitesi: 60000 mWh şu anki full şarjlı kapasitesi ise : 46320mHw olarak görünüyor. acaba programmı yanlış okuyor yoksa teşhirde bataryasını fazlamı sömürmüşler cihazın diye içime kuşku düştü.
    eğer siz farklı değerler görürseniz vatan (vatan bilgisayardan almıştım) a bununla ilgili başvurcam çünkü %23 lük bir batarya kaybı var gibi görünüyor.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nestra -- 11 Eylül 2009; 5:37:24 >

• bu arada şimdi farkettiğim bir (afedersiniz) salaklığımı başkası aynı hataya düşmesin diye hemen paylaşıyorum.
    bilgisayarı aldığınız tarihe göre ilk 7 gün içinde hem garanti hemde sigorta kaydını yaptırmanız gerekmektedir.
    garantiyi alışkanlığım olduğu üzere yaptım. fakat biraz yoğunluktan dolayı sigortayı mağazadaki satış görevlisinin söylediği adresi unuttuğumdan araştırıp yapmayı ertelemiştim. ve şimdi ilk 7 gün geçtiği için ürünümü sigorta dahiline sokamamaktayım.

alan arkadaşlar lütfen buna dikkat etsinler ilk 7 gün içinde ikisinide hallledin.
  • nestra sana teşekkur edrim ama ben tam olarak cevap alamadın büyüklügnü tatişmayalım diyosun ama benim için tasarımda onemli kasa buyukse cok hosuma gitmez.r620 i de oneren varmı?neden?bide 64bit herhangi bi sorun cıkararım program falan yuklendiginde
  • Valla tartışmalarınız işime çok yaradı :)
    En azından aynı ana özellikte (ram,işlemci,ekran kartı vs) diğer markaların olacağını düşünememiştim. Yorumlarınızdan, Toshiba'da yakın zamanda kullanamayacağım özellikler olduğunu farkettim ve aynı özellikteki diğer seçeneklere yöneldim.

Bunda katkısı olanlardan Allah razı olsun.
  • Listeye beni de ekleyebilirsiniz. Laptop u yeni aldım ve hiç bir şekilde pişman değilim en ufak bir ısınma yok,gayet şık bir kasası var.32-64 bit arasında kalan arkadaşlara ithâfen belirtmek isterim ki 32 bit kurdum vistayı.Windows 7 çıkınca 64 bit kullanacağım.

Henüz bir taşıma çantası almadım,16''lik modeller için pek kafama yatan bir çanta bulamadım.
    Kullandığınız çantayı veya başka bir çantayı önerirseniz memnun olurum.
  • quote:

windows 7 upgrade için 39.90 usd kargo ücreti talep ediliyor bu normal fiyatmı?mobilecom arkadaş 27,90 gibi bir fiyattan bahsetmiş?Birde garanti servisi(uzatma ve iyileştirme)kaydı yaptırabiliyormuyuzYapmaya çalıştığımda anlaşma numarası soruyor.Anlaşma numarasının ne olduğunu bilen varmı?

Windows 7 için alınacak ücreti hakkında kesin bir bilgi verecek yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yepyepcool

quote:

windows 7 upgrade için 39.90 usd kargo ücreti talep ediliyor bu normal fiyatmı?mobilecom arkadaş 27,90 gibi bir fiyattan bahsetmiş?Birde garanti servisi(uzatma ve iyileştirme)kaydı yaptırabiliyormuyuzYapmaya çalıştığımda anlaşma numarası soruyor.Anlaşma numarasının ne olduğunu bilen varmı?

Windows 7 için alınacak ücreti hakkında kesin bir bilgi verecek yokmu?

Sanırım bu kadardı, tam hatırlamıyorum, buda kargo ücreti zaten. Ülkeye göre değişiyor ücretler.

Sigorta olayı gerçekten çok önemli, mail geldi bana, 31 eylüle kadar uzatmışlar aklınızda olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoVeReInG

Listeye beni de ekleyebilirsiniz. Laptop u yeni aldım ve hiç bir şekilde pişman değilim en ufak bir ısınma yok,gayet şık bir kasası var.32-64 bit arasında kalan arkadaşlara ithâfen belirtmek isterim ki 32 bit kurdum vistayı.Windows 7 çıkınca 64 bit kullanacağım.

Henüz bir taşıma çantası almadım,16''lik modeller için pek kafama yatan bir çanta bulamadım.
    Kullandığınız çantayı veya başka bir çantayı önerirseniz memnun olurum.

Hayırlı olsun cihazınız, bende henüz çanta arayışı içindeyim, aklım hiç diğer baktığım ürünlerde kalmadı.
    Listeye ekliyorum, cihaz da tek sorunum sanki şarzın çabuk bittiği konusu, tam bir test yağpacağım bunun için.Burada yazarım.
  • Arkadaşlar benimde şöyle bir sorunum var makinanın pili kapalıykende azalıyor.Usb şarj olayı kapalı niye böyle bişey oluyo anlamadım.Sizdede böyle bi durum varmı?
  • bu notebook da kaç adet usb çıkışı var ???
  • bimeksin sitesinde 2 usb var yazıyor ???

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=106932
  • 3 tane var 2 si sağ biri sol..

bu arada listeye beni de ekleyebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukaptan

3 tane var 2 si sağ biri sol..

bu arada listeye beni de ekleyebilirsiniz...

Hayırlı olsun cihazınız güle güle kullanın.
  • Laptop teknosadaki 16''lik çantayı alan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.