Şimdi Ara

toshıba a500 19 w yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar toshıba a500 19w kullanıyorum yakın zamanda sabıt dısk degıstım 400 gb lıktı arıza yapınca 500 gb taktım wındovs recovery den cıkardıgım cd ıle kurulum yaptım ama suan msn yahoo calıstıramıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen yurdısındayım ve yardım alamıyorum tesekkurler

• msn yahoo çalıştıramıyorum derken? yüklü mü ikisi de?
  • evet yuklu calısmıyor ayrıca wındows update de calısmamaya basladı suan :(
  • hızmet calısmadıgından wındows update guncelleme yapamıyor dıye yazı cıkıyor
  • bılgısayarı parcalıyasım gelıyor ya 2 yıldır sorunsuz kullandım sabır dısk degıstıkten berı makıne sac bas yoldurur oldu
  • programları kaldır tekrar yükle
  • hepsını yaptım vısualc++ guncellemesı yuklu gorunmuyordu onuda yukledım ancak sımdıde wındws update calısmıyor,hdd degıstım eskısı 400 gb lıktı ılk aldıgımda recovrey cd sı yapmıstım hdd degıstıkten sonra cd den yukleme yaptım bır kac kez yukleme yapmadı sonra yukledı fakat bu tur sorunlar cıkarmaya basladı ılk yuklemeden sonra guncelleme yapıyordum sorun yoktu guncellemeler bıttıkten sonra msn ve yahoo yu yukledım calısmadı ınternetten hotmaılımı actım ama msn den acamıyorum yahooda aynı ve wındows lıve maılde calısmıyor sımdıde wındows update
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msn 8e5e0247 hata kodu verıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.