Bildirim
Toshiba alınırmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Butceniz nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TOSHİBAYA BULAŞMA TEKNİK SERVİS BERBAT HİÇ KİMSE BİLGİLİ DEĞİL . HE DERSENKİ PC Yİ BEN TEKNİK SERVİS İÇİN ALMIYORUM O SENİN BİLCEĞİN İŞ TABİ AMA BEN MEMNUN DEĞİLİM LENOVO GEÇİYORUM . -
Bütçem aslında 2500tl ama 3000 e çıkarım @
Headbanger_Kerry
Lenovo geçiyorum ne demek?@karaca121 -
quote:
Orijinalden alıntı: nisso
Bütçem aslında 2500tl ama 3000 e çıkarım @
Headbanger_Kerry
Lenovo geçiyorum ne demek?@karaca121
toshiba yı mahkemye verdim toplam 6 kez parça değişdi 2 kez anakart değişdi 10 kere rahat servise gitti bunların 4 tanesindede fan temizleyip gönderdiler anakart yandı peşine . Şimdide mahkemeye verdikden sonra aradılar normalde değişimi kabul etmediler şimdi değiştirelim dediler . Bende parasını alıp lenovo ya geçiyorum . -
Hangisini onerirsiniz o zaman siz
quote:
Bana soracak olursan ben Y510P derim .
çünkü : GT750M - İkili grafik özelliği - ışıklandırmalı klavye - ve en önemlisinden biri olan tasarımı için alınır bu pc . Zaten lenova herzaman tasarımda toshibanın önüne geçmişdir. Ayrıca şanslıysanız bazen vatandan alınan lenovolarda 8 gb yazıyor ama 16 gb gelebiliyor -
oyun amacli ise toshiba ya butce yetmez.Lenovo y510p olabilir.Monster gtx860m li modelleri olabilir.n550 oyun bilgisayari degil isi priblemi yasatabilir.
Asus aldım memnunum, render yapıyorum en fazla, oyun oynamıyorum. -
8-9 aydır toshiba kullanıyorum memnunum
quote:
benim önerim bu olur
http://www.sadecenotebook.com/lenovo-ideapad-y510p-59-415880-notebook-pmu357122 -
toshiba gereksiz yere pahalıdır ve teknik servisi rezalettir..
asus veya lenovolara bakmanı öneririm
http://www.sadecenotebook.com/lenovo-ideapad-y510p-59-415880-notebook-pmu357122
http://www.sadecenotebook.com/asus-n550jk-cn167d-notebook-pmu324151
-
Toshiba aldim suan icin memnunum. -
Kaç senedir toshiba kullanıyorum 3 model eskittim memnunum ama ben toshiba almam diyorsanız asus u öneririm
Kardeş toshiba fln geç çok kalitesiz bi teknik servisi var ve gereksiz pahalı alcaksan asus ya da lenovo al -
Toshiba'nın Türkiye distribütörü TNB hakikaten gerek müşteri hizmetleri gerekse teknik servis olsun dünyadan bi haber ve yetersiz. Ancak ürünler özellikle Qosmio X70 serisinin kasa kalitesi şu an muadili hiçbir markada yok.. Ayrıca her ne kadar Qosmio X70 serisinin LED ekran özellikleri aynı Satellite serisinde olduğu gibi True Bright parlak ekran olarak belirtilse de ben kullanıyorum , kullanan da bilir ekran renk kontrastı daha yüksek Satellite serisinden çok farklı.. Ayrıca IPS ekrana yakın yaklaşık 120-130 derece geniş açıdan görüntüyü araplaşma yapmadan verebilen ekranı var...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus aldık almasına da bende bir türlü memnun kalamadım hergün başka bir şeyi canımı sıkıyor, Bluetooth ile ses gönderiminde takılmalar yaşıyorum.. -
Asus ,Toshiba Qosmio yanında gerek kasa kalitesi, gerekse ekran kalitesi olarak çöptür..bildiğin çöp.. cayma hakkı süresi domadan iade edin bence -
Cayma hakkı nedir?
İade edeiblirmiyim dedim, ürünü kurduğum için edemezsin demişlerdi.
Quosmio almıyacam ayrı mesele o
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X