Arkadaşlar bildiğiniz gibi Toshiba'nin yeni modellerinde kasanin üzerinde bazi tuş takimlari var. Kullanım kılavuzunda bilgisayarı açmadan müzik dinlenebileceği yazıyor ama benim modelde (M100-164) bu tuşa basınca bilgisayar açılıyor. Yani power düğmesinden farklı çalışmıyor. Acaba bunun için bir driver filan mı yüklememiz lazım, sizin modellerde de böyle bir sorun var mı? Ayrıca bilgisayar açılmadan nasıl müzik dinlenebildiğinide zaten anlamış değilim. Bu konuda da bizleri aydınlatabilecek biri var mı aranızda acaba?
sadece satellite modellerinde mi var acaba bu özellik, bence tecra var onda yok.
Toshiba nın express media player diye bir yazılımını yüklemeniz lazım. Ancak bu yazılım windows üzerinden yüklenmiyor. Kendine ait partition üzerine yüklenmesi lazım. Biraz karışık eğer konuya hakim değilseniz hiç bulaşmayın derim
quote:
Orjinalden alıntı: playdead
Toshiba nın express media player diye bir yazılımını yüklemeniz lazım. Ancak bu yazılım windows üzerinden yüklenmiyor. Kendine ait partition üzerine yüklenmesi lazım. Biraz karışık eğer konuya hakim değilseniz hiç bulaşmayın derim
baba şu konuyu biraz açsana
quote:
Orjinalden alıntı: playdead
arkadaşım ben format atmıştım ve sonra windowstan yükledim bişe olmadı şimdi çalışıyor bu arada o tuşlara basılınca ne yapabileceğini ayarlayan bi yer var masaüstünde belki onlar değişmiştir(TOSHIBA Controls) tuşun biri internet sayfası açıyor eğer ona basıyorsan bilg. açar diğerine basarsan express media yı açar ben müziği denemedim ama film izleniyor
eğer karışık bir şey olsa toshiba niye koysun onu oraya ozaman bilgisayar mühendisleri kullanabilirdi dimi bu özelliği
yapmayın lütfen böyle.ufacık bir özelliği de büyütüp en iyisi hiç girme bulaşma derseniz kimse birşey öğrenemez yol katedemez.lütfen imzamı okuyun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme